Zoeken

Zoeken sluiten

Burn-out coach Leeuwarden

Hulp bij stress of een burn-out
4253
mensen reeds geholpen
Coaching
wandelen in de natuur
3
coaches bij jou in de buurt

Met de hulp van jouw burn-out coach in Leeuwarden kom je van je stress- en burn-out klachten af. Niets doen bij extreme stress of een naderende burn-out is geen optie. Kom in actie en schakel de hulp in van onze burn-out coach in Leeuwarden om samen met een op maat gemaakt plan te werken aan een spoedig herstel. Hoe eerder je hulp zoekt, hoe sneller je hersteld zult zijn.

 

Ben je uitgeput en opgebrand? Voel je je steeds gestrest en heb je het gevoel dat je niet meer vooruit komt? Dan is het tijd om een burn-out coach in te schakelen. Onze coaches kunnen je helpen om weer in balans te komen en stressvrij te leven. Hij of zij kan je leren hoe je beter met stress kunt omgaan en welke veranderingen je in je leven kunt aanbrengen om weer gelukkig te worden. Neem dus snel contact op met een burn-out coach als je er zelf niet meer uitkomt!

Hoe jouw burn-out coach in Leeuwarden je gaat helpen

Onze burn-out coach in Leeuwarden begeleidt jou stap voor stap naar een volledig herstel. Een volledig herstel betekent niet dat je weer helemaal de oude wordt. Daarvoor is een burn-out te ingrijpend. Je zult als persoon veranderen, maar dat is zeker geen nadeel. Wanneer je hersteld bent van jouw burn-out, zul je weer gelukkig en vitaal in het leven staan. Je bent alleen wel een hoop ervaring en bagage rijker.

Burn-out coach Leeuwarden

Wie is jouw burn-out coach Leeuwarden

Heb jij hulp nodig bij het overwinnen van jouw burn-out? Maak kennis met jouw persoonlijke burn-out coach in Leeuwarden en vraag direct een gratis en vrijvlijvend intakegesprek aan.
In dit gesprek kun je jouw coach leren kennen en kun je al je vragen stellen. Je coach kan ook uitleggen hoe hij/zij jou kan helpen op weg naar volledig herstel. Je kunt voorafgaand aan deze kennismaking onze burn-out test doen. Deze test vertelt je in een aantal minuten hoe het gesteld is met jouw stressniveau en de resultaten kun je direct bespreken met jouw coach.

Burn-out test

Wanneer je last hebt van stress, is het belangrijk om inzicht te krijgen in de mate waarin je bent gestrest. Dit kan met behulp van de 4DKL-methode. Deze methode bestaat uit 50 vragen die je stelt over hoeveel energie je hebt, hoe rustig je bent, of je moeite hebt met slapen, enzovoort. Na het beantwoorden van de vragen weet je welke mate van stress jij ervaart en kun je er iets aan doen.
Succesverhalen uit Leeuwarden

Zij rekenden af met stress en een burn-out

Coaching met wandelen gecombineerd
in Leeuwarden

Wat je vraag ook is, Liberi zet je in beweging

Direct aan de slag

Onze burn-out coach in Leeuwarden werkt – net als onze andere coaches – volgens de Liberi methode. Dit houdt in dat wij werken met een Fasenplan dat wij helemaal op jouw situatie en behoeften afstemmen. Herstellen van een burn-out gebeurt bij ons dus met een vast plan, maar wel een plan met individuele invulling. Het traject dat je samen met je coach ingaat, is dan ook gericht op het verhelpen van jouw specifieke uitdagingen.

Het Fasenplan en wandelcoaching

Het Fasenplan begeleidt je stap voor stap naar herstel. Elke fase is zo ingedeeld dat je door kunt gaan naar een volgende stap in je herstel, met een duidelijke stok achter de deur. Die stok achter de deur zorgt ervoor dat je niet terug zult vallen. • Bewezen effectief
 • Geen wachtlijsten
 • Vrijblijvende intake

Uniek aan de Liberi methode is wandelcoaching. Veel coaches kiezen ervoor om de sessies plaats te laten vinden tussen vier muren. Wij niet. Waarom niet? Het is wetenschappelijk bewezen dat de combinatie van coaching en lichte inspanning extra effectief kan zijn. Terwijl je samen met jouw burn-out coach in Leeuwarden bezig bent met je herstel, maak je ook een stevige wandeling door de natuur. Dit is niet alleen gezond: het zorgt er ook voor dat er hormonen vrijkomen die je een gelukkig gevoel geven. Herstellen werkt beter wanneer je een positieve mindset hebt.

Sla een nieuwe weg in en ga op weg naar je herstel.
Onze coaches begeleiden je stap voor stap.

Neem contact op

Kennismaken met jouw coach in een vrijblijvende intake

Onze burn-out coach in Leeuwarden staat voor je klaar. Je kunt vrijblijvend met hem/haar kennismaken. Tijdens een intake kun je alles vertellen over de problemen en de gevoelens die je ervaart. De coach kan je vervolgens uitleggen hoe er met behulp van een op maat gemaakt plan gewerkt kan worden aan jouw herstel. Je krijgt dus gelegenheid om al je vragen te stellen, maar zult eveneens direct ervaren of er sprake is van een klik tussen jou en jouw coach. Dat vinden wij belangrijk, want jullie gaan immers samen een intiem en intensief traject in.

Optioneel kun je – eveneens gratis – voorafgaand aan het maken van een afspraak onze burn-out test invullen. Hiermee kun je direct zien hoe het gesteld is met jouw stressniveau. Jouw coach kan de uitkomst hiervan als leidraad gebruiken in jullie kennismakingsgesprek.

Meld je aan

Wordt weer helemaal de oude.

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op voor een gratis telefonisch consult.*


  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vlag.

  *Jouw gegevens worden enkel gebruikt om contact met je te kunnen opnemen.

  Burn-out coach in Leeuwarden en omgeving

  Eén van de burn-out coaches van Liberi kan naar je toe komen. Niet alleen in Leeuwarden maar natuurlijk in de gehele regio.

  Liberi heeft in elke regio gecertificeerd coaches die jou kunnen begeleiden in het coaching traject. Onze coaches hebben minstens 5 jaar ervaring met stress en burn-out en zijn HBO+ opgeleid. Onderdeel van Liberi haar werkwijze is wandelcoaching. Het is wetenschappelijk bewezen dat wandelcoaching in de natuur een positief effect heeft op klachten zoals chronische stress en burn-out. Zoek een coach bij jou in de buurt.

  ×
  Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven