Zoeken

Zoeken sluiten

Burn-out coach Assen

Hulp bij stress of een burn-out
6734
mensen reeds geholpen
Coaching
wandelen in de natuur
2
coaches bij jou in de buurt

Burn-out coach Assen

Liberi heeft als missie werkend Nederland zonder stress en zonder een burn-out aan het werk te houden of weer te krijgen. De manier waarop wij dit doen is zeer doeltreffend en effectief, namelijk door te wandelen met een burn-out coach uit de regio Assen de natuur. Preventie is het sleutelwoord en veel voordeliger dan vanuit een burn-out situatie te herstellen. Ongezonde stress kan veel kapot maken het is daarom de hoogste tijd om te ontstressen.

Ben je uitgeput en opgebrand? Voel je je steeds gestrest en heb je het gevoel dat je niet meer vooruit komt? Dan is het tijd om een burn-out coach in te schakelen. Onze coaches kunnen je helpen om weer in balans te komen en stressvrij te leven. Hij of zij kan je leren hoe je beter met stress kunt omgaan en welke veranderingen je in je leven kunt aanbrengen om weer gelukkig te worden. Neem dus snel contact op met een burn-out coach als je er zelf niet meer uitkomt!

Een burn-out coach in Assen

Aangezien de wandelcoaches van Liberi in heel Nederland actief zijn, is er ook altijd een burn-out coach bij jou in de buurt. Wij hebben tientallen professionals tot onze beschikking voor bedrijven, ondernemers en werknemers. De coachingstrajecten zijn in heel Nederland te volgen en altijd op een unieke locatie in de natuur. Lichaamsbeweging heeft zoals uit wetenschappelijk onderzoek blijkt van zichzelf al een anti-depressieve werking. Een natuurlijke omgeving heeft daarbij een extra positief effect.

Herkenbaar? Neem contact op
Burn-out coach Assen

Wie is jouw burn-out coach Assen

Heb jij hulp nodig bij het overwinnen van jouw burn-out? Maak kennis met jouw persoonlijke burn-out coach in Assen en vraag direct een gratis en vrijvlijvend intakegesprek aan.
In dit gesprek kun je jouw coach leren kennen en kun je al je vragen stellen. Je coach kan ook uitleggen hoe hij/zij jou kan helpen op weg naar volledig herstel. Je kunt voorafgaand aan deze kennismaking onze burn-out test doen. Deze test vertelt je in een aantal minuten hoe het gesteld is met jouw stressniveau en de resultaten kun je direct bespreken met jouw coach.

Burn-out test

Wanneer je last hebt van stress, is het belangrijk om inzicht te krijgen in de mate waarin je bent gestrest. Dit kan met behulp van de 4DKL-methode. Deze methode bestaat uit 50 vragen die je stelt over hoeveel energie je hebt, hoe rustig je bent, of je moeite hebt met slapen, enzovoort. Na het beantwoorden van de vragen weet je welke mate van stress jij ervaart en kun je er iets aan doen.
Succesverhalen uit Assen

Zij rekenden af met stress en een burn-out

Coaching met wandelen gecombineerd
in Assen

Wat je vraag ook is, Liberi zet je in beweging

Direct aan de slag

Wandelen met een burn-out coach in Assen stimuleert bovendien het creatief denken. De wandelingen zijn dan misschien binnen de gebaande paden, maar het denken vindt daarbuiten plaats. De speciale methode van Liberi richt zich ondermeer op ontspanning om stress te bestrijden en een burn-out te voorkomen. In de praktijk is er sprake van wandelen in de natuur in combinatie met coaching die zich richt op ontwikkeling.

Beweging zorgt voor de aanmaak van endorfine en serotonine. Deze lichaamseigen hormonen zorgen voor een blij en ontspannen gevoel. Hierdoor verminderen depressieve gevoelens. Je gezondheid krijgt er eveneens een boost van. De spieren en botten versterken. Er is bovendien een positieve invloed op je bloeddruk, bloedvaten, hart en cholesterol. Elke wandeling in de natuur met een wandelcoach is goed voor lichaam en geest. Denk ook maar eens aan je zintuigen. Je ruikt, ziet en voelt de natuur bij het aankomen en dat is telkens weer een aangename ervaring.

Hoe herken ik een burn-out?

Een burn-out is te herkennen aan een combinatie van symptomen, zoals uitputting, cynisme en een laag zelfbeeld. Herken jijzelf bijvoorbeeld in een symptoom als extreem vermoeid zijn? Ben je misschien cynisch in je houding naar je werk en begin je afstand te nemen? Wellicht neem je onbewust afstand van je collega’s of heb je een laag zelfbeeld? Dan is het nu de hoogste tijd om hulp in te schakelen en met een burn-out coach op pad te gaan. Er zijn natuurlijk nog veel meer burn-out symptomen die al dan niet onder de oppervlakte kunnen liggen. Het is in principe een fysiologische aandoening, waarbij je lichaam en je geest helemaal uitgeput kunnen zijn. Je zult dan ook merken dat je met veel moeite weinig of helemaal geen prestaties meer kunt leveren. • Bewezen effectief
 • Geen wachtlijsten
 • Vrijblijvende intake

Stress bestrijden met een burn-out coach

Heb je last van stress of zit je tegen een burn-out aan? Samen met je burn-out coach in Assen ga je al wandelend in de natuur de stress te lijf. Zelfs tijdens de eerste wandeling is het al mogelijk dat je enige vorm van opluchting ervaart. Dat komt ook omdat het letterlijk de eerste stap is op weg jezelf te bevrijden van stress. De burn-out coach van Liberi zal inzichten en tips met je delen tijdens de wandeling.

Alle wandelcoaches van Liberi werken op basis van het Fasenplan. Ieder mens is echter uniek net als jij. Daarom is elk traject ook uniek, terwijl we de relevante onderwerpen uit het Fasenplan erin betrekken. Bovendien hebben onze wandelcoaches een ruime ervaring en zijn zij in deze methode getraind en geschoold. Er is sprake van een evenwichtige opbouw. Het Fasenplan voorziet eveneens in het beperken van de kans op een mogelijke terugval. Jouw persoonlijke hulpvraag vormt voor ons altijd het uitgangspunt.

Fasenplan

Sla een nieuwe weg in en ga op weg naar je herstel.
Onze coaches begeleiden je stap voor stap.

Neem contact op

Test je stress en neem contact op

Wil je graag weten in welke mate jij met stress te maken hebt? Doe dan de online stresstest. Of neem meteen contact op met Liberi om een afspraak te maken met een burn-out coach in Assen.Of bel ons meteen: 085-5363606

Meld je aan

Wordt weer helemaal de oude.

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op voor een gratis telefonisch consult.*


  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van ster.

  *Jouw gegevens worden enkel gebruikt om contact met je te kunnen opnemen.

  Burn-out coach in Assen en omgeving

  Eén van de burn-out coaches van Liberi kan naar je toe komen. Niet alleen in Assen maar natuurlijk in de gehele regio.

  Liberi heeft in elke regio gecertificeerde coaches die jou kunnen begeleiden in het coaching traject. Onze coaches hebben minstens 5 jaar ervaring met stress en burn-out en zijn HBO+ opgeleid. Onderdeel van de Liberi-werkwijze is wandelcoaching. Het is wetenschappelijk bewezen dat wandelcoaching in de natuur een positief effect heeft op klachten zoals chronische stress en burn-out. Zoek een coach bij jou in de buurt.

  ×
  Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven