Zoeken

Zoeken sluiten
burn-out-coach-groningen-liberi
Liberi

Burn-out coach Harkstede

Wil je meteen weten of je te maken hebt met stress of een burn-out,
dan kun je geheel gratis en vrijblijvend onze burn-out test maken.

Een burn-out coach in Harkstede

Ben je op zoek naar een burn-out coach in Harkstede? Twijfel dan niet langer en schakel onze hulp in. Getroffen worden door een burn-out is een zeer ingrijpende en heftige gebeurtenis die je leven totaal kan veranderen. Niet alleen op het moment dat je hiermee te kampen hebt, maar ook daarna.

Jouw prioriteit op dit moment is om zo snel en goed mogelijk te herstellen. Je zult de weg omhoog weer in moeten slaan, maar hoe? Een van de kenmerken van een burn-out kan namelijk zijn dat je last hebt van totale lusteloosheid. Hierdoor kun je het gevoel van onvermogen hebben om de stappen te zetten die je nodig hebt voor je herstel. Daarom staat onze burn-out coach in Harkstede voor je klaar. Je staat er niet alleen voor, want zonder hulp herstellen vaak een moeilijke opgave. Met onze hulp zal dit je echter lukken.

Burn-out coach in Harkstede en omgeving

Eén van de burn-out coaches van Liberi kan naar je toe komen. Niet alleen in Harkstede maar natuurlijk in de gehele regio.

Hoe onze burn-out coach in Harkstede je helpt met een unieke methode

Naar het fenomeen burn-out is een hoop onderzoek gedaan. Uit onderzoek blijkt niet alleen steeds duidelijker wat een burn-out precies is en wat de gevolgen hiervan kunnen zijn, maar ook dat het bij steeds meer mensen voorkomt. Elk jaar ondervinden weer meer mensen de gevolgen hiervan en vaak ook nog op steeds jongere leeftijd. Dat is een zorgwekkende ontwikkeling. Gelukkig wordt er ook onderzoek gedaan naar herstellen van een burn-out en Liberi hanteert een methode waarvan het effect door wetenschappelijk onderzoek wordt onderschreven.

Natuurlijk zal jouw burn-out coach voor Harkstede en omstreken de technieken en handelingen toepassen die je van een dergelijke coach verwacht. Onze methode onderscheidt zich echter van andere aanbieders door de combinatie van coaching met lichte fysieke inspanning. Het is bewezen dat lichte fysieke inspanning zonder competitief element, zoals een fijn stuk flink wandelen in de natuur, een positieve invloed heeft op het herstel. Door fysiek bezig te zijn, werk je niet alleen aan je fysieke en mentale gezondheid, maar maak je ook hormonen aan die je een goed gevoel geven en depressieve gevoelens tegengaan. Deze mate van inspanning zorgt er tevens voor dat beide hersenhelften gestimuleerd worden. Naast de wetenschappelijk bewezen werking zijn wij ook van mening dat het in de natuur veel aangenamer is om met een coaching sessie bezig te zijn dan binnen.

Een op maat gemaakt plan

Jouw burn-out coach in Harkstede werkt altijd met een op maat gemaakt plan dat wordt samengesteld aan de hand van jouw klachten en behoeften. Wij hanteren altijd ons unieke Fasenplan dat ervoor zorgt dat je middels vaste stappen structureel werkt aan je herstel. Omdat je vast, bewezen stappen volgt, zul je niet alleen effectief herstellen, maar wordt ook de kans op een terugval geminimaliseerd. Gebeurt dit toch, dan heb je een stok achter de deur en staat jouw coach natuurlijk altijd voor je klaar.

Doe de stresstest of neem direct contact op met Liberi

Succesvolle coaching staat en valt met een goede klik met jouw coach. Daarom wil jouw persoonlijke burn-out coach graag kennis met je maken. Neem contact op voor een vrijblijvend, persoonlijk kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leren jullie elkaar kennen, krijg je de kans om in vertrouwen over je uitdagingen te vertellen en kan je coach precies vertellen wat hij of zij voor je kan betekenen. Of bel ons meteen: 085-5363606

Burn-out coach Harkstede

Neem vrijblijvend contact op!


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Ster.

    Neem contact op met Liberi

    Benieuwd naar een wandeling met een Burn-out coach Harkstede? Bereid je voor door de stresstest te doen of laat je gegevens achter via de contactpagina. Een van onze ervaren coaches neemt graag contact met je op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.
    ×
    Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven