Zoeken

Zoeken sluiten
burn-out-coach-emmen-liberi
Liberi

Burn-out coach Hardenberg

Wil je meteen weten of je te maken hebt met stress of een burn-out,
dan kun je geheel gratis en vrijblijvend onze burn-out test maken.

Burn-out coach Hardenberg

Liberi heeft als missie werkend Nederland zonder stress en zonder een burn-out aan het werk te houden of weer te krijgen. De manier waarop wij dit doen is zeer doeltreffend en effectief, namelijk door te wandelen met een burn-out coach uit de regio Hardenberg in de natuur. Preventie is het sleutelwoord en veel voordeliger dan vanuit een burn-out situatie te herstellen. Ongezonde stress kan veel kapot maken het is daarom de hoogste tijd om te ontstressen.

Wandelen in de natuur met een  burn-out coach in Hardenberg

Aangezien de wandelcoaches van Liberi in heel Nederland actief zijn, is er ook altijd een burn-out coach bij jou in de buurt. Wij hebben tientallen professionals tot onze beschikking voor bedrijven, ondernemers en werknemers. De coachingstrajecten zijn in heel Nederland te volgen en altijd op een unieke locatie in de natuur. Lichaamsbeweging heeft zoals uit wetenschappelijk onderzoek blijkt van zichzelf al een anti-depressieve werking. Een natuurlijke omgeving heeft daarbij een extra positief effect. Wandelen met een burn-out coach in Hardenberg stimuleert bovendien het creatief denken. De wandelingen zijn dan misschien binnen de gebaande paden, maar het denken vindt daarbuiten plaats.

De speciale methode van Liberi richt zich ondermeer op ontspanning om stress te bestrijden en een burn-out te voorkomen. In de praktijk is er sprake van wandelen in de natuur in combinatie met coaching die zich richt op ontwikkeling. Beweging zorgt voor de aanmaak van endorfine en serotonine. Deze lichaamseigen hormonen zorgen voor een blij en ontspannen gevoel. Hierdoor verminderen depressieve gevoelens. Je gezondheid krijgt er eveneens een boost van. De spieren en botten versterken. Er is bovendien een positieve invloed op je bloeddruk, bloedvaten, hart en cholesterol.

Elke wandeling in de natuur met een wandelcoach is goed voor lichaam en geest. Denk ook maar eens aan je zintuigen. Je ruikt, ziet en voelt de natuur bij het aankomen en dat is telkens weer een aangename ervaring.

Burn-out coach in Hardenberg en omgeving

Eén van de burn-out coaches van Liberi kan naar je toe komen. Niet alleen in Hardenberg maar natuurlijk in de gehele regio.

Hoe herken ik een burn-out?

Een burn-out is te herkennen aan een combinatie van symptomen, zoals uitputting, cynisme en een laag zelfbeeld. Herken jijzelf bijvoorbeeld in een symptoom als extreem vermoeid zijn? Ben je misschien cynisch in je houding naar je werk en begin je afstand te nemen? Wellicht neem je onbewust afstand van je collega’s of heb je een laag zelfbeeld? Dan is het nu de hoogste tijd om hulp in te schakelen en met een burn-out coach op pad te gaan. Er zijn natuurlijk nog veel meer burn-out symptomen die al dan niet onder de oppervlakte kunnen liggen. Het is in principe een fysiologische aandoening, waarbij je lichaam en je geest helemaal uitgeput kunnen zijn. Je zult dan ook merken dat je met veel moeite weinig of helemaal geen prestaties meer kunt leveren.

Stress bestrijden met een burn-out coach

Heb je last van stress of zit je tegen een burn-out aan? Samen met je burn-out coach in Hardenberg ga je al wandelend in de natuur de stress te lijf. Zelfs tijdens de eerste wandeling is het al mogelijk dat je enige vorm van opluchting ervaart. Dat komt ook omdat het letterlijk de eerste stap is op weg jezelf te bevrijden van stress. De burn-out coach van Liberi zal inzichten en tips met je delen tijdens de wandeling. Alle wandelcoaches van Liberi werken op basis van het Fasenplan.

Ieder mens is echter uniek net als jij. Daarom is elk traject ook uniek, terwijl we de relevante onderwerpen uit het Fasenplan erin betrekken. Bovendien hebben onze wandelcoaches een ruime ervaring en zijn zij in deze methode getraind en geschoold. Er is sprake van een evenwichtige opbouw. Het Fasenplan voorziet eveneens in het beperken van de kans op een mogelijke terugval. Jouw persoonlijke hulpvraag vormt voor ons altijd het uitgangspunt.

Test je stress en neem contact op

Wil je graag weten in welke mate jij met stress te maken hebt? Doe dan de online stresstest. Of neem meteen contact op met Liberi om een afspraak te maken met een burn-out coach in Hardenberg.[/vc_column_text][vc_column_text]Of bel ons meteen: 085-5363606

Neem vrijblijvend contact op!


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Huis.

    Neem contact op met Liberi

    Benieuwd naar een wandeling met een Burn-out coach Hardenberg? Bereid je voor door de stresstest te doen of laat je gegevens achter via de contactpagina. Een van onze ervaren coaches neemt graag contact met je op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.
    ×
    Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven