Zoeken

Zoeken sluiten
burn-out-coach-enschede
Liberi

Burn-out coach Enschede

Wil je meteen weten of je te maken hebt met stress of een burn-out,
dan kun je geheel gratis en vrijblijvend onze burn-out test maken.

Een burn-out coach in Enschede met kennis en ervaring

Onze burn-out coach in Enschede is gespecialiseerd in hulp bij snel en volledig herstellen van een burn-out. Ervaar jij chronische stress en lijd je hieronder? Wacht dan niet tot je niet meer verder kunt, maar zoek nu hulp. Met een op maat gemaakt plan en persoonlijke begeleiding zorgt onze burn-out coach in Enschede ervoor dat je jouw problemen overwint, stress verdwijnt en je gezond en gelukkig wordt en blijft.

Liberi is gespecialiseerd in het laten herstellen en re-integreren van mensen met een burn-out. Wij werken middels een beproefde methode en werken louter met onze eigen coaches. Allemaal zijn zij zeer ervaren en hebben zij een gedegen opleiding genoten. Maar een goede coach is natuurlijk niet alleen een kundige vakman of -vrouw. Een goede coach heeft ook people skills. Daar kun je bij ons op vertrouwen. Wij bieden je een burn-out coach in Enschede die jouw situatie begrijpt en met wie je in vertrouwen kunt werken aan jouw herstel.

Burn-out coach in Enschede en omgeving

Een van onze burn-out coaches kan bij je langskomen in de gehele regio Enschede. Staat je woonplaats er niet tussen? Ook dan kun je gewoon contact met ons opnemen. :

Ervaar de Liberi methode

Als ervaren burn-out specialist werken wij uiteraard met een beproefde methode. Iedereen wordt bij ons gecoacht en behandeld aan de hand van een persoonlijk plan. Dit betekent dat jouw coach altijd rekening houdt met jouw specifieke situatie, uitdagingen en behoeften. Dit persoonlijke coaching plan wordt altijd toegepast volgens ons unieke Fasenplan. Ons Fasenplan is erop gericht om jou in een vast aantal stappen weer mentaal en fysiek gezond te krijgen. Iedereen doorloopt bij ons dus dezelfde stappen, maar de concrete invulling van die stappen is per persoon afhankelijk.

Coaching in de vrije natuur

Je gaat bij ons niet zitten in een luie stoel in een muffige kamer. Jouw burn-out coach in Enschede neemt je mee de vrije natuur in. Wij combineren coaching met actief wandelen. Dit doen wij uiteraard niet zonder reden. Het is wetenschappelijk aangetoond dat bewegen met lichte inspanning het effect van coaching kan versterken. Tijdens lichte inspanning komen er namelijk hormonen vrij die je een goed gevoel geven. Een burn-out kan samengaan met depressieve gevoelens. Wij zorgen ervoor dat jij je tijdens je coaching sessies goed voelt.

Naast dat dit de effecten van coaching kan versterken, is het natuurlijk ook veel aangenamer om in de frisse lucht te zijn en ben je tegelijkertijd gezond bezig.

Maak kennis met jouw coach in een gratis en vrijblijvende intake

Heb jij behoefte aan een coach en wil je eindelijk jouw klachten overwinnen zodat je weer vitaal, gezond en gelukkig in het leven kan staan? Plan dan een vrijblijvend en gratis intakegesprek in met jouw burn-out coach in Enschede. In dit gesprek kunnen jullie elkaar leren kennen, krijg je de mogelijkheid om alles over jouw burn-out te vertellen en te vragen en kan jouw coach aangeven hoe hij/zij jou kan helpen. Voorafgaand aan de kennismaking kun je onze burn-out test doen, om uit te vinden hoe het met jouw stressniveau is gesteld. Jouw coach kan deze resultaten gebruiken bij het bepalen van jouw persoonlijke plan van aanpak.

Neem vrijblijvend contact op!


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Ster.

    Neem contact op met Liberi

    Benieuwd naar een wandeling met een Burn-out coach Enschede? Bereid je voor door de stresstest te doen of laat je gegevens achter via de contactpagina. Een van onze ervaren coaches neemt graag contact met je op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.
    ×
    Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven