Zoeken

Zoeken sluiten

Burn-out coach Beek

Hulp bij stress of een burn-out
6734
mensen reeds geholpen
Coaching
wandelen in de natuur
2
coaches bij jou in de buurt

Burn-out coach Beek

Contact met jouw burn-out coach in Beek is de eerste, belangrijke stap op weg naar een volledig herstel van jouw burn-out. Net zoals zovelen zul je inmiddels ondervonden hebben dat het zeer lastig is om zonder professionele hulp van een burn-out te herstellen. De professionals van Liberi zijn opgeleid in het volledig laten herstellen van werknemers die zijn uitgevallen door een burn-out die veroorzaakt is door werk gerelateerde stress.

Ben je uitgeput en opgebrand? Voel je je steeds gestrest en heb je het gevoel dat je niet meer vooruit komt? Dan is het tijd om een burn-out coach in te schakelen. Onze coaches kunnen je helpen om weer in balans te komen en stressvrij te leven. Hij of zij kan je leren hoe je beter met stress kunt omgaan en welke veranderingen je in je leven kunt aanbrengen om weer gelukkig te worden. Neem dus snel contact op met een burn-out coach als je er zelf niet meer uitkomt!

Neem contact op met jouw burn-out coach in Beek

Is dit bij jou ook het geval? Ben jij keihard tegen je grenzen aangelopen en fysiek en mentaal helemaal leeg? Met onze hulp kun je de weg naar boven weer vinden en vasthouden zodat je in de nabije toekomst weer vol energie in het leven kunt staan en aan het werk kunt gaan. Het doel is niet om de oude te worden, maar om nieuwe effectieve manieren voor jou te vinden. Na een burn-out kun je veranderd zijn, maar dat betekent niet dat je niet meer kunt genieten en excelleren. Sterker nog: je bent een ervaring rijker en met onze hulp zul je geen terugval meer ervaren.

Jouw burn-out coach in Beek staat voor je klaar om samen met jou aan de slag te gaan. Je kunt op onze website je contactgegevens achterlaten. Je coach zal dan spoedig contact met je opnemen en een vrijblijvend intakegesprek plannen.

Dit intakegesprek is belangrijk. Jij en jouw burn-out coach voor Beek en omstreken gaan intensief samenwerken, dus het is belangrijk om elkaar goed te leren kennen. Wie ben jij als persoon? Hoe heb jij de periode voor jouw burn-out beleefd en welke factoren, gedachten en gedragingen hebben ertoe geleid dat jij bent uitgevallen?

Voorafgaand aan het intakegesprek kun je de online stresstest doen. Deze test duurt slechts een paar minuten en geeft je waardevolle inzichten in jouw stressniveau. De uitkomst van de test kan als leidraad worden gebruikt tijdens je intakegesprek.

Herkenbaar? Neem contact op
Burn-out coach Beek

Wie is jouw burn-out coach Beek

Heb jij hulp nodig bij het overwinnen van jouw burn-out? Maak kennis met jouw persoonlijke burn-out coach in Beek en vraag direct een gratis en vrijvlijvend intakegesprek aan.
In dit gesprek kun je jouw coach leren kennen en kun je al je vragen stellen. Je coach kan ook uitleggen hoe hij/zij jou kan helpen op weg naar volledig herstel. Je kunt voorafgaand aan deze kennismaking onze burn-out test doen. Deze test vertelt je in een aantal minuten hoe het gesteld is met jouw stressniveau en de resultaten kun je direct bespreken met jouw coach.

Burn-out test

Wanneer je last hebt van stress, is het belangrijk om inzicht te krijgen in de mate waarin je bent gestrest. Dit kan met behulp van de 4DKL-methode. Deze methode bestaat uit 50 vragen die je stelt over hoeveel energie je hebt, hoe rustig je bent, of je moeite hebt met slapen, enzovoort. Na het beantwoorden van de vragen weet je welke mate van stress jij ervaart en kun je er iets aan doen.
Succesverhalen uit Beek

Zij rekenden af met stress en een burn-out

Coaching met wandelen gecombineerd
in Beek

Wat je vraag ook is, Liberi zet je in beweging

Direct aan de slag

Samen de natuur in

Je verwacht wellicht dat je samen met jouw burn-out coach in Beek lange gesprekken en intensieve coachingsessies gaat houden. Dat klopt ook, maar in een andere vorm dan je verwacht. Wij geloven namelijk in de kracht van vrijheid die je kunt vinden in de natuur en de voordelen van lichte fysieke inspanning.

Met jouw coach kun je gaan wandelen in de vrije natuur. Te midden van het heerlijke groen zul jij je beter en opgewekter voelen en eenvoudiger kunnen praten. Jouw coaching wordt gecombineerd met een goede wandeling, om zo lichaam en geest te stimuleren en te zorgen voor de aanmaak van hormonen waardoor jij je beter gaat voelen, onder andere melatonine en serotonine.

Laat je gegevens achter op de website en jouw burn-out coach in Beek zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. Indien gewenst kun je eerst de online stresstest doen om inzicht te krijgen in hoe het met jouw stressniveau gesteld is. Je kunt ons ook meteen bellen: 085-5363606

Tijd voor verandering

Aan de slag met een op maat gemaakt plan

Wanneer je de hulp van onze burn-out coach in Beek inschakelt, ga je aan de slag met een op maat gemaakt plan. Jouw persoonlijke herstelplan wordt gemaakt aan de hand van ons unieke Fasenplan. Ons Fasenplan is wetenschappelijk onderbouwd en begeleidt je stap voor stap via vaste fasen naar volledig en blijvend herstel.
Iedereen doorloopt bij ons dus dezelfde fasen, maar altijd op een gepersonaliseerde manier. Onze burn-out coach in Beek geeft invulling aan het plan aan de hand van jouw persoonlijke en unieke omstandigheden, uitdagingen, klachten en behoeften.


 • Bewezen effectief
 • Geen wachtlijsten
 • Vrijblijvende intake

Een Fasenplan met gepersonaliseerde invulling

Liberi werkt met een uniek Fasenplan. Dit is een wetenschappelijk samengesteld plan, waarin al onze kennis, kunde en ervaring in combinatie met de laatste wetenschappelijke inzichten zijn gebundeld. Het plan wordt gebruikt om jou stap voor stap te begeleiden naar volledig herstel. Omdat je werkt in fases, heb je altijd een vorige fase als stok achter de deur. Hier kun je op terugvallen op momenten dat je het moeilijk hebt en zo wordt de kans op een terugval in je herstel geminimaliseerd.

Jouw burn-out coach in Beek zal zorgen voor een gepersonaliseerde invulling van het Fasenplan. Ieder mens is uniek, en dus wordt jouw behandeling helemaal samengesteld aan de hand van jouw persoonlijkheid, omstandigheden, ervaringen en problemen.

Fasenplan

Sla een nieuwe weg in en ga op weg naar je herstel.
Onze coaches begeleiden je stap voor stap.

Neem contact op

Waar ga je mee aan de slag?

Krijg weer regie over je eigen leven en met plezier ga je weer aan het werk.
Leert jezelf echt kennen en vind daarbij de energie en balans terug.
Het verleden achter je kunnen laten en weer van jezelf houden.
Grenzen kunnen voelen én aangeven en weer te genieten van jouw leven.
Meld je aan

Wordt weer helemaal de oude.

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op voor een gratis telefonisch consult.*


  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van kopje.

  *Jouw gegevens worden enkel gebruikt om contact met je te kunnen opnemen.

  Burn-out coach in Beek en omgeving

  Eén van de burn-out coaches van Liberi kan naar je toe komen. Niet alleen in Beek maar natuurlijk in de gehele regio.

  Liberi heeft in elke regio gecertificeerde coaches die jou kunnen begeleiden in het coaching traject. Onze coaches hebben minstens 5 jaar ervaring met stress en burn-out en zijn HBO+ opgeleid. Onderdeel van de Liberi-werkwijze is wandelcoaching. Het is wetenschappelijk bewezen dat wandelcoaching in de natuur een positief effect heeft op klachten zoals chronische stress en burn-out. Zoek een coach bij jou in de buurt.

  ×
  Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven