Zoeken

Zoeken sluiten

Burn-out coach Groningen

Hulp bij stress of een burn-out
6734
mensen reeds geholpen
Coaching
wandelen in de natuur
3
coaches bij jou in de buurt

Met behulp van onze burn-out coach in Groningen zal het lukken om jouw burn-out te verhelpen. Ook wanneer je nog geen burn-out hebt, maar niet langer met de gevolgen van stress om kunt gaan, staat onze coach voor je klaar. Neem direct contact met ons op en voorkom ernstige mentale en fysieke problemen. Met een persoonlijk plan zorgt onze burn-out coach ervoor dat je weer krachtig in het leven komt te staan.

Ben je uitgeput en opgebrand? Voel je je steeds gestrest en heb je het gevoel dat je niet meer vooruit komt? Dan is het tijd om een burn-out coach in te schakelen. Onze coaches kunnen je helpen om weer in balans te komen en stressvrij te leven. Hij of zij kan je leren hoe je beter met stress kunt omgaan en welke veranderingen je in je leven kunt aanbrengen om weer gelukkig te worden. Neem dus snel contact op met een burn-out coach als je er zelf niet meer uitkomt!

Onze burn-out coach in Groningen helpt je er bovenop

Met de hulp van Liberi’s burn-out coach in Groningen kun je herstellen van je burn-out. Herstellen is iets anders dan weer worden wie je was voordat de burn-out toesloeg. Een burn-out verandert je. Na een burn-out word je niet meer de oude. Dat betekent niet dat je niet volledig kunt herstellen. Het betekent vooral dat je mentaal en fysiek weer gezond wordt, maar dat je voor altijd een ervaring met je meedraagt. Die ervaring zal je als mens veranderen en daar kun je gelukkig kracht uit halen.

Herkenbaar? Neem contact op
Burn-out coach Groningen

Wie is jouw burn-out coach Groningen

Heb jij hulp nodig bij het overwinnen van jouw burn-out? Maak kennis met jouw persoonlijke burn-out coach in Groningen en vraag direct een gratis en vrijvlijvend intakegesprek aan.
In dit gesprek kun je jouw coach leren kennen en kun je al je vragen stellen. Je coach kan ook uitleggen hoe hij/zij jou kan helpen op weg naar volledig herstel. Je kunt voorafgaand aan deze kennismaking onze burn-out test doen. Deze test vertelt je in een aantal minuten hoe het gesteld is met jouw stressniveau en de resultaten kun je direct bespreken met jouw coach.

Burn-out test

Wanneer je last hebt van stress, is het belangrijk om inzicht te krijgen in de mate waarin je bent gestrest. Dit kan met behulp van de 4DKL-methode. Deze methode bestaat uit 50 vragen die je stelt over hoeveel energie je hebt, hoe rustig je bent, of je moeite hebt met slapen, enzovoort. Na het beantwoorden van de vragen weet je welke mate van stress jij ervaart en kun je er iets aan doen.
Succesverhalen uit Groningen

Zij rekenden af met stress en een burn-out

Coaching met wandelen gecombineerd
in Groningen

Wat je vraag ook is, Liberi zet je in beweging

Direct aan de slag

Samen met jouw coach de natuur in

Niet alleen het Fasenplan maakt de burn-out coaching van Liberi uniek. Wat ons tevens onderscheidt, is dat jouw persoonlijke burn-out coach in Groningen samen met jou de vrije natuur in gaat. Onze coachingsessies vinden namelijk plaats terwijl je samen met je coach een flinke wandeling maakt. De voordelen hiervan zijn wetenschappelijk bewezen. Zo stimuleert lichte fysieke inspanning beide hersenhelften en profiteer je bovendien van hormonen die je een goed gevoel geven en eventuele depressieve gevoelens bestrijden. Daarnaast is coaching in de natuur ook gewoon fijn en gezond.

Een coach met een persoonlijke aanpak

Om echt volledig te herstellen van een burn-out, is een persoonlijke aanpak nodig. Jouw burn-out coach in Groningen zorgt hier dan ook voor. Tegelijkertijd is er echter een beproefde methode nodig: een methode die garandeert dat jij ook daadwerkelijk zult herstellen. De Liberi methode combineert beide aspecten en bestaat uit een beproefde en wetenschappelijk onderbouwde methode, in combinatie met maatwerk. • Bewezen effectief
 • Geen wachtlijsten
 • Vrijblijvende intake

Wie de hulp van onze burn-out coach in Groningen (of onze andere coaches) inschakelt, krijgt altijd een op maat gemaakte behandeling volgens Liberi’s unieke Fasenplan. Het Fasenplan bestaat uit een aantal vaste stappen die iedereen doorloopt. Deze stappen helpen je richting herstel en zorgen ervoor dat je niet terugvalt. Iedereen doorloopt dus deze stappen, maar wel op zijn of haar eigen manier. De concrete invulling is geheel afhankelijk van jouw situatie, uitdagingen en klachten.

Fasenplan

Sla een nieuwe weg in en ga op weg naar je herstel.
Onze coaches begeleiden je stap voor stap.

Neem contact op

Maak een afspraak voor een vrijblijvende intake

Wil je jouw burn-out coach in Groningen leren kennen? Dat kan. Je kunt via de website direct een vrijblijvende intake aanvragen. Tijdens deze intake kun je jouw coach leren kennen en ontdekken of er sprake is van een klik. Dat is namelijk zeer belangrijk bij zo’n intensieve en intieme samenwerking. Jouw burn-out coach in Groningen kan dan direct antwoord geven op jouw vragen en uitleggen hoe hij/zij jou kan helpen met je herstel.

Meld je aan

Wordt weer helemaal de oude.

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op voor een gratis telefonisch consult.*


  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van kopje.

  *Jouw gegevens worden enkel gebruikt om contact met je te kunnen opnemen.

  Burn-out coach in Groningen en omgeving

  Eén van de burn-out coaches van Liberi kan naar je toe komen. Niet alleen in Groningen maar natuurlijk in de gehele regio.

  Liberi heeft in elke regio gecertificeerde coaches die jou kunnen begeleiden in het coaching traject. Onze coaches hebben minstens 5 jaar ervaring met stress en burn-out en zijn HBO+ opgeleid. Onderdeel van de Liberi-werkwijze is wandelcoaching. Het is wetenschappelijk bewezen dat wandelcoaching in de natuur een positief effect heeft op klachten zoals chronische stress en burn-out. Zoek een coach bij jou in de buurt.

  ×
  Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven