Zoeken

Zoeken sluiten

Burn-out coach Enschede

Hulp bij stress of een burn-out
4253
mensen reeds geholpen
Coaching
wandelen in de natuur
5
coaches bij jou in de buurt

Een burn-out coach in Enschede met kennis en ervaring

Onze burn-out coach in Enschede is gespecialiseerd in hulp bij snel en volledig herstellen van een burn-out. Ervaar jij chronische stress en lijd je hieronder? Wacht dan niet tot je niet meer verder kunt, maar zoek nu hulp. Met een op maat gemaakt plan en persoonlijke begeleiding zorgt onze burn-out coach in Enschede ervoor dat je jouw problemen overwint, stress verdwijnt en je gezond en gelukkig wordt en blijft.

Ben je uitgeput en opgebrand? Voel je je steeds gestrest en heb je het gevoel dat je niet meer vooruit komt? Dan is het tijd om een burn-out coach in te schakelen. Onze coaches kunnen je helpen om weer in balans te komen en stressvrij te leven. Hij of zij kan je leren hoe je beter met stress kunt omgaan en welke veranderingen je in je leven kunt aanbrengen om weer gelukkig te worden. Neem dus snel contact op met een burn-out coach als je er zelf niet meer uitkomt!

Liberi is gespecialiseerd in het laten herstellen en re-integreren van mensen met een burn-out. Wij werken middels een beproefde methode en werken louter met onze eigen coaches. Allemaal zijn zij zeer ervaren en hebben zij een gedegen opleiding genoten. Maar een goede coach is natuurlijk niet alleen een kundige vakman of -vrouw. Een goede coach heeft ook people skills. Daar kun je bij ons op vertrouwen. Wij bieden je een burn-out coach in Enschede die jouw situatie begrijpt en met wie je in vertrouwen kunt werken aan jouw herstel.

Burn-out coach Enschede

Wie is jouw burn-out coach Enschede

Heb jij hulp nodig bij het overwinnen van jouw burn-out? Maak kennis met jouw persoonlijke burn-out coach in Enschede en vraag direct een gratis en vrijvlijvend intakegesprek aan.
In dit gesprek kun je jouw coach leren kennen en kun je al je vragen stellen. Je coach kan ook uitleggen hoe hij/zij jou kan helpen op weg naar volledig herstel. Je kunt voorafgaand aan deze kennismaking onze burn-out test doen. Deze test vertelt je in een aantal minuten hoe het gesteld is met jouw stressniveau en de resultaten kun je direct bespreken met jouw coach.

Burn-out test

Wanneer je last hebt van stress, is het belangrijk om inzicht te krijgen in de mate waarin je bent gestrest. Dit kan met behulp van de 4DKL-methode. Deze methode bestaat uit 50 vragen die je stelt over hoeveel energie je hebt, hoe rustig je bent, of je moeite hebt met slapen, enzovoort. Na het beantwoorden van de vragen weet je welke mate van stress jij ervaart en kun je er iets aan doen.
Succesverhalen uit Enschede

Zij rekenden af met stress en een burn-out

Coaching met wandelen gecombineerd
in Enschede

Wat je vraag ook is, Liberi zet je in beweging

Direct aan de slag

Ervaar de Liberi methode

Als ervaren burn-out specialist werken wij uiteraard met een beproefde methode. Iedereen wordt bij ons gecoacht en behandeld aan de hand van een persoonlijk plan. Dit betekent dat jouw coach altijd rekening houdt met jouw specifieke situatie, uitdagingen en behoeften. Dit persoonlijke coaching plan wordt altijd toegepast volgens ons unieke Fasenplan. Ons Fasenplan is erop gericht om jou in een vast aantal stappen weer mentaal en fysiek gezond te krijgen. Iedereen doorloopt bij ons dus dezelfde stappen, maar de concrete invulling van die stappen is per persoon afhankelijk.

Coaching in de vrije natuur

Je gaat bij ons niet zitten in een luie stoel in een muffige kamer. Jouw burn-out coach in Enschede neemt je mee de vrije natuur in. Wij combineren coaching met actief wandelen. Dit doen wij uiteraard niet zonder reden. Het is wetenschappelijk aangetoond dat bewegen met lichte inspanning het effect van coaching kan versterken. Tijdens lichte inspanning komen er namelijk hormonen vrij die je een goed gevoel geven. Een burn-out kan samengaan met depressieve gevoelens. Wij zorgen ervoor dat jij je tijdens je coaching sessies goed voelt.

Naast dat dit de effecten van coaching kan versterken, is het natuurlijk ook veel aangenamer om in de frisse lucht te zijn en ben je tegelijkertijd gezond bezig. • Bewezen effectief
 • Geen wachtlijsten
 • Vrijblijvende intake

4 fasenplan

Het unieke Liberi Fasenplan is ontwikkeld op basis van de nieuwste inzichten en richt zich specifiek op stress en burn-out.
Elke coach van Liberi is getraind en geschoold in de methode en verschillende facetten van het Fasenplan.
Het Fasenplan voorziet in een evenwichtige opbouw en minimaliseert de kans op terugval na herstel.

Sla een nieuwe weg in en ga op weg naar je herstel.
Onze coaches begeleiden je stap voor stap.

Neem contact op

Maak kennis met jouw coach in een gratis en vrijblijvende intake

Heb jij behoefte aan een coach en wil je eindelijk jouw klachten overwinnen zodat je weer vitaal, gezond en gelukkig in het leven kan staan? Plan dan een vrijblijvend en gratis intakegesprek in met jouw burn-out coach in Enschede. In dit gesprek kunnen jullie elkaar leren kennen, krijg je de mogelijkheid om alles over jouw burn-out te vertellen en te vragen en kan jouw coach aangeven hoe hij/zij jou kan helpen. Voorafgaand aan de kennismaking kun je onze burn-out test doen, om uit te vinden hoe het met jouw stressniveau is gesteld. Jouw coach kan deze resultaten gebruiken bij het bepalen van jouw persoonlijke plan van aanpak.

Meld je aan

Wordt weer helemaal de oude.

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op voor een gratis telefonisch consult.*


  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Hart.

  *Jouw gegevens worden enkel gebruikt om contact met je te kunnen opnemen.

  Burn-out coach in Enschede en omgeving

  Eén van de burn-out coaches van Liberi kan naar je toe komen. Niet alleen in Enschede maar natuurlijk in de gehele regio.

  Liberi heeft in elke regio gecertificeerd coaches die jou kunnen begeleiden in het coaching traject. Onze coaches hebben minstens 5 jaar ervaring met stress en burn-out en zijn HBO+ opgeleid. Onderdeel van Liberi haar werkwijze is wandelcoaching. Het is wetenschappelijk bewezen dat wandelcoaching in de natuur een positief effect heeft op klachten zoals chronische stress en burn-out. Zoek een coach bij jou in de buurt.

  ×
  Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven