Zoeken

Zoeken sluiten
burn-out-coach-heerenveen
Liberi

Burn-out coach Heerenveen

Wil je meteen weten of je te maken hebt met stress of een burn-out,
dan kun je geheel gratis en vrijblijvend onze burn-out test maken.

Wanneer je te kampen krijgt met een burn-out, betekent dit in de meeste gevallen dat je professionele hulp nodig hebt om je burn-out te overwinnen en hier volledig van te herstellen. Dat kan met behulp van onze burn-out coach in Heerenveen. Liberi heeft altijd een burn-out coach bij jou in de buurt die jou kan helpen met een op maat gemaakt plan en persoonlijke behandelingen. Met onze hulp zul jij je weer gezond en vitaal voelen en kun je weer volop door met genieten van het leven en je werk.

Waarom kiezen voor onze burn-out coach in Heerenveen?

Wie iets mankeert, zoekt hulp van een specialist. Dat is logisch. Dat geldt ook voor een probleem zoals een burn-out. Alleen een ervaren specialist met gedegen kennis kan jou ondersteunen en begeleiden bij je herstel. Een burn-out coach beschikt over specifieke ervaring en kennis om jou te helpen met een specifiek probleem. Want dat is wat een burn-out is. Het laat zich met niets anders vergelijken. Het is totale mentale en fysieke uitputting waar je op eigen kracht doorgaans niet van kunt herstellen.

Wanneer je kiest voor een burn-out coach in Heerenveen van Liberi, kies je voor een coach die een unieke en bewezen methode hanteert. Wij werken volgens wetenschappelijk onderschreven plan met een persoonlijke aanpak en unieke uitvoering, in de vorm van wandelcoaching.

Burn-out coach in Heerenveen en omgeving

Eén van de burn-out coaches van Liberi kan naar je toe komen. Niet alleen in Heerenveen maar natuurlijk in de gehele regio.

Wat mag je van onze coaching verwachten?

Wij vinden het belangrijk om je een burn-out coach in Heerenveen te bieden, omdat een coach in de buurt prettiger werkt. Korte lijnen en korte fysieke afstanden kunnen een bijdrage leveren aan een spoediger herstel.

Je begint met een vrijblijvende intake met jouw coach. Tijdens deze intake kunnen jullie elkaar leren kennen en ontdek je of er sprake is van een klik. Ook dat is namelijk belangrijk. Je wilt niet alleen een coach met gedegen kennis en ervaring, maar ook een coach die je een goed gevoel geeft. Herstellen van een burn-out met behulp van coaching, betekent dat jullie samen een intensief, intiem en ook zwaar traject in gaan.

Aan de hand van het intakegesprek, krijgt jouw coach een goed beeld van jouw burn-out. Een burn-out kan namelijk voor iedereen verschillend zijn en tal van symptomen kennen. Vervolgens zal je coach gaan werken aan een persoonlijk plan.

Ons Fasenplan op jouw behoeften afgestemd

Liberi werkt met een Fasenplan waarmee stap voor stap toe wordt gewerkt naar een volledig herstel. Het Fasenplan en onze bijbehorende wandelcoaching (waarbij jouw coaching sessies plaatsvinden in de gezonde natuur, tijdens een goede wandeling), hebben een wetenschappelijk onderschreven werking. De stappen die doorlopen worden, zijn voor iedereen gelijk, maar worden geheel naar jouw behoeften afgestemd met maatwerk. Dat geldt ook voor je terugvalpreventieplan.

Maak kennis met jouw burn-out coach

Wil je kennismaken met jouw burn-out coach in Heerenveen? Vraag dan direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en zet de eerste stap richting herstel.

Neem vrijblijvend contact op!


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vrachtwagen.

    Neem contact op met Liberi

    Benieuwd naar een wandeling met een Burn-out coach Heerenveen? Bereid je voor door de stresstest te doen of laat je gegevens achter via de contactpagina. Een van onze ervaren coaches neemt graag contact met je op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.
    ×
    Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven