Zoeken

Zoeken sluiten

Burn-out coach Heiloo

Hulp bij stress of een burn-out
4253
mensen reeds geholpen
Coaching
wandelen in de natuur
7
coaches bij jou in de buurt

Een burn-out coach in Heiloo

Worstel jij al langere tijd met de gevolgen van stress? Bevind jij je op een punt dat je niet langer goed om kunt gaan met de fysieke en psychische gevolgen? Goed dat je dit leest, want onze burn-out coach in Heiloo kan je helpen.Je bent namelijk niet de enige met een burn-out. Verre van. Elk jaar kampen er zeer veel mensen met een burn-out die mede wordt veroorzaakt door werkgerelateerde stress.

Je blijft maar geven en werken en worstelen en dan ineens is het te veel: je stort in. Wat er precies gebeurt, is per persoon verschillend, maar het resultaat lijkt vaak gelijk te zijn: door een hevige fysieke en mentale vermoeidheid ben je niet meer in staat om te werken. Niet alleen dat: je levensvreugde neemt af. Je voelt je lusteloos, hopeloos wellicht. Dit overkomt honderdduizenden mensen per jaar en daarom is Liberi gespecialiseerd in het laten herstellen van mensen die door werkgerelateerde stress niet meer in staat zijn om te werken of zelfs zijn uitgeschakeld door een burn-out. Onze ervaren, toegewijde burn-out coach in Heiloo gaat met jou aan de slag en werkt stap voor stap aan volledig en definitief herstel

Ben je uitgeput en opgebrand? Voel je je steeds gestrest en heb je het gevoel dat je niet meer vooruit komt? Dan is het tijd om een burn-out coach in te schakelen. Onze coaches kunnen je helpen om weer in balans te komen en stressvrij te leven. Hij of zij kan je leren hoe je beter met stress kunt omgaan en welke veranderingen je in je leven kunt aanbrengen om weer gelukkig te worden. Neem dus snel contact op met een burn-out coach als je er zelf niet meer uitkomt!

Hoe is het met jouw stress gesteld?

Iedereen ervaart stress. Dit is een natuurlijk iets en niet per definitie slecht of schadelijk. Je hebt namelijk enige vorm van stress nodig om optimaal te kunnen presteren. Sommige mensen ervaren continu stress. Dat is zeker vervelend en vereist aandacht, maar dit betekent nog niet dat jij je in de gevaren zone voor een burn-out bevindt. Wil je testen hoe het met jouw stressniveau gesteld is? Maak dan de stresstest op onze website.

Binnen enkele minuten weet je hoe je er in dit opzicht voorstaat. Blijkt jouw stress problematisch, maak je dan geen zorgen: je kunt direct een vrijblijvende intake aanvragen bij onze burn-out coach in Heiloo. Wij kunnen je helpen, dus heb je het idee dat je een burn-out hebt en weet je zelf de oplossing niet, neem dan contact met ons op.

Herkenbaar? Neem contact op
Burn-out coach Heiloo

Wie is jouw burn-out coach Heiloo

Heb jij hulp nodig bij het overwinnen van jouw burn-out? Maak kennis met jouw persoonlijke burn-out coach in Heiloo en vraag direct een gratis en vrijvlijvend intakegesprek aan.
In dit gesprek kun je jouw coach leren kennen en kun je al je vragen stellen. Je coach kan ook uitleggen hoe hij/zij jou kan helpen op weg naar volledig herstel. Je kunt voorafgaand aan deze kennismaking onze burn-out test doen. Deze test vertelt je in een aantal minuten hoe het gesteld is met jouw stressniveau en de resultaten kun je direct bespreken met jouw coach.

Burn-out test

Wanneer je last hebt van stress, is het belangrijk om inzicht te krijgen in de mate waarin je bent gestrest. Dit kan met behulp van de 4DKL-methode. Deze methode bestaat uit 50 vragen die je stelt over hoeveel energie je hebt, hoe rustig je bent, of je moeite hebt met slapen, enzovoort. Na het beantwoorden van de vragen weet je welke mate van stress jij ervaart en kun je er iets aan doen.
Succesverhalen uit Heiloo

Zij rekenden af met stress en een burn-out

Coaching met wandelen gecombineerd
in Heiloo

Wat je vraag ook is, Liberi zet je in beweging

Direct aan de slag

Hoe onze burn-out coach in Heiloo met jou aan de slag gaat

Wij geloven absoluut dat wat je doet, bepalend is voor je herstel. Wij zijn echter ook van mening dat het draait om hoé je dit doet. We zouden coaching sessies kunnen laten plaatsvinden in de praktijkruimte, maar wij kiezen er bewust voor om dit in de natuur in jouw directe omgeving te doen.

Wanneer de mogelijkheid er is, gaat onze burn-out coach in Heiloo met jou de natuur in en vindt jouw sessie plaats tijdens een wandeling. Dit doen wij natuurlijk niet zomaar. Het is uiteraard fijn om in de vrije natuur te zijn en je omgeving is bepalend voor je ervaring, maar er zijn nog meer voordelen die deze methode je biedt. Wandelen is goed voor je lichaam en geest.

Daarom kiezen wij ervoor om jouw coaching te verbinden met lichte inspanning. Wandelen is goed voor je hart, bloedvaten, cholesterol, spieren en nog veel meer, maar ook in geestelijk opzicht speelt beweging een belangrijke rol. Wij passen lichte inspanning zonder competitief element toe om jou te helpen in je coaching traject en je sneller en beter te laten herstellen. Tijdens het bewegen komen namelijk onder andere de hormonen serotonine en cortisol vrij: hormonen die depressieve gevoelens bestrijden en je een goed gevoel geven.

Tijd voor verandering

Aan de slag met een op maat gemaakt plan

Wanneer je de hulp van onze burn-out coach in Heiloo inschakelt, ga je aan de slag met een op maat gemaakt plan. Jouw persoonlijke herstelplan wordt gemaakt aan de hand van ons unieke Fasenplan. Ons Fasenplan is wetenschappelijk onderbouwd en begeleidt je stap voor stap via vaste fasen naar volledig en blijvend herstel.
Iedereen doorloopt bij ons dus dezelfde fasen, maar altijd op een gepersonaliseerde manier. Onze burn-out coach in Heiloo geeft invulling aan het plan aan de hand van jouw persoonlijke en unieke omstandigheden, uitdagingen, klachten en behoeften.


 • Bewezen effectief
 • Geen wachtlijsten
 • Vrijblijvende intake

4 fasenplan

Het unieke Liberi Fasenplan is ontwikkeld op basis van de nieuwste inzichten en richt zich specifiek op stress en burn-out.
Elke coach van Liberi is getraind en geschoold in de methode en verschillende facetten van het Fasenplan.
Het Fasenplan voorziet in een evenwichtige opbouw en minimaliseert de kans op terugval na herstel.

Sla een nieuwe weg in en ga op weg naar je herstel.
Onze coaches begeleiden je stap voor stap.

Neem contact op

Waar ga je mee aan de slag?

Krijg weer regie over je eigen leven en met plezier ga je weer aan het werk.
Leert jezelf echt kennen en vind daarbij de energie en balans terug.
Het verleden achter je kunnen laten en weer van jezelf houden.
Grenzen kunnen voelen én aangeven en weer te genieten van jouw leven.
Meld je aan

Wordt weer helemaal de oude.

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op voor een gratis telefonisch consult.*


  Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de vliegtuig.

  *Jouw gegevens worden enkel gebruikt om contact met je te kunnen opnemen.

  Burn-out coach in Heiloo en omgeving

  Eén van de burn-out coaches van Liberi kan naar je toe komen. Niet alleen in Heiloo maar natuurlijk in de gehele regio.

  Liberi heeft in elke regio gecertificeerd coaches die jou kunnen begeleiden in het coaching traject. Onze coaches hebben minstens 5 jaar ervaring met stress en burn-out en zijn HBO+ opgeleid. Onderdeel van Liberi haar werkwijze is wandelcoaching. Het is wetenschappelijk bewezen dat wandelcoaching in de natuur een positief effect heeft op klachten zoals chronische stress en burn-out. Zoek een coach bij jou in de buurt.

  ×
  Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven