fbpx

Burn-out coach Haarlem

Stress en burn-out zijn in het hedendaagse leven bijna niet meer weg te denken. Dat zorgt voor problemen bij werknemers en ondernemers, maar ook bij werkgevers. Liberi heeft een traject ontwikkeld met een uniek vorm van coaching, in de natuur.

Burn-out Coach Amsterdam Liberi

Een burn-out coach in Haarlem

Liberi heeft heel Nederland als werkterrein. Onze burn-out coaches bevinden zich dan ook in jouw buurt en bieden de mogelijkheid om een uniek wandelcoachtraject aan te gaan. Wij hebben de beschikking over meer dan dertig hoogopgeleide deskundigen. Samen met onze burn-out coach in Haarlem ga je de stress op een ontspannen en aantoonbare succesvolle wijze te lijf.

De methode die Liberi heeft ontwikkeld, legt de focus op ontspanning van lichaam en geest. Daarom is ook de keuze gemaakt om samen met een coach de natuur in te gaan. Je bestrijdt de stress tijdens het wandelen in de natuur, waarbij je lichaam vanzelf endorfine en serotonine aanmaakt. Dat legt de basis voor een blij en ontspannen gevoel en laat depressieve gevoelens juist afnemen. Het bewegen is ook nog eens goed voor je hart net als voor je bloedvaten, bloeddruk, spieren, botten en cholesterol. Het wandelen in de natuur stimuleert je zintuigen en maakt je bewuster van de omgeving.

Burn-out coach in Haarlem en omgeving

Eén van de burn-out coaches van Liberi kan naar je toe komen. Niet alleen in Haarlem maar natuurlijk in de gehele regio.

Wat is een burn-out en wat zijn de symptomen?

Een burn-out ontstaat altijd door een combinatie van verschijnselen. Lichamelijke en emotionele uitputting zorgen ervoor dat je niet meer in staat bent om optimaal te presteren. Of om nog enige prestatie te leveren. Het is in ieder geval een fysiologische aandoening die te herkennen is aan drie samenhangende kenmerken. Dat is onder meer het verschijnsel van extreme vermoeidheid in de vorm van uitputting. Daarnaast is er het verschijnsel van afstand nemen tot het werk. Het derde verschijnsel uit zich in een lager zelfbeeld.

> Bewezen effectief

> Altijd een coach dichtbij

> Geen wachtlijsten

> Gespecialiseerde coaches

> Vrijblijvende intake

> Uniek fasenplan

Wat is de rol van een burn-out coach in Haarlem?

De rol van een burn-out coach is om ontwikkelingsgericht te werk te gaan tijdens een wandeling in de natuur. Het is belangrijk om te ontdekken waarom je dingen doet. Door waaromgerichte vragen te stellen en daarop het antwoord te vinden, krijg je een helder inzicht. Hierdoor is het mogelijk om op een gefilterde manier privé en in je werk voortaan keuzes te maken. Er is geen kant-en-klaar pakket om je burn-out op te lossen of stress te verminderen. Jij bent een individu en dat is ook het uitgangspunt tijdens het coaching traject. Daarbij maken onze burn-out coaches altijd gebruik van het door Liberi ontwikkelde Fasenplan. Elke wandelcoach is hierin geschoold en neemt het plan mee in combinatie met jouw persoonlijke hulpvraag. Ieder mens heeft weer andere klachten en symptomen die voortkomen uit stress. De individuele aanpak staat daarom ook centraal bij de burn-out coach om bijvoorbeeld de persoonlijke oorzaken te achterhalen.

Neem contact op voor een vrijblijvende intake

Als je stress ervaart is het belangrijk om stappen te nemen. Een eerste stap kan zijn om contact op te nemen met Liberi. Wij bieden je de mogelijkheid van een vrijblijvende intake om te ontdekken of een burn-out coach in Haarlem voor jou uitzicht biedt op herstel. Maak ook vrijblijvend de stresstest om je eigen stressniveau te bepalen.

Of bel ons meteen: 085-5363606

Coach-Berry-Noord-Holland

Berry
Burn-out Coach Haarlem

Coach-Chantal-Noord-Holland-Zuid-Holland

Chantal
Burn-out Coach Haarlem

Neem vrijblijvend contact op!

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website

Neem contact op met Liberi

Benieuwd naar een wandeling met een burn-out coach in Haarlem? Bereid je voor door de stresstest te doen of laat je gegevens achter via de contactpagina. Een van onze ervaren coaches neemt graag contact met je op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven
WhatsApp WhatsApp