Zoeken

Zoeken sluiten
burn-out-coach-dordrecht-liberi
Liberi

Burn-out coach Dordrecht

Wil je meteen weten of je te maken hebt met stress of een burn-out,
dan kun je geheel gratis en vrijblijvend onze burn-out test maken.

Burn-out coach Dordrecht

Zoek hulp van onze burn-out coach in Dordrecht wanneer je de gevolgen van chronische stress ervaart. Een burn-out ligt dan op de loer, met alle gevolgen van dien. Je loopt een verhoogd risico op het ontwikkelen van ernstige fysieke en mentale klachten en langdurig ziekteverzuim. Onze burn-out coach in Dordrecht is gespecialiseerd in het verhelpen van deze problemen, zodat je weer helemaal gezond en gelukkig wordt en blijft.

Een burn-out coach in Dordrecht

Liberi heeft altijd een gecertificeerde burn-out coach bij jou in de buurt. Het wandelen in de natuur vormt een prima basis om stress gerelateerde klachten aan te pakken. Door coaching te combineren met bewegen is er naast cognitieve aanpak van de problemen, sprake van aanmaak van serotonine en endorfine die je een goed gevoel geven. Bovendien stimuleren beide hersenhelften elkaar en levert dat creatieve ideeën en nieuwe inzichten op. De methode die door Liberi is ontwikkeld, legt de focus op ontspanning in combinatie met ontwikkelingsgerichte training. Hiermee maken we korte metten met stress. Een natuurlijke omgeving draagt eveneens bij aan het ontspannen gevoel. Het maken van wandelingen is onder meer goed voor je bloedvaten, hart, cholesterol, botten en spieren.

Burn-out coach in Dordrecht en omgeving

Eén van de burn-out coaches van Liberi kan naar je toe komen. Niet alleen in Dordrecht maar natuurlijk in de gehele regio.

Wanneer is er sprake van een burn-out?

Er is sprake van een burn-out als er zich meerdere verschijnselen voordoen met symptomen van lichamelijke en emotionele uitputting. Je kunt een burn-out herkennen aan drie verschijnselen: vermoeidheid, afstand hebben van het werk, of de mensen met wie men werkt en een laag zelfbeeld. Als je een burn-out hebt, is de kans groot dat je weinig tot geen prestaties meer levert. Liberi biedt uitzicht op herstel door een coaching traject te volgen in de natuur onder begeleiding van een hoogwaardige wandelcoach.

Wat heb ik aan een burn-out coach in Dordrecht?

Je zet in elk geval de eerste stap om stress te lijf te gaan. Het is bijvoorbeeld belangrijk om inzicht te krijgen in het ´waarom´. Waarom maak je bepaalde keuzes? Waarom sta je ‘s ochtends op en waarom doe je wat je doet? Deze vragen komen al wandelend in de natuur aan bod. Als je de antwoorden hierop weet, is het veel eenvoudiger om keuzes te maken. Hierbij richten we ons niet alleen op je privésituatie, maar ook op je werksituatie. Liberi werkt door middel van een speciaal Fasenplan. De kans op terugval na herstel is minimaal na afronden van ons unieke stappenplan. Bovendien is er altijd sprake van een evenwichtige en stapsgewijze opbouw. Ieder mens is anders en elk individu staat met de eigen hulpvraag centraal.

Doe de stresstest en maak een afspraak

Liberi heeft een online stresstest en door die in te vullen, is snel duidelijk wat jou stressniveau is. Wil je de stress aanpakken en een burn-out voorkomen? Neem dan contact met Liberi voor een vrijblijvende intake. Dat is een eerste stap op weg naar een succesvol coachingstraject met een van onze hoogopgeleide burn-out coaches. Of bel ons meteen: 085-5363606

Neem vrijblijvend contact op!


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Auto.

    Neem contact op met Liberi

    Benieuwd naar een wandeling met een Burn-out coach Dordrecht? Bereid je voor door de stresstest te doen of laat je gegevens achter via de contactpagina. Een van onze ervaren coaches neemt graag contact met je op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.
    ×
    Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven