Zoeken

Zoeken sluiten
burn-out-coach-ede-liberi
Liberi

Burn-out coach Ederveen

Wil je meteen weten of je te maken hebt met stress of een burn-out,
dan kun je geheel gratis en vrijblijvend onze burn-out test maken.

Burn-out coach Ederveen

Kun jij op het moment niet meer werken? Ben jij uitgevallen door werk gerelateerde stress en/of heb je last van symptomen zoals depressie, lusteloosheid of verlammende fysieke en mentale vermoeidheid? Dan is de kans groot dat je ten prooi gevallen bent aan een burn-out. Jouw persoonlijke burn-out coach in Ederveen gaat met je aan de slag zodat je je snel weer beter kunt gaan voelen.

Samen met jouw burn-out coach in Ederveen werken aan volledig herstel

Wil je weten of je een burn-out hebt? Wij kunnen je in een paar minuten vertellen hoe het is gesteld met jouw stressniveaus. Doe de online stresstest en beantwoord de vragen eerlijk. Na slechts een paar minuten heb je een indicatie. Laat je gegevens achter middels het formulier en onze burn-out coach in Ederveen neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Tijdens dit intakegesprek is er uiteraard volop aandacht voor jouw problemen en de symptomen waar je mee kampt. Om een burn-out effectief aan te kunnen pakken, is het van belang om te achterhalen wat deze veroorzaakt heeft.

Hoe heeft het zo ver kunnen komen dat je nu thuis zit en niet in staat bent om te werken? Waarschijnlijk zijn er al geruime tijd signalen geweest, maar heb je deze of niet opgemerkt, of genegeerd. Wanneer stress de kans krijgt om zich op te bouwen, kun je een breekpunt bereiken en daar maak je in de vorm van een burn-out op zeer akelige wijze kennis mee. Onze burn-out coach in Ederveen is een professional van Liberi en in die hoedanigheid gespecialiseerd in de rehabilitatie van professionals die zijn uitgevallen door werk gerelateerde stress.

Nadat jouw burn-out coach alles in kaart heeft gebracht, zal hij/zij zorgen voor een op maat gemaakt plan. Je volgt altijd ons unieke Fasenplan, dat je stap voor stap naar herstel begeleidt. Niet alleen dat: wij doen er ook alles aan om een terugval te voorkomen. Hoewel iedereen het Fasenplan doorloopt, zal jouw burn-out coach in Ederveen zorgen voor een op maat gemaakt plan dat optimaal past bij jou als persoon en rekening houdt met jouw problemen, situatie en uitdagingen.

Burn-out coach in Ederveen en omgeving

De burn-out coach in jouw omgeving kan naar je toe komen. Niet alleen in Ederveen maar in de volledige regio:

De kracht van groen

Bij Liberi geloven wij in de kracht van groen. Wij niet alleen, want de kalmerende werking van groen wordt ook door de wetenschap onderschreven. Hoe wij hier gebruik van maken? Tijdens jouw sessies ga je samen met jouw burn-out coach in Ederveen de vrije natuur in. Terwijl je samen wandelt, werk je aan jouw herstel door middel van persoonlijke coaching en persoonlijke, vertrouwelijke gesprekken. Deze combinatie van lichte inspanning en coaching heeft een uniek en bewezen effect. Terwijl je gecoacht wordt, ben je gezond bezig, maak je stoffen aan die depressieve gevoelens tegengaan en stimuleer je de wisselwerking tussen je beide hersenhelften.

Versla je burn-out en ga aan de slag met onze burn-out coach in Ederveen

Wij geloven niet in sessies in een steriele kamer of kantoor: wij geloven in je goed voelen en onze coach zal ervoor zorgen dat jij zo snel mogelijk weer volledig herstelt zodat je optimaal kunt genieten van het leven en er weer op een gezonde manier tegenaan kan op je werk. Daarom is het zo belangrijk om tijdens de coaching sessies je goed te voelen: een goede wandeling, gecombineerd met een integrale aanpak van burn-out in de frisse natuur zorgt hiervoor. Of bel ons meteen: 085-5363606

Neem vrijblijvend contact op!


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vliegtuig.

    Neem contact op met Liberi

    Benieuwd naar een wandeling met een Burn-out coach Ederveen? Bereid je voor door de stresstest te doen of laat je gegevens achter via de contactpagina. Een van onze ervaren coaches neemt graag contact met je op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.
    ×
    Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven