Zoeken

Zoeken sluiten

Burn-out coach Eindhoven

Hulp bij stress of een burn-out
4253
mensen reeds geholpen
Coaching
wandelen in de natuur
5
coaches bij jou in de buurt

Burn-out coach Eindhoven

Onze burn-out coach in Eindhoven hanteert een unieke, bewezen methode die jou snel en effectief van je burn-out afhelpt. Niet ingrijpen bij een burn-out is geen optie. Hoe langer je wacht, hoe ernstiger de problemen worden. Voorkom grote gezondheidsrisico’s en langdurig werkverzuim en schakel direct de hulp van onze burn-out coach in. Een ervaren, gedegen opgeleide professionele coach en vertrouwenspersoon met wie je stap voor stap via een bewezen methode kunt werken aan volledig herstel. Wij staan voor je klaar en zorgen voor een op maat gemaakt plan.

Onze burn-out coach in Eindhoven helpt je volledig te herstellen

Onze burn-out coach in Eindhoven helpt je volledig te herstellen van je burn-out. Dat kan een lang en lastig traject zijn, maar een ding is zeker: met onze hulp gaat het je lukken. Herstellen van een burn-out staat niet gelijk aan weer de oude worden. Een burn-out verandert je als mens. Dat is niet erg, want een volledig herstel betekent dat je weer gelukkig kunt zijn, je fit en gezond kunt voelen en je weer met plezier en energie bezig kunt zijn met alledaagse zaken en werken.

Burn-out coach Eindhoven

Wie is jouw burn-out coach Eindhoven

Heb jij hulp nodig bij het overwinnen van jouw burn-out? Maak kennis met jouw persoonlijke burn-out coach in Eindhoven en vraag direct een gratis en vrijvlijvend intakegesprek aan.
In dit gesprek kun je jouw coach leren kennen en kun je al je vragen stellen. Je coach kan ook uitleggen hoe hij/zij jou kan helpen op weg naar volledig herstel. Je kunt voorafgaand aan deze kennismaking onze burn-out test doen. Deze test vertelt je in een aantal minuten hoe het gesteld is met jouw stressniveau en de resultaten kun je direct bespreken met jouw coach.
Succesverhalen uit Eindhoven

Zij rekenden af met stress en een burn-out

Coaching met wandelen gecombineerd
in Eindhoven

Wat je vraag ook is, Liberi zet je in beweging

Direct aan de slag

Herstellen met de bewezen methode van Liberi

Liberi is als landelijk opererende organisatie al vele jaren gespecialiseerd in het verhelpen van burn-outs en het re-integreren van professionals die als gevolg van een burn-out zijn uitgevallen op hun werk. Wij kunnen ook jou helpen. Dit doen wij met ons unieke Fasenplan. Ons Fasenplan werkt met vaste, wetenschappelijk onderbouwde stappen. Iedereen doorloopt dezelfde stappen, maar alle stappen worden geheel gepersonaliseerd. Je doorloopt dus alle fasen op een manier die aansluit bij jouw specifieke situatie, uitdagingen en behoeften.

Jouw burn-out coach in Eindhoven neemt je wanneer mogelijk mee de vrije natuur in. Wij combineren coaching met een stevige wandeling. De combinatie van coaching en lichte fysieke inspanning, zorgt ervoor dat beide hersenhelften worden gestimuleerd en er stoffen vrijkomen die je een gelukkig gevoel geven. Dit maakt coaching extra effectief.

Wil jij aan de slag en eindelijk die verlammende burn-out overwinnen? Neem contact op om een kennismaking met jouw burn-out coach in Eindhoven in te plannen. Je zult er geen spijt van krijgen.

Maak kennis met jouw persoonlijke coach

Wij vinden het belangrijk dat je op vrijblijvende en informele wijze kennis kunt maken met jouw persoonlijke burn-out coach in Eindhoven. Via de website kun je een gratis consult aanvragen waarna je in een vrijblijvend intakegesprek jouw coach leert kennen. Schakel je de hulp van onze coach in, dan betekent dit dat jullie intensief samen gaan werken. Wij vinden het cruciaal dat er dan sprake is van een goede klik. Een goede samenwerking zorgt voor een sneller herstel.

In een kennismakingsgesprek kun je niet alleen kijken of er sprake is van die belangrijke klik; je krijgt ook de gelegenheid om al je vragen te stellen en te vertellen over de uitdagingen en symptomen waarmee jij te kampen hebt. Jouw burn-out coach in Eindhoven kan vervolgens uitleggen hoe hij/zij jou kan helpen met een persoonlijk herstelplan. • Bewezen effectief
 • Geen wachtlijsten
 • Vrijblijvende intake

4 fasenplan

Het unieke Liberi Fasenplan is ontwikkeld op basis van de nieuwste inzichten en richt zich specifiek op stress en burn-out.
Elke coach van Liberi is getraind en geschoold in de methode en verschillende facetten van het Fasenplan.
Het Fasenplan voorziet in een evenwichtige opbouw en minimaliseert de kans op terugval na herstel.

Sla een nieuwe weg in en ga op weg naar je herstel.
Onze coaches begeleiden je stap voor stap.

Neem contact op

Waar ga je mee aan de slag?

Krijg weer regie over je eigen leven en met plezier ga je weer aan het werk.
Leert jezelf echt kennen en vind daarbij de energie en balans terug.
Het verleden achter je kunnen laten en weer van jezelf houden.
Grenzen kunnen voelen én aangeven en weer te genieten van jouw leven.
Meld je aan

Wordt weer helemaal de oude.

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op voor een gratis telefonisch consult.*


  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vrachtwagen.

  *Jouw gegevens worden enkel gebruikt om contact met je te kunnen opnemen.

  Burn-out coach in Eindhoven en omgeving

  Samen met je burn-out coach kan je overal in jouw omgeving afspreken. In Eindhoven en de volledige regio:

  ×
  Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven