Zoeken

Zoeken sluiten

Burn-out coach Hattem

Hulp bij stress of een burn-out
6734
mensen reeds geholpen
Coaching
wandelen in de natuur
9
coaches bij jou in de buurt

Een ervaren burn-out coach in Hattem

Een burn-out kan iedereen overkomen, en misschien zelfs als je dat helemaal niet verwacht. Was het maar zo dat je in alle gevallen belangrijke voortekenen kon herkennen en daarmee een hoop problemen zou kunnen voorkomen. Bij een burn-out werkt dit helaas niet altijd zo.Een burn-out kan je als donderslag bij heldere hemel treffen. Meestal zien mensen achteraf pas in waar en waarom het fout is gegaan en wordt pas dan, duidelijk dat signalen genegeerd zijn. Gelukkig sta je er niet alleen voor als je door stress of burn-out klachten hebt gekregen. Onze burn-out coach in Hattem is gespecialiseerd in het snel laten herstellen van werknemers en ondernemers, zodat je in de nabije toekomst weer vol vertrouwen aan het werk kunt gaan.

Je wilt niet thuis blijven zitten. Je wilt van die totale lusteloosheid en depressieve gevoelens af. De weg naar herstel kan lang en zwaar voelen, maar keer op keer wordt door onze burn-out coach voor Hattem en omgeving bewezen dat jij er weer snel bovenop kunt komen.

Ben je uitgeput en opgebrand? Voel je je steeds gestrest en heb je het gevoel dat je niet meer vooruit komt? Dan is het tijd om een burn-out coach in te schakelen. Onze coaches kunnen je helpen om weer in balans te komen en stressvrij te leven. Hij of zij kan je leren hoe je beter met stress kunt omgaan en welke veranderingen je in je leven kunt aanbrengen om weer gelukkig te worden. Neem dus snel contact op met een burn-out coach als je er zelf niet meer uitkomt!

Jouw burn-out coach in Hattem helpt je naar herstel

Een burn-out is niets iets om je voor te schamen. Bij veel mensen kan een gevoel van schaamte overheersen. Ten onrechte kan een burn-out als een teken van zwakte worden gezien. Niets is echter minder waar. Dat je het allemaal nu niet meer aankan, is in de meeste gevallen het gevolg van vaak jarenlang structureel boven je capaciteit werken. Een burn-out kan echter ook ontstaan door externe omstandigheden of een traumatische gebeurtenis. Wat de oorzaak van jouw burn-out ook is: onze burn-out coach in Hattem zal de oorzaak achterhalen en jou de inzichten en handvatten geven om je te herstellen.

Herstellen betekent niet dat je weer de oude wordt: je bent namelijk een ervaring rijker en draagt veel meer bagage met je mee dan voor de burn-out. Onze coaches zijn er ook in gespecialiseerd om die ervaring op een positieve manier te gebruiken. Je zult weer kunnen functioneren en presteren zoals je wilt, maar ditmaal met meer zelfkennis en meer zelfbewustzijn.

Herkenbaar? Neem contact op
Burn-out coach Hattem

Wie is jouw burn-out coach Hattem

Heb jij hulp nodig bij het overwinnen van jouw burn-out? Maak kennis met jouw persoonlijke burn-out coach in Hattem en vraag direct een gratis en vrijvlijvend intakegesprek aan.
In dit gesprek kun je jouw coach leren kennen en kun je al je vragen stellen. Je coach kan ook uitleggen hoe hij/zij jou kan helpen op weg naar volledig herstel. Je kunt voorafgaand aan deze kennismaking onze burn-out test doen. Deze test vertelt je in een aantal minuten hoe het gesteld is met jouw stressniveau en de resultaten kun je direct bespreken met jouw coach.

Burn-out test

Wanneer je last hebt van stress, is het belangrijk om inzicht te krijgen in de mate waarin je bent gestrest. Dit kan met behulp van de 4DKL-methode. Deze methode bestaat uit 50 vragen die je stelt over hoeveel energie je hebt, hoe rustig je bent, of je moeite hebt met slapen, enzovoort. Na het beantwoorden van de vragen weet je welke mate van stress jij ervaart en kun je er iets aan doen.
Succesverhalen uit Hattem

Zij rekenden af met stress en een burn-out

Coaching met wandelen gecombineerd
in Hattem

Wat je vraag ook is, Liberi zet je in beweging

Direct aan de slag

Op wetenschappelijk onderbouwde wijze herstellen

Herstellen van je burn-out gaat bij ons waarschijnlijk niet op de manier zoals je van tevoren had verwacht. Wanneer je denkt aan een burn-out coach, dan denk je misschien aan ellenlange gesprekken in een ietwat oubollige ruimte. Jouw persoonlijke burn-out coach in Hattem pakt dit volledig anders aan. Wij geloven in persoonlijke coaching en kiezen altijd voor een aanpak die bij jou past. Er zijn echter wel integrale onderdelen in onze aanpak die bij iedereen terugkomen.

Eén van die onderdelen is bewegen. Wij geloven er namelijk in dat je sneller en effectiever herstelt wanneer je coachingsessies worden gecombineerd met een lichte vorm van inspanning, zoals op ontspannen wijze wandelen in de natuur. Dit is niet alleen veel fijner om te doen, maar biedt ook wetenschappelijk bewezen voordelen. Onder lichte inspanning komen er namelijk hormonen vrij die een positieve uitwerking op je gemoedstoestand hebben en depressieve gevoelens onderdrukken.

Tijd voor verandering

Aan de slag met een op maat gemaakt plan

Wanneer je de hulp van onze burn-out coach in Hattem inschakelt, ga je aan de slag met een op maat gemaakt plan. Jouw persoonlijke herstelplan wordt gemaakt aan de hand van ons unieke Fasenplan. Ons Fasenplan is wetenschappelijk onderbouwd en begeleidt je stap voor stap via vaste fasen naar volledig en blijvend herstel.
Iedereen doorloopt bij ons dus dezelfde fasen, maar altijd op een gepersonaliseerde manier. Onze burn-out coach in Hattem geeft invulling aan het plan aan de hand van jouw persoonlijke en unieke omstandigheden, uitdagingen, klachten en behoeften.


 • Bewezen effectief
 • Geen wachtlijsten
 • Vrijblijvende intake

4 fasenplan

Het unieke Liberi Fasenplan is ontwikkeld op basis van de nieuwste inzichten en richt zich specifiek op stress en burn-out.
Elke coach van Liberi is getraind en geschoold in de methode en verschillende facetten van het Fasenplan.
Het Fasenplan voorziet in een evenwichtige opbouw en minimaliseert de kans op terugval na herstel.

Fasenplan

Sla een nieuwe weg in en ga op weg naar je herstel.
Onze coaches begeleiden je stap voor stap.

Neem contact op

Maak kennis met jouw coach

Ben je benieuwd naar wat jouw burn-out coach in Hattem voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact met ons op en meld je aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek kan je coach je alles vertellen over onze unieke aanpak en het Fasenplan dat de kans op een terugval reduceert en je herstel bespoedigt. Of bel ons meteen: 085-5363606

Meld je aan

Wordt weer helemaal de oude.

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op voor een gratis telefonisch consult.*


  Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de huis.

  *Jouw gegevens worden enkel gebruikt om contact met je te kunnen opnemen.

  Burn-out coach in Hattem en omgeving

  Eén van de burn-out coaches van Liberi kan naar je toe komen. Niet alleen in Hattem maar natuurlijk in de gehele regio.

  Liberi heeft in elke regio gecertificeerde coaches die jou kunnen begeleiden in het coaching traject. Onze coaches hebben minstens 5 jaar ervaring met stress en burn-out en zijn HBO+ opgeleid. Onderdeel van de Liberi-werkwijze is wandelcoaching. Het is wetenschappelijk bewezen dat wandelcoaching in de natuur een positief effect heeft op klachten zoals chronische stress en burn-out. Zoek een coach bij jou in de buurt.

  ×
  Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven