Zoeken

Zoeken sluiten

Burn-out coach Leek

Hulp bij stress of een burn-out
6734
mensen reeds geholpen
Coaching
wandelen in de natuur
3
coaches bij jou in de buurt

Burn-out coach Leek

Ben je op zoek naar een burn-out coach in Leek? Twijfel dan niet langer en schakel onze hulp in. Getroffen worden door een burn-out is een zeer ingrijpende en heftige gebeurtenis die je leven totaal kan veranderen. Niet alleen op het moment dat je hiermee te kampen hebt, maar ook daarna.

 

 

Ben je uitgeput en opgebrand? Voel je je steeds gestrest en heb je het gevoel dat je niet meer vooruit komt? Dan is het tijd om een burn-out coach in te schakelen. Onze coaches kunnen je helpen om weer in balans te komen en stressvrij te leven. Hij of zij kan je leren hoe je beter met stress kunt omgaan en welke veranderingen je in je leven kunt aanbrengen om weer gelukkig te worden. Neem dus snel contact op met een burn-out coach als je er zelf niet meer uitkomt!

Een burn-out coach in Leek

Jouw prioriteit op dit moment is om zo snel en goed mogelijk te herstellen. Je zult de weg omhoog weer in moeten slaan, maar hoe? Een van de kenmerken van een burn-out kan namelijk zijn dat je last hebt van totale lusteloosheid. Hierdoor kun je het gevoel van onvermogen hebben om de stappen te zetten die je nodig hebt voor je herstel. Daarom staat onze burn-out coach in Leek voor je klaar. Je staat er niet alleen voor, want zonder hulp herstellen vaak een moeilijke opgave. Met onze hulp zal dit je echter lukken.

Herkenbaar? Neem contact op
Burn-out coach Leek

Wie is jouw burn-out coach Leek

Heb jij hulp nodig bij het overwinnen van jouw burn-out? Maak kennis met jouw persoonlijke burn-out coach in Leek en vraag direct een gratis en vrijvlijvend intakegesprek aan.
In dit gesprek kun je jouw coach leren kennen en kun je al je vragen stellen. Je coach kan ook uitleggen hoe hij/zij jou kan helpen op weg naar volledig herstel. Je kunt voorafgaand aan deze kennismaking onze burn-out test doen. Deze test vertelt je in een aantal minuten hoe het gesteld is met jouw stressniveau en de resultaten kun je direct bespreken met jouw coach.

Burn-out test

Wanneer je last hebt van stress, is het belangrijk om inzicht te krijgen in de mate waarin je bent gestrest. Dit kan met behulp van de 4DKL-methode. Deze methode bestaat uit 50 vragen die je stelt over hoeveel energie je hebt, hoe rustig je bent, of je moeite hebt met slapen, enzovoort. Na het beantwoorden van de vragen weet je welke mate van stress jij ervaart en kun je er iets aan doen.
Succesverhalen uit Leek

Zij rekenden af met stress en een burn-out

Coaching met wandelen gecombineerd
in Leek

Wat je vraag ook is, Liberi zet je in beweging

Direct aan de slag

Hoe onze burn-out coach in Leek je helpt met een unieke methode

Naar het fenomeen burn-out is een hoop onderzoek gedaan. Uit onderzoek blijkt niet alleen steeds duidelijker wat een burn-out precies is en wat de gevolgen hiervan kunnen zijn, maar ook dat het bij steeds meer mensen voorkomt. Elk jaar weer worden meer mensen hier slachtoffer van en vaak ook nog op steeds jongere leeftijd. Dat is een zorgwekkende ontwikkeling. Gelukkig wordt er ook onderzoek gedaan naar herstellen van een burn-out en Liberi hanteert een methode waarvan het effect door wetenschappelijk onderzoek wordt onderschreven.

Natuurlijk zal jouw burn-out coach voor Leek en omstreken de technieken en handelingen toepassen die je van een dergelijke coach verwacht. Onze methode onderscheidt zich echter van andere aanbieders door de combinatie van coaching met lichte fysieke inspanning. Het is bewezen dat lichte fysieke inspanning zonder competitief element, zoals een fijn stuk flink wandelen in de natuur, een positieve invloed heeft op het herstel. Door fysiek bezig te zijn, werk je niet alleen aan je fysieke en mentale gezondheid, maar maak je ook hormonen aan die je een goed gevoel geven en depressieve gevoelens tegengaan. Deze mate van inspanning zorgt er tevens voor dat beide hersenhelften gestimuleerd worden. Naast de wetenschappelijk bewezen werking zijn wij ook van mening dat het in de natuur veel aangenamer is om met een coachingsessie bezig te zijn dan binnen. • Bewezen effectief
 • Geen wachtlijsten
 • Vrijblijvende intake

Een op maat gemaakt plan

Jouw burn-out coach in Leek werkt altijd met een op maat gemaakt plan dat wordt samengesteld aan de hand van jouw klachten en behoeften. Wij hanteren altijd ons unieke Fasenplan dat ervoor zorgt dat je middels vaste stappen structureel werkt aan je herstel. Omdat je vast, bewezen stappen volgt, zul je niet alleen effectief herstellen, maar wordt ook de kans op een terugval geminimaliseerd. Gebeurt dit toch, dan heb je een stok achter de deur en staat jouw coach natuurlijk altijd voor je klaar.

 

Fasenplan

Sla een nieuwe weg in en ga op weg naar je herstel.
Onze coaches begeleiden je stap voor stap.

Neem contact op

Doe de stresstest of neem direct contact op met Liberi

Succesvolle coaching staat en valt met een goede klik met jouw coach. Daarom wil jouw persoonlijke burn-out coach graag kennis met je maken. Neem contact op voor een vrijblijvend, persoonlijk kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leren jullie elkaar kennen, krijg je de kans om in vertrouwen over je uitdagingen te vertellen en kan je coach precies vertellen wat hij of zij voor je kan betekenen. Of bel ons meteen: 085-5363606

Meld je aan

Wordt weer helemaal de oude.

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op voor een gratis telefonisch consult.*


  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van auto.

  *Jouw gegevens worden enkel gebruikt om contact met je te kunnen opnemen.

  Burn-out coach in Leek en omgeving

  Eén van de burn-out coaches van Liberi kan naar je toe komen. Niet alleen in Leek maar natuurlijk in de gehele regio.

  Liberi heeft in elke regio gecertificeerde coaches die jou kunnen begeleiden in het coaching traject. Onze coaches hebben minstens 5 jaar ervaring met stress en burn-out en zijn HBO+ opgeleid. Onderdeel van de Liberi-werkwijze is wandelcoaching. Het is wetenschappelijk bewezen dat wandelcoaching in de natuur een positief effect heeft op klachten zoals chronische stress en burn-out. Zoek een coach bij jou in de buurt.

  ×
  Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven