Zoeken

Zoeken sluiten

Burn-out coach Heerenveen

Hulp bij stress of een burn-out
6734
mensen reeds geholpen
Coaching
wandelen in de natuur
3
coaches bij jou in de buurt

Wanneer je te kampen krijgt met een burn-out, betekent dit in de meeste gevallen dat je professionele hulp nodig hebt om je burn-out te overwinnen en hier volledig van te herstellen. Dat kan met behulp van onze burn-out coach in Heerenveen. Liberi heeft altijd een burn-out coach bij jou in de buurt die jou kan helpen met een op maat gemaakt plan en persoonlijke behandelingen. Met onze hulp zul jij je weer gezond en vitaal voelen en kun je weer volop door met genieten van het leven en je werk.

Ben je uitgeput en opgebrand? Voel je je steeds gestrest en heb je het gevoel dat je niet meer vooruit komt? Dan is het tijd om een burn-out coach in te schakelen. Onze coaches kunnen je helpen om weer in balans te komen en stressvrij te leven. Hij of zij kan je leren hoe je beter met stress kunt omgaan en welke veranderingen je in je leven kunt aanbrengen om weer gelukkig te worden. Neem dus snel contact op met een burn-out coach als je er zelf niet meer uitkomt!

Waarom kiezen voor onze burn-out coach in Heerenveen?

Wie iets mankeert, zoekt hulp van een specialist. Dat is logisch. Dat geldt ook voor een probleem zoals een burn-out. Alleen een ervaren specialist met gedegen kennis kan jou ondersteunen en begeleiden bij je herstel. Een burn-out coach beschikt over specifieke ervaring en kennis om jou te helpen met een specifiek probleem. Want dat is wat een burn-out is. Het laat zich met niets anders vergelijken. Het is totale mentale en fysieke uitputting waar je op eigen kracht doorgaans niet van kunt herstellen.

Wanneer je kiest voor een burn-out coach in Heerenveen van Liberi, kies je voor een coach die een unieke en bewezen methode hanteert. Wij werken volgens wetenschappelijk onderschreven plan met een persoonlijke aanpak en unieke uitvoering, in de vorm van wandelcoaching.

Herkenbaar? Neem contact op
Burn-out coach Heerenveen

Wie is jouw burn-out coach Heerenveen

Heb jij hulp nodig bij het overwinnen van jouw burn-out? Maak kennis met jouw persoonlijke burn-out coach in Heerenveen en vraag direct een gratis en vrijvlijvend intakegesprek aan.
In dit gesprek kun je jouw coach leren kennen en kun je al je vragen stellen. Je coach kan ook uitleggen hoe hij/zij jou kan helpen op weg naar volledig herstel. Je kunt voorafgaand aan deze kennismaking onze burn-out test doen. Deze test vertelt je in een aantal minuten hoe het gesteld is met jouw stressniveau en de resultaten kun je direct bespreken met jouw coach.

Burn-out test

Wanneer je last hebt van stress, is het belangrijk om inzicht te krijgen in de mate waarin je bent gestrest. Dit kan met behulp van de 4DKL-methode. Deze methode bestaat uit 50 vragen die je stelt over hoeveel energie je hebt, hoe rustig je bent, of je moeite hebt met slapen, enzovoort. Na het beantwoorden van de vragen weet je welke mate van stress jij ervaart en kun je er iets aan doen.
Succesverhalen uit Heerenveen

Zij rekenden af met stress en een burn-out

Coaching met wandelen gecombineerd
in Heerenveen

Wat je vraag ook is, Liberi zet je in beweging

Direct aan de slag

Wat mag je van onze coaching verwachten?

Wij vinden het belangrijk om je een burn-out coach in Heerenveen te bieden, omdat een coach in de buurt prettiger werkt. Korte lijnen en korte fysieke afstanden kunnen een bijdrage leveren aan een spoediger herstel.

Je begint met een vrijblijvende intake met jouw coach. Tijdens deze intake kunnen jullie elkaar leren kennen en ontdek je of er sprake is van een klik. Ook dat is namelijk belangrijk. Je wilt niet alleen een coach met gedegen kennis en ervaring, maar ook een coach die je een goed gevoel geeft. Herstellen van een burn-out met behulp van coaching, betekent dat jullie samen een intensief, intiem en ook zwaar traject in gaan.

Aan de hand van het intakegesprek, krijgt jouw coach een goed beeld van jouw burn-out. Een burn-out kan namelijk voor iedereen verschillend zijn en tal van symptomen kennen. Vervolgens zal je coach gaan werken aan een persoonlijk plan.

Ons Fasenplan op jouw behoeften afgestemd

Liberi werkt met een Fasenplan waarmee stap voor stap toe wordt gewerkt naar een volledig herstel. Het Fasenplan en onze bijbehorende wandelcoaching (waarbij jouw coachingsessies plaatsvinden in de gezonde natuur, tijdens een goede wandeling), hebben een wetenschappelijk onderschreven werking. De stappen die doorlopen worden, zijn voor iedereen gelijk, maar worden geheel naar jouw behoeften afgestemd met maatwerk. Dat geldt ook voor je terugvalpreventieplan. • Bewezen effectief
 • Geen wachtlijsten
 • Vrijblijvende intake

4 fasenplan

Het unieke Liberi Fasenplan is ontwikkeld op basis van de nieuwste inzichten en richt zich specifiek op stress en burn-out.
Elke coach van Liberi is getraind en geschoold in de methode en verschillende facetten van het Fasenplan.
Het Fasenplan voorziet in een evenwichtige opbouw en minimaliseert de kans op terugval na herstel.

Fasenplan

Sla een nieuwe weg in en ga op weg naar je herstel.
Onze coaches begeleiden je stap voor stap.

Neem contact op

Maak kennis met jouw burn-out coach

Wil je kennismaken met jouw burn-out coach in Heerenveen? Vraag dan direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en zet de eerste stap richting herstel.

Meld je aan

Wordt weer helemaal de oude.

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op voor een gratis telefonisch consult.*


  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van ster.

  *Jouw gegevens worden enkel gebruikt om contact met je te kunnen opnemen.

  Burn-out coach in Heerenveen en omgeving

  Eén van de burn-out coaches van Liberi kan naar je toe komen. Niet alleen in Heerenveen maar natuurlijk in de gehele regio.

  Liberi heeft in elke regio gecertificeerde coaches die jou kunnen begeleiden in het coaching traject. Onze coaches hebben minstens 5 jaar ervaring met stress en burn-out en zijn HBO+ opgeleid. Onderdeel van de Liberi-werkwijze is wandelcoaching. Het is wetenschappelijk bewezen dat wandelcoaching in de natuur een positief effect heeft op klachten zoals chronische stress en burn-out. Zoek een coach bij jou in de buurt.

  ×
  Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven