Zoeken

Zoeken sluiten

Burn-out coach Bennekom

Hulp bij stress of een burn-out
4253
mensen reeds geholpen
Coaching
wandelen in de natuur
9
coaches bij jou in de buurt

Burn-out coach Bennekom

Kun jij op het moment niet meer werken? Ben jij uitgevallen door werk gerelateerde stress en/of heb je last van depressie, lusteloosheid of verlammende fysieke en mentale vermoeidheid? Dan is de kans groot dat je ten prooi gevallen bent aan een burn-out. Jouw persoonlijke burn-out coach in Bennekom gaat met je aan de slag zodat je je snel weer beter kunt gaan voelen.

Samen met jouw burn-out coach in Bennekom werken aan volledig herstel

Wil je weten of je een burn-out hebt? Wij kunnen je in een paar minuten vertellen hoe het is gesteld met jouw stressniveaus. Doe de online stresstest en beantwoord de vragen eerlijk. Na slechts een paar minuten heb je een indicatie. Laat je gegevens achter middels het formulier en onze burn-out coach in Bennekom neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Tijdens dit intakegesprek is er uiteraard volop aandacht voor jouw problemen en de symptomen waar je mee kampt. Om een burn-out effectief aan te kunnen pakken, is het van belang om te achterhalen wat deze veroorzaakt heeft.

Burn-out coach Bennekom

Wie is jouw burn-out coach Bennekom

Heb jij hulp nodig bij het overwinnen van jouw burn-out? Maak kennis met jouw persoonlijke burn-out coach in Bennekom en vraag direct een gratis en vrijvlijvend intakegesprek aan.
In dit gesprek kun je jouw coach leren kennen en kun je al je vragen stellen. Je coach kan ook uitleggen hoe hij/zij jou kan helpen op weg naar volledig herstel. Je kunt voorafgaand aan deze kennismaking onze burn-out test doen. Deze test vertelt je in een aantal minuten hoe het gesteld is met jouw stressniveau en de resultaten kun je direct bespreken met jouw coach.
Succesverhalen uit Bennekom

Zij rekenden af met stress en een burn-out

Coaching met wandelen gecombineerd
in Bennekom

Wat je vraag ook is, Liberi zet je in beweging

Direct aan de slag

Hoe heeft het zo ver kunnen komen dat je nu thuis zit en niet in staat bent om te werken? Waarschijnlijk zijn er al geruime tijd signalen geweest, maar heb je deze of niet opgemerkt, of genegeerd. Wanneer stress de kans krijgt om zich op te bouwen, kun je een breekpunt bereiken en daar maak je in de vorm van een burn-out op zeer akelige wijze kennis mee. Onze burn-out coach in Bennekom is een professional van Liberi en in die hoedanigheid gespecialiseerd in de rehabilitatie van professionals die zijn uitgevallen door werk gerelateerde stress.

Nadat jouw coach alles in kaart heeft gebracht, zal hij/zij zorgen voor een op maat gemaakt plan. Je volgt altijd ons unieke Fasenplan, dat je stap voor stap naar herstel begeleidt. Niet alleen dat: wij doen er ook alles aan om een terugval te voorkomen. Hoewel iedereen het Fasenplan doorloopt, zal jouw burn-out coach in Bennekom zorgen voor een op maat gemaakt plan dat optimaal past bij jou als persoon en rekening houdt met jouw problemen, situatie en uitdagingen.

De kracht van groen

Bij Liberi geloven wij in de kracht van groen. Wij niet alleen, want de kalmerende werking van groen wordt ook door de wetenschap onderschreven. Hoe wij hier gebruik van maken? Tijdens jouw sessies ga je samen met jouw burn-out coach in Bennekom de vrije natuur in. Terwijl je samen wandelt, werk je aan jouw herstel door middel van persoonlijke coaching en persoonlijke, vertrouwelijke gesprekken. Deze combinatie van lichte inspanning en coaching heeft een uniek en bewezen effect. Terwijl je gecoacht wordt, ben je gezond bezig, maak je stoffen aan die depressieve gevoelens tegengaan en stimuleer je de wisselwerking tussen je beide hersenhelften. • Bewezen effectief
 • Geen wachtlijsten
 • Vrijblijvende intake

Versla je burn-out en ga aan de slag met onze burn-out coach in Bennekom

Wij geloven niet in sessies in een steriele kamer of kantoor: wij geloven in je goed voelen en onze coach zal ervoor zorgen dat jij zo snel mogelijk weer volledig herstelt zodat je optimaal kunt genieten van het leven en er weer op een gezonde manier tegenaan kan op je werk. Daarom is het zo belangrijk om tijdens de coaching sessies je goed te voelen: een goede wandeling, gecombineerd met een integrale aanpak van burn-out in de frisse natuur zorgt hiervoor. Of bel ons meteen: 085-5363606

Sla een nieuwe weg in en ga op weg naar je herstel.
Onze coaches begeleiden je stap voor stap.

Neem contact op

Waar ga je mee aan de slag?

Krijg weer regie over je eigen leven en met plezier ga je weer aan het werk.
Leert jezelf echt kennen en vind daarbij de energie en balans terug.
Het verleden achter je kunnen laten en weer van jezelf houden.
Grenzen kunnen voelen én aangeven en weer te genieten van jouw leven.
Meld je aan

Wordt weer helemaal de oude.

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op voor een gratis telefonisch consult.*


  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vliegtuig.

  *Jouw gegevens worden enkel gebruikt om contact met je te kunnen opnemen.

  Burn-out coach in Bennekom en omgeving

  De burn-out coach in jouw omgeving kan naar je toe komen. Niet alleen in Bennekom maar in de volledige regio:

  ×
  Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven