Zoeken

Zoeken sluiten
burn-out-coach-eindhoven-liberi
Liberi

Burn-out coach Helmond

Wil je meteen weten of je te maken hebt met stress of een burn-out,
dan kun je geheel gratis en vrijblijvend onze burn-out test maken.

Burn-out coach Helmond

Stress en burn-out het is er in alle vormen, jouw verhaal zou maar zo als volgt kunnen gaan: lange tijd was er niets aan de hand. Je had wel stress, maar wie niet? Het hoorde erbij, dacht je. Dus je ging maar door en door. En ineens was er die klap: dat gevoel van complete vermoeidheid, zowel mentaal als fysiek. Je kunt niets meer en zit lusteloos thuis, terwijl je altijd zo’n harde werker was. Je had nooit gedacht dat dit jou zou overkomen. Gelukkig kun je vertrouwen op de professionele hulp van jouw eigen burn-out coach in Helmond.

Zet met jouw burn-out coach in Helmond de weg naar herstel in

Klinkt het bovenstaande herkenbaar? Dat is jaarlijks voor duizenden mensen het geval. Stress op het werk is één van de voornaamste oorzaak van een burn-out. We leven in een maatschappij waarin we ontzettend veel moeten en je wilt het maximale uit je werk halen. Daarbij kun jij jezelf voorbijlopen. Gebeurt dit eenmaal, dan kan dit verstrekkende gevolgen hebben, want van een burn-out kom je niet zomaar af.

Een burn-out kan voor sommigen langzaam zijn ontstaan en voor anderen lijkt deze in één klap gekomen te zijn. Een burn-out ontstaat echter nooit vanuit het niets. Het is het resultaat van langdurige, structurele stress. Houdt deze stress aan, dan bereik je een breekpunt. Jouw burn-out coach in Helmond is gespecialiseerd in alle symptomen die horen bij werk gerelateerde stress die tot een burn-out heeft geleid. Je bent zeker niet de enige. Hoewel ieder mens uniek is en elke burn-out zijn eigen ontstaansgeschiedenis kan hebben, beschikken de professionals van Liberi over alle benodigde kennis en ervaring om jou te helpen. Dankzij een unieke methode zetten wij samen met jou de weg naar herstel in en zorgen we ervoor dat je fysiek en mentaal weer helemaal fit wordt.

Het eerste dat je samen met jouw burn-out coach voor Helmond en omgeving gaat doen, is jouw problemen in kaart brengen. Dit kan in een vrijblijvend intakegesprek waarin jij en jouw coach elkaar leren kennen. Om je te helpen met je herstel, is het belangrijk om te weten hoe jouw burn-out is ontstaan.

Burn-out coach Helmond en omgeving

Samen met je burn-out coach kan je overal in jouw omgeving afspreken. In Helmond en de volledige regio:

Een voor jou op maat gemaakt plan

Door te achterhalen waar het voor jou fout is gegaan, weten we wat voor jou de valkuilen zijn. In een stap voor stap uniek Fasenplan, dat zorgt voor herstel en de kans op een terugval minimaliseert, ga jij op gepersonaliseerde wijze met je coach aan de slag. Natuurlijk gebeurt dit door middel van coaching en praten, maar de methode van Liberi gaat verder dan dat.

Beweeg en herstel in Helmond

De voordelen van lichte fysieke inspanning zijn wetenschappelijk bewezen. Daarom koppelen wij jouw coaching sessie aan lichte inspanning in de vorm van een wandeling in de natuur. Je zult merken dat jij je te midden van het rustgevende groen fijner voelt en dat je makkelijke praat. Bovendien werk je aan je lichamelijke gezondheid en maak je stoffen aan waardoor jij je lekkerder gaat voelen en sombere gevoelens verdwijnen. Door coaching met een wandeling te combineren, worden beide hersenhelften gestimuleerd en dit bespoedigt jouw herstel.

Laat je gegevens achter op de website en jouw burn-out coach in Helmond zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. Indien gewenst kun je eerst de online stresstest doen om inzicht te krijgen in hoe het met jouw stressniveau gesteld is. Je kunt ons ook meteen bellen: 085-5363606

Neem vrijblijvend contact op!


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vrachtwagen.

    Neem contact op met Liberi

    Benieuwd naar een wandeling met een Burn-out coach Helmond? Bereid je voor door de stresstest te doen of laat je gegevens achter via de contactpagina. Een van onze ervaren coaches neemt graag contact met je op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.
    ×
    Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven