Zoeken

Zoeken sluiten
burn-out-coach-breda-liberi
Liberi

Burn-out coach Breda

Wil je meteen weten of je te maken hebt met stress of een burn-out,
dan kun je geheel gratis en vrijblijvend onze burn-out test maken.

Onze burn-out coach in Breda heeft de oplossing voor al jouw stress gerelateerde klachten en helpt je bij het volledig herstellen van een burn-out. Ervaar jij klachten door extreme stress? Kom dan in actie. Zonder professionele hulp loop je het risico om volledig uit te vallen. Onze burn-out coach in Breda biedt je die professionele hulp. Samen met jouw coach pak je het probleem bij de bron aan om weer helemaal geestelijk en lichamelijk gezond te worden en te blijven.

Burn-out coach in Breda en omgeving

Eén van de burn-out coaches van Liberi kan naar je toe komen. Niet alleen in Breda maar natuurlijk in de gehele regio.

Een ervaren, goed opgeleide burn-out coach in Breda

Jouw burn-out coach in Breda is bij Liberi altijd een goed opgeleide, ervaren professional die werkt volgens de beproefde Liberi methode. Wij hanteren maatwerk om jou te helpen herstellen van een burn-out. Dat betekent dat wij onze methode invullen aan de hand van jouw specifieke uitdagingen, klachten en behoeften om je zo het snelste volledige herstel te bieden.

Onze coaches hanteren altijd onze beproefde methode. Deze werkt volgens ons Fasenplan. Het Fasenplan zorgt ervoor dat je stap voor stap, door het doorlopen van vaste fasen, begeleid wordt richting herstel. Iedereen doorloopt alle fasen, maar iedereen doet dat op zijn of haar eigen manier, met behulp van een persoonlijke en op maat gemaakte invulling.

Herstellen tegelijkertijd gezond bezig zijn met wandelcoaching

Een ander uniek aspect van de methode van Liberi is wandelcoaching. Wij kiezen voor wandelcoaching omdat dit een aantal unieke voordelen biedt. Allereerst is het natuurlijk een stuk aangenamer om jouw coaching sessies plaats te laten vinden in de frisse natuur. Daarbij is het ook nog eens gezond om in de buitenlucht bezig te zijn. Extra gezond wordt dit omdat je niet alleen bezig bent met coaching om zo te herstellen van je burn-out, maar ook nog eens fysiek gezond bezig bent. Ten slotte stimuleer je door coaching te combineren met lichte fysieke inspanning beide hersenhelften en de afgifte van hormonen die je een goed gevoel geven.

Kennismaken met jouw persoonlijke coach

Wij bieden je een persoonlijke burn-out coach in Breda. Een coach die jouw vertrouwenspersoon is en die je van A tot Z begeleidt bij jouw herstel. Je hebt dus een vaste coach en geen wisselende gezichten. Wij vinden het van het grootste belang om jou te koppelen aan een coach met wie je een goede klik hebt. Daarom kun je vrijblijvend kennismaken met jouw persoonlijke burn-out coach in Breda in een intakegesprek.

Tijdens dit intakegesprek kunnen jij en jouw coach elkaar leren kennen. Je kunt al je vragen stellen en je verhaal vertellen. Aan de hand daarvan kan jouw coach je precies vertellen hoe hij/zij jou kan helpen met je herstel.

Doe onze stresstest

Liberi heeft een burn-out test ontwikkelt die je in slechts een paar minuten laat zien hoe het is gesteld met jouw stressniveau. De resultaten van deze test kunnen ook besproken worden in je intakegesprek. Zo kan jouw burn-out coach in Breda snel voor je aan het werk met het maken van een op maat gemaakt plan en zul jij eindelijk kunnen werken naar een volledig herstel.

Neem vrijblijvend contact op!


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Kopje.

    Neem contact op met Liberi

    Benieuwd naar een wandeling met een Burn-out coach Breda? Bereid je voor door de stresstest te doen of laat je gegevens achter via de contactpagina. Een van onze ervaren coaches neemt graag contact met je op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.
    ×
    Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven