Zoeken

Zoeken sluiten

Burn-out coach Hilversum

Hulp bij stress of een burn-out
4253
mensen reeds geholpen
Coaching
wandelen in de natuur
8
coaches bij jou in de buurt

Een burn-out coach in Hilversum

Onze burn-out coach in Hilversum heeft de oplossing voor jouw stress gerelateerde problemen. Ervaar je chronische stress en uit dit zich in mentale en/of fysieke symptomen? Dan loop je een verhoogd risico op het oplopen van een burn-out. Of je nu al een burn-out hebt of deze wil voorkomen: onze burn-out coach in Hilversum staat voor je klaar. Neem direct contact met ons op.

Liberi staat voor het voorkomen en behandelen van burn-out en stress in een natuurlijke omgeving op basis van wandel coaching.  Herstel en vooruitgang van een burn-out nemen vaak veel tijd in beslag. Daarom is het juist ontzettend belangrijk om een volledige burn-out voor te zijn. De burn-out coaches van Liberi leveren daarin een belangrijke bijdrage. De focus ligt daarbij op preventie en bevordering van re-integratie.

Ben je uitgeput en opgebrand? Voel je je steeds gestrest en heb je het gevoel dat je niet meer vooruit komt? Dan is het tijd om een burn-out coach in te schakelen. Onze coaches kunnen je helpen om weer in balans te komen en stressvrij te leven. Hij of zij kan je leren hoe je beter met stress kunt omgaan en welke veranderingen je in je leven kunt aanbrengen om weer gelukkig te worden. Neem dus snel contact op met een burn-out coach als je er zelf niet meer uitkomt!

Bewezen methode

Lichaamsbeweging in de natuur heeft een dubbel positief effect. De stapsgewijze opbouw van beweging heeft zelfs een wetenschappelijk bewezen anti-depressieve werking. Wandelen stimuleert de samenwerking tussen je linker- en rechterhersenhelft. Door deze samenwerking stimuleer je het creatieve denken. Een natuurlijke omgeving heeft daarop een extra positieve invloed.

Liberi heeft voor de preventie van stress en burn-out een speciale methode ontwikkeld met de focus op ontspanning. Zo ga je tijdens een wandeling met je burn-out coach stressklachten te lijf. De wandeling in de natuur zorgt voor de aanmaak van lichaamseigen hormonen als serotonine en endorfine. Hierdoor krijg je een blij en ontspannen gevoel. Dat leidt weer tot een daling van het stresshormoon cortisol en laat het depressieve gevoel afnemen. Tijdens de wandeling in de natuur is er sprake van ontwikkelingsgerichte coaching. Deze combinatie is zeer succesvol gebleken.

Een gewone wandeling is al goed voor de gezondheid. Het heeft een positief effect op je bloedvaten, bloeddruk, hart en cholesterol. Bovendien versterk je door deze gemakkelijke manier van bewegen je botten en spieren. Combineer je de wandeling met een burn-out coach dan heeft dat weer een positief effect op je geestelijk welzijn. Je zintuigen krijgen in de natuur vanuit allerlei hoeken een prikkeling. Je hoort de bladeren ritselen, ruikt de frisheid van de natuur, ziet prachtige kleuren en komt vaak ook nog dieren tegen.

Burn-out coach Hilversum

Wie is jouw burn-out coach Hilversum

Heb jij hulp nodig bij het overwinnen van jouw burn-out? Maak kennis met jouw persoonlijke burn-out coach in Hilversum en vraag direct een gratis en vrijvlijvend intakegesprek aan.
In dit gesprek kun je jouw coach leren kennen en kun je al je vragen stellen. Je coach kan ook uitleggen hoe hij/zij jou kan helpen op weg naar volledig herstel. Je kunt voorafgaand aan deze kennismaking onze burn-out test doen. Deze test vertelt je in een aantal minuten hoe het gesteld is met jouw stressniveau en de resultaten kun je direct bespreken met jouw coach.

Burn-out test

Wanneer je last hebt van stress, is het belangrijk om inzicht te krijgen in de mate waarin je bent gestrest. Dit kan met behulp van de 4DKL-methode. Deze methode bestaat uit 50 vragen die je stelt over hoeveel energie je hebt, hoe rustig je bent, of je moeite hebt met slapen, enzovoort. Na het beantwoorden van de vragen weet je welke mate van stress jij ervaart en kun je er iets aan doen.
Succesverhalen uit Hilversum

Zij rekenden af met stress en een burn-out

Coaching met wandelen gecombineerd
in Hilversum

Wat je vraag ook is, Liberi zet je in beweging

Direct aan de slag

Wanneer is er sprake van een burn-out?

Over een burn-out  zijn verschillende meningen om uitleg te geven aan het begrip. Het gaat echter om een fysiologische aandoening met emotionele en lichamelijke uitputting. Iemand met een burn-out presteert weinig tot niets meer. Er zijn drie verschijnselen die zich gecombineerd voordoen en waaraan een burn-out is te herkennen. Het gaat daarbij om uitputting. Dat uit zich in extreme vermoeidheid. Daarnaast is er sprake van cynisme. Dat leidt tot afstand tot het werk of tot afstand tot andere medewerkers. Verder is er sprake van een laag zelfbeeld.

Wat kan een burn-out coach in Hilversum betekenen?

Er is geen simpele en snelle oplossing voor een burn-out  is er niet. Dat komt onder meer omdat er meestal sprake is van een combinatie van probleemfactoren. Een vaste en algemene aanpak voor een burn-out is er dan ook niet. Ieder persoon is anders. Net als de klachten. Een burn-out coach van Liberi onderzoekt de individuele oorzaken. Om vooruitgang en succes te boeken, maken de coaches daarbij gebruik van een Fasenplan. De stappen vormen de basis, maar de persoonlijke benadering en aanpak zijn iedere keer uniek.

De nieuwste inzichten hebben de basis gevormd voor het Fasenplan om stress en burn-out aan te pakken. Iedere wandelcoach heeft een training gevolg en is bekend en ervaren met de stappen van het Fasenplan. Een kenmerk is de evenwichtige opbouw en het minimaliseren van de kans op een terugval. Tijdens de wandelingen staat het ‘waarom’ centraal. Onze burn-out coaches laten je de antwoorden vinden en die vormen de verdere basis voor het maken van keuzes. Hierdoor krijg jij weer de gelegenheid om voldoening uit je leven te halen. • Bewezen effectief
 • Geen wachtlijsten
 • Vrijblijvende intake

4 fasenplan

Het unieke Liberi Fasenplan is ontwikkeld op basis van de nieuwste inzichten en richt zich specifiek op stress en burn-out.
Elke coach van Liberi is getraind en geschoold in de methode en verschillende facetten van het Fasenplan.
Het Fasenplan voorziet in een evenwichtige opbouw en minimaliseert de kans op terugval na herstel.

Sla een nieuwe weg in en ga op weg naar je herstel.
Onze coaches begeleiden je stap voor stap.

Neem contact op

Meer weten of een afspraak maken?

Neem vrijblijvend contact op met Liberi voor meer informatie of om een afspraak te maken met een burn-out coach in Hilversum. Wij hebben overigens online een stresstest beschikbaar die je inzicht geeft in de mate van stress die je ervaart. Naar aanleiding van de uitkomst is het altijd mogelijk om contact op te nemen. Of bel ons meteen: 085-5363606

Meld je aan

Wordt weer helemaal de oude.

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op voor een gratis telefonisch consult.*


  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Ster.

  *Jouw gegevens worden enkel gebruikt om contact met je te kunnen opnemen.

  Burn-out coach in Hilversum en omgeving

  Eén van de burn-out coaches van Liberi kan naar je toe komen. Niet alleen in Hilversum maar natuurlijk in de gehele regio.

  Liberi heeft in elke regio gecertificeerd coaches die jou kunnen begeleiden in het coaching traject. Onze coaches hebben minstens 5 jaar ervaring met stress en burn-out en zijn HBO+ opgeleid. Onderdeel van Liberi haar werkwijze is wandelcoaching. Het is wetenschappelijk bewezen dat wandelcoaching in de natuur een positief effect heeft op klachten zoals chronische stress en burn-out. Zoek een coach bij jou in de buurt.

  ×
  Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven