Zoeken

Zoeken sluiten
burn-out-coach-almere-liberi
Liberi

Burn-out coach Hilversum

Wil je meteen weten of je te maken hebt met stress of een burn-out,
dan kun je geheel gratis en vrijblijvend onze burn-out test maken.

Een burn-out coach in Hilversum

Onze burn-out coach in Hilversum heeft de oplossing voor jouw stress gerelateerde problemen. Ervaar je chronische stress en uit dit zich in mentale en/of fysieke symptomen? Dan loop je een verhoogd risico op het oplopen van een burn-out. Of je nu al een burn-out hebt of deze wil voorkomen: onze burn-out coach in Hilversum staat voor je klaar. Neem direct contact met ons op.

Liberi staat voor het voorkomen en behandelen van burn-out en stress in een natuurlijke omgeving op basis van wandel coaching.  Herstel en vooruitgang van een burn-out nemen vaak veel tijd in beslag. Daarom is het juist ontzettend belangrijk om een volledige burn-out voor te zijn. De burn-out coaches van Liberi leveren daarin een belangrijke bijdrage. De focus ligt daarbij op preventie en bevordering van re-integratie.

Bewezen methode

Lichaamsbeweging in de natuur heeft een dubbel positief effect. De stapsgewijze opbouw van beweging heeft zelfs een wetenschappelijk bewezen anti-depressieve werking. Wandelen stimuleert de samenwerking tussen je linker- en rechterhersenhelft. Door deze samenwerking stimuleer je het creatieve denken. Een natuurlijke omgeving heeft daarop een extra positieve invloed.

Liberi heeft voor de preventie van stress en burn-out een speciale methode ontwikkeld met de focus op ontspanning. Zo ga je tijdens een wandeling met je burn-out coach stressklachten te lijf. De wandeling in de natuur zorgt voor de aanmaak van lichaamseigen hormonen als serotonine en endorfine. Hierdoor krijg je een blij en ontspannen gevoel. Dat leidt weer tot een daling van het stresshormoon cortisol en laat het depressieve gevoel afnemen. Tijdens de wandeling in de natuur is er sprake van ontwikkelingsgerichte coaching. Deze combinatie is zeer succesvol gebleken.

Een gewone wandeling is al goed voor de gezondheid. Het heeft een positief effect op je bloedvaten, bloeddruk, hart en cholesterol. Bovendien versterk je door deze gemakkelijke manier van bewegen je botten en spieren. Combineer je de wandeling met een burn-out coach dan heeft dat weer een positief effect op je geestelijk welzijn. Je zintuigen krijgen in de natuur vanuit allerlei hoeken een prikkeling. Je hoort de bladeren ritselen, ruikt de frisheid van de natuur, ziet prachtige kleuren en komt vaak ook nog dieren tegen.

Burn-out coach in Hilversum en omgeving

Een van onze burn-out coaches kan bij je langskomen in de gehele regio Hilversum:

Wanneer is er sprake van een burn-out?

Over een burn-out  zijn verschillende meningen om uitleg te geven aan het begrip. Het gaat echter om een fysiologische aandoening met emotionele en lichamelijke uitputting. Iemand met een burn-out presteert weinig tot niets meer. Er zijn drie verschijnselen die zich gecombineerd voordoen en waaraan een burn-out is te herkennen. Het gaat daarbij om uitputting. Dat uit zich in extreme vermoeidheid. Daarnaast is er sprake van cynisme. Dat leidt tot afstand tot het werk of tot afstand tot andere medewerkers. Verder is er sprake van een laag zelfbeeld.

Wat kan een burn-out coach in Hilversum betekenen?

Er is geen simpele en snelle oplossing voor een burn-out  is er niet. Dat komt onder meer omdat er meestal sprake is van een combinatie van probleemfactoren. Een vaste en algemene aanpak voor een burn-out is er dan ook niet. Ieder persoon is anders. Net als de klachten. Een burn-out coach van Liberi onderzoekt de individuele oorzaken. Om vooruitgang en succes te boeken, maken de coaches daarbij gebruik van een Fasenplan. De stappen vormen de basis, maar de persoonlijke benadering en aanpak zijn iedere keer uniek.

De nieuwste inzichten hebben de basis gevormd voor het Fasenplan om stress en burn-out aan te pakken. Iedere wandelcoach heeft een training gevolg en is bekend en ervaren met de stappen van het Fasenplan. Een kenmerk is de evenwichtige opbouw en het minimaliseren van de kans op een terugval. Tijdens de wandelingen staat het ‘waarom’ centraal. Onze burn-out coaches laten je de antwoorden vinden en die vormen de verdere basis voor het maken van keuzes. Hierdoor krijg jij weer de gelegenheid om voldoening uit je leven te halen.

Meer weten of een afspraak maken?

Neem vrijblijvend contact op met Liberi voor meer informatie of om een afspraak te maken met een burn-out coach in Hilversum. Wij hebben overigens online een stresstest beschikbaar die je inzicht geeft in de mate van stress die je ervaart. Naar aanleiding van de uitkomst is het altijd mogelijk om contact op te nemen. Of bel ons meteen: 085-5363606

Neem vrijblijvend contact op!


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vrachtwagen.

    Neem contact op met Liberi

    Benieuwd naar een wandeling met een Burn-out coach Hilversum? Bereid je voor door de stresstest te doen of laat je gegevens achter via de contactpagina. Een van onze ervaren coaches neemt graag contact met je op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.
    ×
    Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven