Zoeken

Zoeken sluiten

Burn-out coach Baarn

Hulp bij stress of een burn-out
6734
mensen reeds geholpen
Coaching
wandelen in de natuur
6
coaches bij jou in de buurt

Burn-out coach Baarn

Jaarlijks komen er zeer veel mensen in de ziektewet door een burn-out. De oorzaak hiervan is vaak werkgerelateerde stress. Hoewel je in een vroeg stadium soms al deze stress kunt herkennen en een mogelijke burn-out kunt zien aankomen, overvalt het veel mensen als donderslag bij heldere hemel. Je voelt je gestrest, je zit niet lekker in je vel, maar je hebt wel het idee dat je voor een ommekeer kunt zorgen. En dan ineens zit je thuis en kun je niets meer. Klinkt dit herkenbaar? Met een Liberi burn-out coach uit de regio Baarn kun je de eerste stap zetten naar herstel.

Ben je uitgeput en opgebrand? Voel je je steeds gestrest en heb je het gevoel dat je niet meer vooruit komt? Dan is het tijd om een burn-out coach in te schakelen. Onze coaches kunnen je helpen om weer in balans te komen en stressvrij te leven. Hij of zij kan je leren hoe je beter met stress kunt omgaan en welke veranderingen je in je leven kunt aanbrengen om weer gelukkig te worden. Neem dus snel contact op met een burn-out coach als je er zelf niet meer uitkomt!

Onze burn-out coach in Baarn komt tot de kern van het probleem

Dat een burn-out een steeds groter worden probleem is, blijkt wel uit het feit dat burn-out inmiddels beroepsziekte nummer één is. Jaarlijks kost dit de werkgevers in Nederland 2 miljard euro. Liberi heeft tientallen specialisten in dienst, waaronder een burn-out coach in Baarn.

Bij een burn-out is de vraag “wat?” eenvoudig te beantwoorden. Je weet namelijk precies wat je klachten zijn. Zowel op fysiek als op mentaal vlak ervaar je dat je er simpelweg helemaal doorheen zit. Iedereen ervaart een burn-out anders. Sommigen krijgen extreme last van fysieke klachten, terwijl anderen juist mentaal in de problemen komen. Meestal is het echter de combinatie van deze twee elementen die een burn-out zo hardnekkig en moeilijk te overwinnen maakt.

Herkenbaar? Neem contact op
Burn-out coach Baarn

Wie is jouw burn-out coach Baarn

Heb jij hulp nodig bij het overwinnen van jouw burn-out? Maak kennis met jouw persoonlijke burn-out coach in Baarn en vraag direct een gratis en vrijvlijvend intakegesprek aan.
In dit gesprek kun je jouw coach leren kennen en kun je al je vragen stellen. Je coach kan ook uitleggen hoe hij/zij jou kan helpen op weg naar volledig herstel. Je kunt voorafgaand aan deze kennismaking onze burn-out test doen. Deze test vertelt je in een aantal minuten hoe het gesteld is met jouw stressniveau en de resultaten kun je direct bespreken met jouw coach.

Burn-out test

Wanneer je last hebt van stress, is het belangrijk om inzicht te krijgen in de mate waarin je bent gestrest. Dit kan met behulp van de 4DKL-methode. Deze methode bestaat uit 50 vragen die je stelt over hoeveel energie je hebt, hoe rustig je bent, of je moeite hebt met slapen, enzovoort. Na het beantwoorden van de vragen weet je welke mate van stress jij ervaart en kun je er iets aan doen.
Succesverhalen uit Baarn

Zij rekenden af met stress en een burn-out

Coaching met wandelen gecombineerd
in Baarn

Wat je vraag ook is, Liberi zet je in beweging

Direct aan de slag

Effectief van een burn-out herstellen

Met behulp van onze burn-out coach in Baarn zul je er echter bovenop weten te komen en een stevige basis leggen om in de (nabije) toekomst weer gezond en vitaal te kunnen functioneren, zowel op je werk als in je privéleven. Dit doen wij door niet te lang stil te staan bij het “wat”, maar ons vooral te richten op het “waarom?” Wil je effectief van een burn-out herstellen, dan is het zaak dat je achterhaalt waarom deze in de eerste plaats heeft plaatsgevonden.

Jouw burn-out coach in Baarn is een gedegen opgeleide, ervaren professional die samen met jou naar de kern van het probleem gaat. Door antwoorden te vinden op de vraag hoe jouw burn-out heeft kunnen ontstaan, krijg je meer zelfinzicht. Vanuit hier kunnen we samen toewerken naar een gezonde situatie en voorkomen dat je in de toekomst nog een keer uit de running raakt.

Een unieke methode en een persoonlijke aanpak

Het coachingstraject van Liberi is opgebouwd uit een persoonlijk Fasenplan. Dit Fasenplan zorgt ervoor dat je stap voor stap naar volledig herstel wordt begeleid. Omdat jouw traject uit verschillende fasen bestaat, werk je zo niet alleen stelselmatig naar herstel toe, maar heb je ook altijd een stok achter de deur waarop je kunt terugvallen. Op deze manier voorkomen wij terugval zo veel mogelijk.

Op basis van onze jarenlange ervaring en de adviezen en rapporten van de experts hebben wij onze methode en aanpak kunnen perfectioneren. Dit heeft geleid tot een traject dat anders is dan je gewend bent: met jouw burn-out coach in Baarn ga je namelijk de natuur in. Dit doen wij natuurlijk niet alleen omdat het zo fijn is om buiten te zijn. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de effecten van coaching worden versterkt door niet-competitieve fysieke inspanning op laag niveau. Jouw coachingsessies vinden dan ook plaats tijdens een wandeling.

Wandelen is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor de geest: zo worden beide hersenhelften gestimuleerd en worden er hormonen aangemaakt die een gunstige uitwerking hebben op je gemoedstoestand. • Bewezen effectief
 • Geen wachtlijsten
 • Vrijblijvende intake

4 fasenplan

Het unieke Liberi Fasenplan is ontwikkeld op basis van de nieuwste inzichten en richt zich specifiek op stress en burn-out.
Elke coach van Liberi is getraind en geschoold in de methode en verschillende facetten van het Fasenplan.
Het Fasenplan voorziet in een evenwichtige opbouw en minimaliseert de kans op terugval na herstel.

Fasenplan

Sla een nieuwe weg in en ga op weg naar je herstel.
Onze coaches begeleiden je stap voor stap.

Neem contact op

Neem contact op met een burn-out coach in Baarn

Ben je benieuwd naar wat jouw burn-out coach in Baarn voor je kan betekenen? Doe de stresstest op de website of laat gelijk je gegevens achter. Na de test weet je direct hoe je ervoor staat en binnen zeer korte tijd neemt je coach contact met je op voor een vrijblijvend intakegesprek. Of bel ons meteen: 085-5363606

Meld je aan

Wordt weer helemaal de oude.

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op voor een gratis telefonisch consult.*


  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van vrachtwagen.

  *Jouw gegevens worden enkel gebruikt om contact met je te kunnen opnemen.

  Burn-out coach in Baarn en omgeving

  Eén van de burn-out coaches van Liberi kan naar je toe komen. Niet alleen in Baarn maar natuurlijk in de gehele regio.

  Liberi heeft in elke regio gecertificeerde coaches die jou kunnen begeleiden in het coaching traject. Onze coaches hebben minstens 5 jaar ervaring met stress en burn-out en zijn HBO+ opgeleid. Onderdeel van de Liberi-werkwijze is wandelcoaching. Het is wetenschappelijk bewezen dat wandelcoaching in de natuur een positief effect heeft op klachten zoals chronische stress en burn-out. Zoek een coach bij jou in de buurt.

  ×
  Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven