Zoeken

Zoeken sluiten
burn-out-coach-amsterdam-liberi
Liberi

Burn-out coach Amsterdam

Wil je meteen weten of je te maken hebt met stress of een burn-out,
dan kun je geheel gratis en vrijblijvend onze burn-out test maken.

De burn-out is tegenwoordig een bekend fenomeen. Het is geen geheim dat steeds meer mensen te kampen krijgen met een burn-out, onder andere door stress, werkstress of sociaal-maatschappelijke druk. Alleen al in een stad als Amsterdam zijn er zeer veel mensen die te maken krijgen met de gevolgen van een burn-out: langdurig werkverzuim en totale mentale en fysieke uitputting. Ben jij ook getroffen door een burn-out of vrees je dat je verder afglijdt en je problemen niet meer zelf kunt overwinnen? Schakel de hulp in van onze burn-out coach in Amsterdam. Samen met jouw persoonlijke coach zet je de weg naar herstel in.

Waarom de hulp van onze burn-out coach in Amsterdam zo belangrijk is

Sommige problemen kun je niet of nauwelijks zelf oplossen. Een burn-out is een van die problemen. Het verschil tussen een burn-out en overspannenheid bijvoorbeeld, is dat je van overspannenheid in de regel wel zelf kunt herstellen en van een burn-out niet. Helaas komen veel te veel mensen hier te laat achter. Kom daarom tijdig in actie. Met de hulp van onze burn-out coach in Amsterdam kun je volledig herstellen.

Alle coaches van Liberi zijn gedegen opgeleide professionals met zeer veel ervaring. Zij weten als geen ander wat ervoor nodig is om te herstellen van een burn-out. Niet alleen dat: ze zijn ook vertrouwenspersonen met wie je intensief samen kunt werken en houden rekening met jouw persoonlijke situatie.

Burn-out coach in Amsterdam en omgeving

Eén van de burn-out coaches van Liberi kan naar je toe komen. Niet alleen in Amsterdam maar natuurlijk in de gehele regio.

Aan de slag met een op maat gemaakt plan

Wanneer je de hulp van onze burn-out coach in Amsterdam inschakelt, ga je aan de slag met een op maat gemaakt plan. Jouw persoonlijke herstelplan wordt gemaakt aan de hand van ons unieke Fasenplan. Ons Fasenplan is wetenschappelijk onderbouwd en begeleidt je stap voor stap via vaste fasen naar volledig en blijvend herstel. Iedereen doorloopt bij ons dus dezelfde fasen, maar altijd op een gepersonaliseerde manier. Onze burn-out coach in Amsterdam geeft invulling aan het plan aan de hand van jouw persoonlijke en unieke omstandigheden, uitdagingen, klachten en behoeften.

Coaching met wandelen gecombineerd

Ook in de toepassing van het plan hanteert Liberi een unieke methode. Jouw persoonlijke burn-out coach in Amsterdam gaat met jou wanneer mogelijk wandelen. Gewoon lekker over de grachten, in een park of elders in de frisse buitenlucht. Dit is een stuk aangenamer dan je coaching sessie volgen tussen vier muren. Bovendien betekent de fysieke inspanning dat je gezond bezig bent. Er is echter ook een wetenschappelijke reden waarom wij wandelcoaching hanteren. Onderzoek heeft aangetoond dat, omdat tijdens wandelen en coaching beide hersenhelften worden gestimuleerd, coaching nog effectiever wordt. Bovendien maak je tijdens het wandelen hormonen aan die depressieve gevoelens bestrijden en je een gelukkig gevoel kunnen geven.

Maak kennis met jouw persoonlijke coach

Heb jij hulp nodig bij het overwinnen van jouw burn-out? Maak kennis met jouw persoonlijke burn-out coach in Amsterdam en vraag direct een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan. In dit gesprek kun je jouw coach leren kennen en kun je al je vragen stellen. Je coach kan ook uitleggen hoe hij/zij jou kan helpen op weg naar volledig herstel. Je kunt voorafgaand aan deze kennismaking onze burn-out test doen. Deze test vertelt je in een aantal minuten hoe het gesteld is met jouw stressniveau en de resultaten kun je direct bespreken met jouw coach.

Neem vrijblijvend contact op!


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vliegtuig.

    Neem contact op met Liberi

    Benieuwd naar een wandeling met een Burn-out coach Amsterdam? Bereid je voor door de stresstest te doen of laat je gegevens achter via de contactpagina. Een van onze ervaren coaches neemt graag contact met je op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.
    ×
    Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven