Zoeken

Zoeken sluiten

Burn-out coach Breda

Hulp bij stress of een burn-out
6734
mensen reeds geholpen
Coaching
wandelen in de natuur
7
coaches bij jou in de buurt

Onze burn-out coach in Breda heeft de oplossing voor al jouw stress gerelateerde klachten en helpt je bij het volledig herstellen van een burn-out. Ervaar jij klachten door extreme stress? Kom dan in actie. Zonder professionele hulp loop je het risico om volledig uit te vallen. Onze burn-out coach in Breda biedt je die professionele hulp. Samen met jouw coach pak je het probleem bij de bron aan om weer helemaal geestelijk en lichamelijk gezond te worden en te blijven.

Ben je uitgeput en opgebrand? Voel je je steeds gestrest en heb je het gevoel dat je niet meer vooruit komt? Dan is het tijd om een burn-out coach in te schakelen. Onze coaches kunnen je helpen om weer in balans te komen en stressvrij te leven. Hij of zij kan je leren hoe je beter met stress kunt omgaan en welke veranderingen je in je leven kunt aanbrengen om weer gelukkig te worden. Neem dus snel contact op met een burn-out coach als je er zelf niet meer uitkomt!

Een ervaren, goed opgeleide burn-out coach in Breda

Jouw burn-out coach in Breda is bij Liberi altijd een goed opgeleide, ervaren professional die werkt volgens de beproefde Liberi methode. Wij hanteren maatwerk om jou te helpen herstellen van een burn-out. Dat betekent dat wij onze methode invullen aan de hand van jouw specifieke uitdagingen, klachten en behoeften om je zo het snelste volledige herstel te bieden.

Onze coaches hanteren altijd onze beproefde methode. Deze werkt volgens ons Fasenplan. Het Fasenplan zorgt ervoor dat je stap voor stap, door het doorlopen van vaste fasen, begeleid wordt richting herstel. Iedereen doorloopt alle fasen, maar iedereen doet dat op zijn of haar eigen manier, met behulp van een persoonlijke en op maat gemaakte invulling.

Herkenbaar? Neem contact op
Burn-out coach Breda

Wie is jouw burn-out coach Breda

Heb jij hulp nodig bij het overwinnen van jouw burn-out? Maak kennis met jouw persoonlijke burn-out coach in Breda en vraag direct een gratis en vrijvlijvend intakegesprek aan.
In dit gesprek kun je jouw coach leren kennen en kun je al je vragen stellen. Je coach kan ook uitleggen hoe hij/zij jou kan helpen op weg naar volledig herstel. Je kunt voorafgaand aan deze kennismaking onze burn-out test doen. Deze test vertelt je in een aantal minuten hoe het gesteld is met jouw stressniveau en de resultaten kun je direct bespreken met jouw coach.

Burn-out test

Wanneer je last hebt van stress, is het belangrijk om inzicht te krijgen in de mate waarin je bent gestrest. Dit kan met behulp van de 4DKL-methode. Deze methode bestaat uit 50 vragen die je stelt over hoeveel energie je hebt, hoe rustig je bent, of je moeite hebt met slapen, enzovoort. Na het beantwoorden van de vragen weet je welke mate van stress jij ervaart en kun je er iets aan doen.
Succesverhalen uit Breda

Zij rekenden af met stress en een burn-out

Coaching met wandelen gecombineerd
in Breda

Wat je vraag ook is, Liberi zet je in beweging

Direct aan de slag

Herstellen tegelijkertijd gezond bezig zijn met wandelcoaching

Een ander uniek aspect van de methode van Liberi is wandelcoaching. Wij kiezen voor wandelcoaching omdat dit een aantal unieke voordelen biedt. Allereerst is het natuurlijk een stuk aangenamer om jouw coachingsessies plaats te laten vinden in de frisse natuur. Daarbij is het ook nog eens gezond om in de buitenlucht bezig te zijn. Extra gezond wordt dit omdat je niet alleen bezig bent met coaching om zo te herstellen van je burn-out, maar ook nog eens fysiek gezond bezig bent. Ten slotte stimuleer je door coaching te combineren met lichte fysieke inspanning beide hersenhelften en de afgifte van hormonen die je een goed gevoel geven.

Kennismaken met jouw persoonlijke coach

Wij bieden je een persoonlijke burn-out coach in Breda. Een coach die jouw vertrouwenspersoon is en die je van A tot Z begeleidt bij jouw herstel. Je hebt dus een vaste coach en geen wisselende gezichten. Wij vinden het van het grootste belang om jou te koppelen aan een coach met wie je een goede klik hebt. Daarom kun je vrijblijvend kennismaken met jouw persoonlijke burn-out coach in Breda in een intakegesprek.

Tijdens dit intakegesprek kunnen jij en jouw coach elkaar leren kennen. Je kunt al je vragen stellen en je verhaal vertellen. Aan de hand daarvan kan jouw coach je precies vertellen hoe hij/zij jou kan helpen met je herstel. • Bewezen effectief
 • Geen wachtlijsten
 • Vrijblijvende intake

Doe onze stresstest

Liberi heeft een burn-out test ontwikkelt die je in slechts een paar minuten laat zien hoe het is gesteld met jouw stressniveau. De resultaten van deze test kunnen ook besproken worden in je intakegesprek. Zo kan jouw burn-out coach in Breda snel voor je aan het werk met het maken van een op maat gemaakt plan en zul jij eindelijk kunnen werken naar een volledig herstel.

Fasenplan

Sla een nieuwe weg in en ga op weg naar je herstel.
Onze coaches begeleiden je stap voor stap.

Neem contact op

Waar ga je mee aan de slag?

Krijg weer regie over je eigen leven en met plezier ga je weer aan het werk.
Leert jezelf echt kennen en vind daarbij de energie en balans terug.
Het verleden achter je kunnen laten en weer van jezelf houden.
Grenzen kunnen voelen én aangeven en weer te genieten van jouw leven.
Meld je aan

Wordt weer helemaal de oude.

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op voor een gratis telefonisch consult.*


  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van hart.

  *Jouw gegevens worden enkel gebruikt om contact met je te kunnen opnemen.

  Burn-out coach in Breda en omgeving

  Eén van de burn-out coaches van Liberi kan naar je toe komen. Niet alleen in Breda maar natuurlijk in de gehele regio.

  Liberi heeft in elke regio gecertificeerde coaches die jou kunnen begeleiden in het coaching traject. Onze coaches hebben minstens 5 jaar ervaring met stress en burn-out en zijn HBO+ opgeleid. Onderdeel van de Liberi-werkwijze is wandelcoaching. Het is wetenschappelijk bewezen dat wandelcoaching in de natuur een positief effect heeft op klachten zoals chronische stress en burn-out. Zoek een coach bij jou in de buurt.

  ×
  Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven