Zoeken

Zoeken sluiten

Burn-out coach Haarlem

Hulp bij stress of een burn-out
6734
mensen reeds geholpen
Coaching
wandelen in de natuur
7
coaches bij jou in de buurt

Wacht niet langer met het maken van een afspraak met onze burn-out coach in Haarlem wanneer je burn-out klachten ervaart. Hoe langer je wacht, des te groter je problemen kunnen worden. Met een op maat gemaakt plan zorgt jouw burn-out coach in Haarlem ervoor dat je van je klachten afkomt en klachtenvrij blijft. Problemen worden aangepakt bij de bron zodat je weer krachtig in het leven komt te staan.

Ben je uitgeput en opgebrand? Voel je je steeds gestrest en heb je het gevoel dat je niet meer vooruit komt? Dan is het tijd om een burn-out coach in te schakelen. Onze coaches kunnen je helpen om weer in balans te komen en stressvrij te leven. Hij of zij kan je leren hoe je beter met stress kunt omgaan en welke veranderingen je in je leven kunt aanbrengen om weer gelukkig te worden. Neem dus snel contact op met een burn-out coach als je er zelf niet meer uitkomt!

Onze burn-out coach in Haarlem staat voor je klaar

Wij hebben altijd een burn-out coach in Haarlem beschikbaar die met jou aan de slag gaat. Wij vinden het belangrijk om je een coach dicht bij jou in de buurt te kunnen bieden. Een coach in een vertrouwde omgeving. Wanneer je kiest voor een burn-out coach van Liberi, zul je ervaren waarom het zo fijn is om een coach bij jou in de buurt te hebben. Wij pakken onze coaching namelijk net iets anders aan dan gebruikelijk.

Elk coachingstraject begint echter met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kunt voorafgaand aan je kennismaking met jouw burn-out coach in Haarlem onze burn-out test maken. Met deze stresstest krijg je in een aantal minuten een beeld van hoe het gesteld is met jouw stressniveau. De uitslag van deze test kan worden besproken met je coach.

Aan de hand van jouw verhaal, ervaringen, symptomen en een eventuele uitslag van de stresstest zal onze coach voor jou een persoonlijk herstelplan kunnen maken. Wat belangrijk is in deze intake, is dat je direct een gevoel krijgt bij jouw coach. Wij vinden het uiteraard belangrijk dat jullie prettig kunnen samenwerken.

Herkenbaar? Neem contact op
Burn-out coach Haarlem

Wie is jouw burn-out coach Haarlem

Heb jij hulp nodig bij het overwinnen van jouw burn-out? Maak kennis met jouw persoonlijke burn-out coach in Haarlem en vraag direct een gratis en vrijvlijvend intakegesprek aan.
In dit gesprek kun je jouw coach leren kennen en kun je al je vragen stellen. Je coach kan ook uitleggen hoe hij/zij jou kan helpen op weg naar volledig herstel. Je kunt voorafgaand aan deze kennismaking onze burn-out test doen. Deze test vertelt je in een aantal minuten hoe het gesteld is met jouw stressniveau en de resultaten kun je direct bespreken met jouw coach.

Burn-out test

Wanneer je last hebt van stress, is het belangrijk om inzicht te krijgen in de mate waarin je bent gestrest. Dit kan met behulp van de 4DKL-methode. Deze methode bestaat uit 50 vragen die je stelt over hoeveel energie je hebt, hoe rustig je bent, of je moeite hebt met slapen, enzovoort. Na het beantwoorden van de vragen weet je welke mate van stress jij ervaart en kun je er iets aan doen.
Succesverhalen uit Haarlem

Zij rekenden af met stress en een burn-out

Coaching met wandelen gecombineerd
in Haarlem

Wat je vraag ook is, Liberi zet je in beweging

Direct aan de slag

De volgende stappen

Is jouw persoonlijke plan gemaakt, dan gaat jouw burn-out coach in Haarlem met je aan de slag. Elk persoonlijk plan werkt via ons eigen Fasenplan: een methode waarin je stap voor stap wordt begeleid naar herstel en kunt rekenen op duidelijke terugvalpreventie.

Bij ons ga je letterlijk en figuurlijk stappen maken. Letterlijk omdat wij onze coaching combineren met wandelen in de natuur. Mede daarom vinden wij het belangrijk om een coach in de buurt te kunnen bieden. Je kunt gaan wandelen in een vertrouwde omgeving en Haarlem is hiervoor een uitstekende locatie.

Wij kiezen voor wandelcoaching omdat wetenschappelijk is bewezen dat dit een extra sterk effect kan hebben. Door coaching te combineren met een stevige gezonde wandeling, werk je aan je herstel, ben je gezond bezig en komen er bovendien hormonen vrij die je een goed gevoel geven. Deze unieke combinatie kan je herstel versnellen.

Tijd voor verandering

Aan de slag met een op maat gemaakt plan

Wanneer je de hulp van onze burn-out coach in Haarlem inschakelt, ga je aan de slag met een op maat gemaakt plan. Jouw persoonlijke herstelplan wordt gemaakt aan de hand van ons unieke Fasenplan. Ons Fasenplan is wetenschappelijk onderbouwd en begeleidt je stap voor stap via vaste fasen naar volledig en blijvend herstel.
Iedereen doorloopt bij ons dus dezelfde fasen, maar altijd op een gepersonaliseerde manier. Onze burn-out coach in Haarlem geeft invulling aan het plan aan de hand van jouw persoonlijke en unieke omstandigheden, uitdagingen, klachten en behoeften.


 • Bewezen effectief
 • Geen wachtlijsten
 • Vrijblijvende intake

4 fasenplan

Het unieke Liberi Fasenplan is ontwikkeld op basis van de nieuwste inzichten en richt zich specifiek op stress en burn-out.
Elke coach van Liberi is getraind en geschoold in de methode en verschillende facetten van het Fasenplan.
Het Fasenplan voorziet in een evenwichtige opbouw en minimaliseert de kans op terugval na herstel.

Fasenplan

Sla een nieuwe weg in en ga op weg naar je herstel.
Onze coaches begeleiden je stap voor stap.

Neem contact op

Maak werk van een afspraak

Klinkt de aanpak van onze burn-out coach in Haarlem goed? Twijfel niet en maak een afspraak. Je hebt niets te verliezen, maar des te meer te winnen. Met behulp van onze methode en onze coach zul jij je eindelijk weer goed gaan voelen, aan het werk kunnen en weer genieten van alledaagse zaken. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meld je aan

Wordt weer helemaal de oude.

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op voor een gratis telefonisch consult.*


  Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de boom.

  *Jouw gegevens worden enkel gebruikt om contact met je te kunnen opnemen.

  Burn-out coach in Haarlem en omgeving

  Eén van de burn-out coaches van Liberi kan naar je toe komen. Niet alleen in Haarlem maar natuurlijk in de gehele regio.

  Liberi heeft in elke regio gecertificeerde coaches die jou kunnen begeleiden in het coaching traject. Onze coaches hebben minstens 5 jaar ervaring met stress en burn-out en zijn HBO+ opgeleid. Onderdeel van de Liberi-werkwijze is wandelcoaching. Het is wetenschappelijk bewezen dat wandelcoaching in de natuur een positief effect heeft op klachten zoals chronische stress en burn-out. Zoek een coach bij jou in de buurt.

  ×
  Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven