Zoeken

Zoeken sluiten
burn-out-coach-eindhoven-liberi
Liberi

Burn-out coach Eindhoven

Wil je meteen weten of je te maken hebt met stress of een burn-out,
dan kun je geheel gratis en vrijblijvend onze burn-out test maken.

Burn-out coach Eindhoven

Onze burn-out coach in Eindhoven hanteert een unieke, bewezen methode die jou snel en effectief van je burn-out afhelpt. Niet ingrijpen bij een burn-out is geen optie. Hoe langer je wacht, hoe ernstiger de problemen worden. Voorkom grote gezondheidsrisico’s en langdurig werkverzuim en schakel direct de hulp van onze burn-out coach in. Een ervaren, gedegen opgeleide professionele coach en vertrouwenspersoon met wie je stap voor stap via een bewezen methode kunt werken aan volledig herstel. Wij staan voor je klaar en zorgen voor een op maat gemaakt plan.

Onze burn-out coach in Eindhoven helpt je volledig te herstellen

Onze burn-out coach in Eindhoven helpt je volledig te herstellen van je burn-out. Dat kan een lang en lastig traject zijn, maar een ding is zeker: met onze hulp gaat het je lukken. Herstellen van een burn-out staat niet gelijk aan weer de oude worden. Een burn-out verandert je als mens. Dat is niet erg, want een volledig herstel betekent dat je weer gelukkig kunt zijn, je fit en gezond kunt voelen en je weer met plezier en energie bezig kunt zijn met alledaagse zaken en werken.

Maak kennis met jouw persoonlijke coach

Wij vinden het belangrijk dat je op vrijblijvende en informele wijze kennis kunt maken met jouw persoonlijke burn-out coach in Eindhoven. Via de website kun je een gratis consult aanvragen waarna je in een vrijblijvend intakegesprek jouw coach leert kennen. Schakel je de hulp van onze coach in, dan betekent dit dat jullie intensief samen gaan werken. Wij vinden het cruciaal dat er dan sprake is van een goede klik. Een goede samenwerking zorgt voor een sneller herstel.

In een kennismakingsgesprek kun je niet alleen kijken of er sprake is van die belangrijke klik; je krijgt ook de gelegenheid om al je vragen te stellen en te vertellen over de uitdagingen en symptomen waarmee jij te kampen hebt. Jouw burn-out coach in Eindhoven kan vervolgens uitleggen hoe hij/zij jou kan helpen met een persoonlijk herstelplan.

Burn-out coach in Eindhoven en omgeving

Samen met je burn-out coach kan je overal in jouw omgeving afspreken. In Eindhoven en de volledige regio:

Herstellen met de bewezen methode van Liberi

Liberi is als landelijk opererende organisatie al vele jaren gespecialiseerd in het verhelpen van burn-outs en het re-integreren van professionals die als gevolg van een burn-out zijn uitgevallen op hun werk. Wij kunnen ook jou helpen. Dit doen wij met ons unieke Fasenplan. Ons Fasenplan werkt met vaste, wetenschappelijk onderbouwde stappen. Iedereen doorloopt dezelfde stappen, maar alle stappen worden geheel gepersonaliseerd. Je doorloopt dus alle fasen op een manier die aansluit bij jouw specifieke situatie, uitdagingen en behoeften.

Jouw burn-out coach in Eindhoven neemt je wanneer mogelijk mee de vrije natuur in. Wij combineren coaching met een stevige wandeling. De combinatie van coaching en lichte fysieke inspanning, zorgt ervoor dat beide hersenhelften worden gestimuleerd en er stoffen vrijkomen die je een gelukkig gevoel geven. Dit maakt coaching extra effectief.

Wil jij aan de slag en eindelijk die verlammende burn-out overwinnen? Neem contact op om een kennismaking met jouw burn-out coach in Eindhoven in te plannen. Je zult er geen spijt van krijgen.

Neem vrijblijvend contact op!


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Kopje.

    Neem contact op met Liberi

    Benieuwd naar een wandeling met een Burn-out coach Eindhoven? Bereid je voor door de stresstest te doen of laat je gegevens achter via de contactpagina. Een van onze ervaren coaches neemt graag contact met je op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.
    ×
    Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven