Zoeken

Zoeken sluiten
burn-out-coach-venlo-liberi
Liberi

Burn-out coach Helden

Wil je meteen weten of je te maken hebt met stress of een burn-out,
dan kun je geheel gratis en vrijblijvend onze burn-out test maken.

Burn-out coach Helden

Met behulp van jouw persoonlijke burn-out coach in Helden kun jij vanaf vandaag structureel en effectief werken aan je herstel. Een burn-out kan voor jou vernietigende gevolgen hebben. Zo kun je geestelijk en fysiek lamgeslagen voelen en het idee hebben dat je leven kan totaal is ontwricht. Je wilt natuurlijk van dit gevoel af en weer de weg omhoog vinden om weer gezond en gelukkig te zijn. Je wilt weer kunnen genieten, dingen ondernemen en werken. Met andere woorden: alles uit het leven halen wat erin zit. De burn-out coach in Helden van Liberi is gespecialiseerd in het herstel van mensen die zijn geveld door een burn-out na werk gerelateerde stress en dus de ideale persoon om jouw hersteltraject te begeleiden.

Jouw burn-out coach in Helden heeft een persoonlijk plan voor jou

Iedereen is anders. Een burn-out kan daarom ook voor iedereen andere symptomen geven en op een andere manier zijn ontstaan. In een vrijblijvend, persoonlijk kennismakingsgesprek leren jij en je coach elkaar kennen. Jouw coach wil graag weten wie jij bent, hoe jij jouw burn-out ervaart en hoe jij de periode die hieraan vooraf ging ervaren hebt. Samen brengen jullie in kaart welke gedragingen en factoren hebben geleid tot jouw burn-out en op welke gebieden jij vatbaar bent voor stress. Je coach zorgt voor een op maat gemaakt plan.

Jouw maatwerkplan wordt uitgevoerd binnen Liberi’s unieke Fasenplan. Herstellen van een burn-out vergt tijd, toewijding en een gerichte aanpak. Onze professionals hebben gezamenlijk al honderden mensen geholpen met een succesvol en blijvend herstel. Ons Fasenplan zorgt er niet alleen voor dat je stap voor stap verbetering zult bewerkstelligen; de kans op een terugval wordt geminimaliseerd omdat je altijd een stok achter de deur hebt in de vorm van de vorige afgeronde fase.

Burn-out coach in Helden en omgeving

Samen met je burn-out coach kan je overal in jouw omgeving afspreken. In Helden en de volledige regio:

De unieke Liberi methode: de natuur in

Je kunt waarschijnlijk ook hulp krijgen van een andere burn-out coach in Helden, maar alleen de coaches van Liberi bieden je onze unieke en bewezen methode. Niet alleen hanteren wij ons wetenschappelijk onderbouwde Fasenplan; ook voor de uitvoering van jouw plan, baseren wij onze methode op wetenschap.

Wij geloven in de kracht van herstel door middel van coaching in combinatie met lichte inspanning. Dit doen wij in de vrijheid van de natuur. Jouw coaching sessie vindt niet plaats in een donkere behandelkamer, maar heerlijk buiten, te midden van al het groen. Buiten zijn heeft sowieso een gunstige uitwerking op je gemoedstoestand, maar door lichte fysieke inspanning te leveren in combinatie met coaching, zul je nog betere resultaten boeken.

Tijdens een goede wandeling ben je niet alleen bezig met coaching, maar werk je ook aan je fysieke gesteldheid. Bewegen is goed voor je. Bovendien komen door de inspanning de hormonen serotonine en melatonine vrij, waardoor jij je opgewekter gaat voelen en eventuele depressie gevoelens naar de achtergrond verdwijnen. De combinatie van wandelen en coaching zorgt voor stimulans voor beide hersenhelften en dit heeft een gunstige uitwerking op je herstel.

Neem contact op voor een kennismaking

Doe de stresstest op de website om in een paar minuten erachter te komen hoe het met jouw stressniveau gesteld is. Laat je gegevens achter via het contactformulier en jouw burn-out coach voor Helden en omgeving zal zo snel mogelijk contact met je opnemen voor een vrijblijvend intakegesprek. Je kunt ons ook meteen bellen: 085-5363606

Neem vrijblijvend contact op!


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Boom.

    Neem contact op met Liberi

    Benieuwd naar een wandeling met een Burn-out coach Helden? Bereid je voor door de stresstest te doen of laat je gegevens achter via de contactpagina. Een van onze ervaren coaches neemt graag contact met je op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.
    ×
    Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven