Zoeken

Zoeken sluiten

Burn-out coach Hengelo

Hulp bij stress of een burn-out
4253
mensen reeds geholpen
Coaching
wandelen in de natuur
5
coaches bij jou in de buurt

Een burn-out coach in Hengelo

Liberi is dé partner voor werkend Nederland bij stress en burn-out. Steeds meer mensen krijgen tegenwoordig te maken met stress of een burn-out. Onze coaches richten zich op het voorkomen van een burn-out en het bevorderen van de re-integratie. Er is altijd wel een burn-out coach uit de regio Hengelo van Liberi bij jou in de buurt! Meer dan 30 professionals bieden namelijk verspreid door heel Nederland onze coaching trajecten aan.

Je kunt dus in de omgeving van Hengelo de natuur in trekken met een burn-out coach. Het stapsgewijs opbouwen van lichaamsbeweging heeft volgens wetenschappelijk onderzoek een anti-depressieve werking. De samenwerking tussen je twee hersenhelften wordt gestimuleerd door te wandelen. De linkerhelft (logische, analytische) wordt aangevuld met de rechterkant (intuïtieve), waardoor je op nieuwe ideeën komt en oplossingen kunt bedenken.

Ben je uitgeput en opgebrand? Voel je je steeds gestrest en heb je het gevoel dat je niet meer vooruit komt? Dan is het tijd om een burn-out coach in te schakelen. Onze coaches kunnen je helpen om weer in balans te komen en stressvrij te leven. Hij of zij kan je leren hoe je beter met stress kunt omgaan en welke veranderingen je in je leven kunt aanbrengen om weer gelukkig te worden. Neem dus snel contact op met een burn-out coach als je er zelf niet meer uitkomt!

Liberi heeft een methode ontwikkeld, welke zich richt op de ontspanning. Tijdens het wandelen met je burn-out coach bestrijd je zo stress gerelateerde klachten. Doordat je lichaam hormonen als endorfine en serotonine aanmaakt, ga je je weer blijer en meer ontspannen voelen. Depressieve gevoelens nemen juist af, door het dalen van het stresshormoon cortisol. Terwijl je wandelt met een burn-out coach combineer je dus lichte lichaamsbeweging met ontwikkelingsgerichte coaching, midden in de natuur.

Tijdens een normale wandeling draag je al bij aan een beter hart, sterkere bloedvaten, stabielere bloeddruk en een gezond cholesterol, botten en spieren. Een wandeling met een burn-out coach is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest. Je prikkelt je zintuigen door allerlei verschillende invloeden zoals geuren, kleuren, gevoel van zon, regen, kou of warmte op je huid.

Herkenbaar? Neem contact op
Burn-out coach Hengelo

Wie is jouw burn-out coach Hengelo

Heb jij hulp nodig bij het overwinnen van jouw burn-out? Maak kennis met jouw persoonlijke burn-out coach in Hengelo en vraag direct een gratis en vrijvlijvend intakegesprek aan.
In dit gesprek kun je jouw coach leren kennen en kun je al je vragen stellen. Je coach kan ook uitleggen hoe hij/zij jou kan helpen op weg naar volledig herstel. Je kunt voorafgaand aan deze kennismaking onze burn-out test doen. Deze test vertelt je in een aantal minuten hoe het gesteld is met jouw stressniveau en de resultaten kun je direct bespreken met jouw coach.

Burn-out test

Wanneer je last hebt van stress, is het belangrijk om inzicht te krijgen in de mate waarin je bent gestrest. Dit kan met behulp van de 4DKL-methode. Deze methode bestaat uit 50 vragen die je stelt over hoeveel energie je hebt, hoe rustig je bent, of je moeite hebt met slapen, enzovoort. Na het beantwoorden van de vragen weet je welke mate van stress jij ervaart en kun je er iets aan doen.
Succesverhalen uit Hengelo

Zij rekenden af met stress en een burn-out

Coaching met wandelen gecombineerd
in Hengelo

Wat je vraag ook is, Liberi zet je in beweging

Direct aan de slag

Wat is een burn-out?

De meningen over burn-outs lopen sterk uiteen. Het is zelfs niet helemaal vast te stellen en zeker niet zomaar te genezen. Wel leren we elke dag meer over burn-outs, hun oorzaken en manieren om een burn-out te voorkomen. Huisartsen krijgen dagelijks te maken met mensen met stress en burn-out klachten. Een burn-out is een fysiologische aandoening waarbij de persoon emotioneel en lichamelijk uitgeput is en weinig tot niets kan presteren. Zodoende kun je een burn-out herkennen aan drie, min of meer samenhangende verschijnselen: uitputting (extreme vermoeidheid), cynisme (afstand hebben van het werk, dan wel de mensen met wie men werkt), en een lager zelfbeeld.

Wat kan een burn-out coach in Hengelo betekenen?

Het is bijna onmogelijk om met één oplossing te komen voor jouw burn-out, doordat er vaak meerdere oorzaken zijn die meespelen bij het ontstaan van een burn-out. Hierom is het ook onmogelijk om een vaste aanpak te ontwikkelen die voor iedereen werkt. Omdat elk mens en zijn of haar klachten anders zijn, gaan we op zoek naar individuele oorzaken. Door onze ruime ervaring als burn-out coaches hebben wij een Fasenplan ontwikkeld. Zo werken we altijd volgens dezelfde, belangrijke stappen, maar is wel ieder traject uniek. • Bewezen effectief
 • Geen wachtlijsten
 • Vrijblijvende intake

Dit unieke Fasenplan is ontwikkeld op basis van de nieuwste inzichten en richt zich specifiek op stress en burn-out. Elke wandelcoach is getraind en geschoold in de methode en verschillende facetten van het Fasenplan. Het Fasenplan voorziet in een evenwichtige opbouw en minimaliseert de kans op terugval na herstel. Naast de leidraad van het Fasenplan staat altijd de persoonlijke hulpvraag centraal.

Volgens ons gaat het niet om wat je doet, maar waarom je het doet. Tijdens de wandelsessie met je coach ga je op zoek naar antwoorden. Waarom sta je ‘s ochtends vroeg op? Waarom doe je wat je doet en wat geeft jou energie? Door het vinden van de antwoorden op deze vragen kun je betere keuzes maken, zowel privé als op je werk. Op deze manier kom je dichter bij jezelf en krijg je weer voldoening in je dagelijks leven.

Sla een nieuwe weg in en ga op weg naar je herstel.
Onze coaches begeleiden je stap voor stap.

Neem contact op

Neem vandaag nog gratis & vrijblijvend contact met ons op!

Benieuwd wat een coach van Liberi voor jou kan betekenen? Met Liberi is er altijd een coach in jouw eigen regio beschikbaar. Wij werken praktisch en oplossingsgericht, waardoor we de gemiddelde duur van een burn-out met 50% kunnen verkorten. Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op voor een gratis telefonisch consult. Binnen een week plannen wij met jou een vrijblijvende intake. Of bel ons meteen: 085-5363606

Meld je aan

Wordt weer helemaal de oude.

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op voor een gratis telefonisch consult.*


  Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de vrachtwagen.

  *Jouw gegevens worden enkel gebruikt om contact met je te kunnen opnemen.

  Burn-out coach in Hengelo en omgeving

  Eén van de burn-out coaches van Liberi kan naar je toe komen. Niet alleen in Hengelo maar natuurlijk in de gehele regio.

  Liberi heeft in elke regio gecertificeerd coaches die jou kunnen begeleiden in het coaching traject. Onze coaches hebben minstens 5 jaar ervaring met stress en burn-out en zijn HBO+ opgeleid. Onderdeel van Liberi haar werkwijze is wandelcoaching. Het is wetenschappelijk bewezen dat wandelcoaching in de natuur een positief effect heeft op klachten zoals chronische stress en burn-out. Zoek een coach bij jou in de buurt.

  ×
  Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven