Zoeken

Zoeken sluiten
burn-out-coach-leeuwarden-liberi
Liberi

Burn-out coach Leeuwarden

Wil je meteen weten of je te maken hebt met stress of een burn-out,
dan kun je geheel gratis en vrijblijvend onze burn-out test maken.

Met de hulp van jouw burn-out coach in Leeuwarden kom je van je stress- en burn-out klachten af. Niets doen bij extreme stress of een naderende burn-out is geen optie. Kom in actie en schakel de hulp in van onze burn-out coach in Leeuwarden om samen met een op maat gemaakt plan te werken aan een spoedig herstel. Hoe eerder je hulp zoekt, hoe sneller je hersteld zult zijn.

Hoe jouw burn-out coach in Leeuwarden je gaat helpen

Onze burn-out coach in Leeuwarden begeleidt jou stap voor stap naar een volledig herstel. Een volledig herstel betekent niet dat je weer helemaal de oude wordt. Daarvoor is een burn-out te ingrijpend. Je zult als persoon veranderen, maar dat is zeker geen nadeel. Wanneer je hersteld bent van jouw burn-out, zul je weer gelukkig en vitaal in het leven staan. Je bent alleen wel een hoop ervaring en bagage rijker.

Onze burn-out coach in Leeuwarden werkt – net als onze andere coaches – volgens de Liberi methode. Dit houdt in dat wij werken met een Fasenplan dat wij helemaal op jouw situatie en behoeften afstemmen. Herstellen van een burn-out gebeurt bij ons dus met een vast plan, maar wel een plan met individuele invulling. Het traject dat je samen met je coach ingaat, is dan ook gericht op het verhelpen van jouw specifieke uitdagingen.

burn-out coach in Leeuwarden en omgeving

Eén van de burn-out coaches van Liberi kan naar je toe komen. Niet alleen in Leeuwarden maar natuurlijk in de gehele regio.

Het Fasenplan en wandelcoaching

Het Fasenplan begeleidt je stap voor stap naar herstel. Elke fase is zo ingedeeld dat je door kunt gaan naar een volgende stap in je herstel, met een duidelijke stok achter de deur. Die stok achter de deur zorgt ervoor dat je niet terug zult vallen.

Uniek aan de Liberi methode is wandelcoaching. Veel coaches kiezen ervoor om de sessies plaats te laten vinden tussen vier muren. Wij niet. Waarom niet? Het is wetenschappelijk bewezen dat de combinatie van coaching en lichte inspanning extra effectief kan zijn. Terwijl je samen met jouw burn-out coach in Leeuwarden bezig bent met je herstel, maak je ook een stevige wandeling door de natuur. Dit is niet alleen gezond: het zorgt er ook voor dat er hormonen vrijkomen die je een gelukkig gevoel geven. Herstellen werkt beter wanneer je een positieve mindset hebt.

Kennismaken met jouw coach in een vrijblijvende intake

Onze burn-out coach in Leeuwarden staat voor je klaar. Je kunt vrijblijvend met hem/haar kennismaken. Tijdens een intake kun je alles vertellen over de problemen en de gevoelens die je ervaart. De coach kan je vervolgens uitleggen hoe er met behulp van een op maat gemaakt plan gewerkt kan worden aan jouw herstel. Je krijgt dus gelegenheid om al je vragen te stellen, maar zult eveneens direct ervaren of er sprake is van een klik tussen jou en jouw coach. Dat vinden wij belangrijk, want jullie gaan immers samen een intiem en intensief traject in.

Optioneel kun je – eveneens gratis – voorafgaand aan het maken van een afspraak onze burn-out test invullen. Hiermee kun je direct zien hoe het gesteld is met jouw stressniveau. Jouw coach kan de uitkomst hiervan als leidraad gebruiken in jullie kennismakingsgesprek.

Neem vrijblijvend contact op!


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Ster.

    Neem contact op met Liberi

    Benieuwd naar een wandeling met een Burn-out coach Leeuwarden? Bereid je voor door de stresstest te doen of laat je gegevens achter via de contactpagina. Een van onze ervaren coaches neemt graag contact met je op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.
    ×
    Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven