Zoeken

Zoeken sluiten
burn-out-coach-arnhem-liberi
Liberi

Burn-out coach Elst

Wil je meteen weten of je te maken hebt met stress of een burn-out,
dan kun je geheel gratis en vrijblijvend onze burn-out test maken.

Burn-out coach Elst

Een burn-out is een van de belangrijkste redenen van ziekteverzuim op het werk. Wanneer je getroffen wordt door een burn-out, is de kans aanwezig dat je lang uit de running bent. Door de jaren heen hebben omstandigheden en factoren er stap voor stap toe geleid dat je op een punt kwam waarop je er fysiek en mentaal simpelweg helemaal doorheen zat. Hoe kom je weer uit dit dal? Onze burn-out coach in Elst weet hoe en helpt jou hierbij.

Een burn-out coach in Elst staat voor jou klaar

Jouw burn-out coach in Elst maakt onderdeel uit van Liberi; een organisatie met meer dan dertig specialisten op het gebied van herstel na een burn-out door werkgerelateerde stress. Wij werken door het hele land, hetgeen al aangeeft hoeveel behoefte er is aan hulp bij deze vorm van werkuitval. De oorzaak van een burn-out kan zeer verschillend zijn, evenals de uiting hiervan. Echter: elk slachtoffer van een burn-out ervaart een gevaarlijk hoge hoeveelheid aan stress die zowel fysiek als psychisch een verlammend effect kan hebben. Bij de een uit zich dit in depressie, bij de ander in slaapproblemen, woede, apathie, cynisme of een combinatie van deze veelvoorkomende symptomen. Je wilt en kunt niet meer op deze manier door. Dat hoeft ook niet, want jouw burn-out coach in Elst staat voor jou klaar.

Burn-out coach in Elst en omgeving

Eén van de burn-out coaches van Liberi kan naar je toe komen. Niet alleen in Elst maar natuurlijk in de gehele regio.

Fysiek en psychisch herstel dankzij een unieke methode

Wanneer je denkt aan behandeling van een burn-out, heb je misschien een beeld van jezelf liggend op een sofa om eindeloos lang te praten en te graven in het verleden. De coaches van Liberi pakken dit anders aan met een methode die niet alleen bewezen werkt, maar ook nog eens veel meer mensen aanspreekt.

Onze coaches werken in de natuur. Het is bewezen dat het combineren van coaching met lichte inspanning unieke voordelen en een gunstig effect op herstel heeft. Daarom vormt wandelen in de natuur een essentieel onderdeel van onze methode. Terwijl je wandelt, vindt jouw coaching sessie plaats. In deze sessie ga je samen met jouw burn-out coach in Elst op zoek naar de antwoorden achter jouw burn-out. Hoe heeft deze kunnen ontstaan? Wat zijn voor jou de knel- en breekpunten geweest en hoe kun je dit in de toekomst anders doen?

Terwijl je met jouw coach praat, worden dankzij het wandelen jouw beide hersenhelften gestimuleerd. Bewegen is sowieso gezond voor het lichaam, maar dankzij lichte inspanning komen er hormonen vrij die een gunstig effect hebben op jouw gemoedstoestand. Dankzij onze unieke methode werk je niet alleen middels intensieve en goede gesprekken aan je herstel; je bent tegelijk actief bezig met het tegengaan van depressieve gevoelens

Effectief herstel en preventie van terugval

Jouw burn-out coach in Elst beschikt over veel ervaring en heeft een gedegen opleiding gehad. Gecombineerd met Liberi’s unieke aanpak en Fasenplan geeft dit je niet alleen de beste kans op spoedig en volledig herstel; het risico op een terugval wordt ook zo veel mogelijk beperkt.

Herstellen van een burn-out kan een lastige weg zijn die heel wat geduld vraagt. Met onze hulp zul je echter weer snel kunnen herstellen. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij passen altijd ons Fasenplan toe, maar doen dit met een geheel gepersonaliseerde invulling. Doe de online stresstest of laat direct je gegevens achter en je coach neemt zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

Neem contact op met een burn-out coach in Elst

Liberi boekt al jarenlang uitstekende resultaten met deze bewezen effectieve methode. Zet ook de stap naar herstel en laat je gegevens achter. Onze burn-out coach in Elst zal zo spoedig mogelijk contact met jou opnemen en met jouw input zorgen voor een op maat gemaakt plan. Of bel ons meteen: 085-5363606

Neem vrijblijvend contact op!


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Boom.

    Neem contact op met Liberi

    Benieuwd naar een wandeling met een Burn-out coach Elst? Bereid je voor door de stresstest te doen of laat je gegevens achter via de contactpagina. Een van onze ervaren coaches neemt graag contact met je op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.
    ×
    Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven