Zoeken

Zoeken sluiten

Burn-out coach Helmond

Hulp bij stress of een burn-out
6734
mensen reeds geholpen
Coaching
wandelen in de natuur
7
coaches bij jou in de buurt

Burn-out coach Helmond

Stress en burn-out het is er in alle vormen, jouw verhaal zou maar zo als volgt kunnen gaan: lange tijd was er niets aan de hand. Je had wel stress, maar wie niet? Het hoorde erbij, dacht je. Dus je ging maar door en door. En ineens was er die klap: dat gevoel van complete vermoeidheid, zowel mentaal als fysiek. Je kunt niets meer en zit lusteloos thuis, terwijl je altijd zo’n harde werker was. Je had nooit gedacht dat dit jou zou overkomen. Gelukkig kun je vertrouwen op de professionele hulp van jouw eigen burn-out coach in Helmond.

Ben je uitgeput en opgebrand? Voel je je steeds gestrest en heb je het gevoel dat je niet meer vooruit komt? Dan is het tijd om een burn-out coach in te schakelen. Onze coaches kunnen je helpen om weer in balans te komen en stressvrij te leven. Hij of zij kan je leren hoe je beter met stress kunt omgaan en welke veranderingen je in je leven kunt aanbrengen om weer gelukkig te worden. Neem dus snel contact op met een burn-out coach als je er zelf niet meer uitkomt!

Zet met jouw burn-out coach in Helmond de weg naar herstel in

Klinkt het bovenstaande herkenbaar? Dat is jaarlijks voor duizenden mensen het geval. Stress op het werk is één van de voornaamste oorzaak van een burn-out. We leven in een maatschappij waarin we ontzettend veel moeten en je wilt het maximale uit je werk halen. Daarbij kun jij jezelf voorbijlopen. Gebeurt dit eenmaal, dan kan dit verstrekkende gevolgen hebben, want van een burn-out kom je niet zomaar af.

Herkenbaar? Neem contact op
Burn-out coach Helmond

Wie is jouw burn-out coach Helmond

Heb jij hulp nodig bij het overwinnen van jouw burn-out? Maak kennis met jouw persoonlijke burn-out coach in Helmond en vraag direct een gratis en vrijvlijvend intakegesprek aan.
In dit gesprek kun je jouw coach leren kennen en kun je al je vragen stellen. Je coach kan ook uitleggen hoe hij/zij jou kan helpen op weg naar volledig herstel. Je kunt voorafgaand aan deze kennismaking onze burn-out test doen. Deze test vertelt je in een aantal minuten hoe het gesteld is met jouw stressniveau en de resultaten kun je direct bespreken met jouw coach.

Burn-out test

Wanneer je last hebt van stress, is het belangrijk om inzicht te krijgen in de mate waarin je bent gestrest. Dit kan met behulp van de 4DKL-methode. Deze methode bestaat uit 50 vragen die je stelt over hoeveel energie je hebt, hoe rustig je bent, of je moeite hebt met slapen, enzovoort. Na het beantwoorden van de vragen weet je welke mate van stress jij ervaart en kun je er iets aan doen.
Succesverhalen uit Helmond

Zij rekenden af met stress en een burn-out

Coaching met wandelen gecombineerd
in Helmond

Wat je vraag ook is, Liberi zet je in beweging

Direct aan de slag

Een burn-out kan voor sommigen langzaam zijn ontstaan en voor anderen lijkt deze in één klap gekomen te zijn. Een burn-out ontstaat echter nooit vanuit het niets. Het is het resultaat van langdurige, structurele stress. Houdt deze stress aan, dan bereik je een breekpunt. Jouw burn-out coach in Helmond is gespecialiseerd in alle symptomen die horen bij werk gerelateerde stress die tot een burn-out heeft geleid. Je bent zeker niet de enige. Hoewel ieder mens uniek is en elke burn-out zijn eigen ontstaansgeschiedenis kan hebben, beschikken de professionals van Liberi over alle benodigde kennis en ervaring om jou te helpen. Dankzij een unieke methode zetten wij samen met jou de weg naar herstel in en zorgen we ervoor dat je fysiek en mentaal weer helemaal fit wordt.

Het eerste dat je samen met jouw burn-out coach voor Helmond en omgeving gaat doen, is jouw problemen in kaart brengen. Dit kan in een vrijblijvend intakegesprek waarin jij en jouw coach elkaar leren kennen. Om je te helpen met je herstel, is het belangrijk om te weten hoe jouw burn-out is ontstaan.

Een voor jou op maat gemaakt plan

Door te achterhalen waar het voor jou fout is gegaan, weten we wat voor jou de valkuilen zijn. In een stap voor stap uniek Fasenplan, dat zorgt voor herstel en de kans op een terugval minimaliseert, ga jij op gepersonaliseerde wijze met je coach aan de slag. Natuurlijk gebeurt dit door middel van coaching en praten, maar de methode van Liberi gaat verder dan dat. • Bewezen effectief
 • Geen wachtlijsten
 • Vrijblijvende intake

4 fasenplan

Het unieke Liberi Fasenplan is ontwikkeld op basis van de nieuwste inzichten en richt zich specifiek op stress en burn-out.
Elke coach van Liberi is getraind en geschoold in de methode en verschillende facetten van het Fasenplan.
Het Fasenplan voorziet in een evenwichtige opbouw en minimaliseert de kans op terugval na herstel.

Fasenplan

Sla een nieuwe weg in en ga op weg naar je herstel.
Onze coaches begeleiden je stap voor stap.

Neem contact op

Beweeg en herstel in Helmond

De voordelen van lichte fysieke inspanning zijn wetenschappelijk bewezen. Daarom koppelen wij jouw coachingsessie aan lichte inspanning in de vorm van een wandeling in de natuur. Je zult merken dat jij je te midden van het rustgevende groen fijner voelt en dat je makkelijke praat. Bovendien werk je aan je lichamelijke gezondheid en maak je stoffen aan waardoor jij je lekkerder gaat voelen en sombere gevoelens verdwijnen. Door coaching met een wandeling te combineren, worden beide hersenhelften gestimuleerd en dit bespoedigt jouw herstel.

Laat je gegevens achter op de website en jouw burn-out coach in Helmond zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. Indien gewenst kun je eerst de online stresstest doen om inzicht te krijgen in hoe het met jouw stressniveau gesteld is. Je kunt ons ook meteen bellen: 085-5363606

Meld je aan

Wordt weer helemaal de oude.

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op voor een gratis telefonisch consult.*


  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van auto.

  *Jouw gegevens worden enkel gebruikt om contact met je te kunnen opnemen.

  Burn-out coach in Helmond en omgeving

  Eén van de burn-out coaches van Liberi kan naar je toe komen. Niet alleen in Helmond maar natuurlijk in de gehele regio.

  Liberi heeft in elke regio gecertificeerde coaches die jou kunnen begeleiden in het coaching traject. Onze coaches hebben minstens 5 jaar ervaring met stress en burn-out en zijn HBO+ opgeleid. Onderdeel van de Liberi-werkwijze is wandelcoaching. Het is wetenschappelijk bewezen dat wandelcoaching in de natuur een positief effect heeft op klachten zoals chronische stress en burn-out. Zoek een coach bij jou in de buurt.

  ×
  Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven