Zoeken

Zoeken sluiten

Burn-out coach Amsterdam

Hulp bij stress of een burn-out
6734
mensen reeds geholpen
Coaching
wandelen in de natuur
7
coaches bij jou in de buurt

De burn-out is tegenwoordig een bekend fenomeen. Het is geen geheim dat steeds meer mensen te kampen krijgen met een burn-out, onder andere door stress, werkstress of sociaal-maatschappelijke druk. Alleen al in een stad als Amsterdam zijn er zeer veel mensen die te maken krijgen met de gevolgen van een burn-out: langdurig werkverzuim en totale mentale en fysieke uitputting. Ben jij ook getroffen door een burn-out of vrees je dat je verder afglijdt en je problemen niet meer zelf kunt overwinnen? Schakel de hulp in van onze burn-out coach in Amsterdam. Samen met jouw persoonlijke coach zet je de weg naar herstel in.

Ben je uitgeput en opgebrand? Voel je je steeds gestrest en heb je het gevoel dat je niet meer vooruit komt? Dan is het tijd om een burn-out coach in te schakelen. Onze coaches kunnen je helpen om weer in balans te komen en stressvrij te leven. Hij of zij kan je leren hoe je beter met stress kunt omgaan en welke veranderingen je in je leven kunt aanbrengen om weer gelukkig te worden. Neem dus snel contact op met een burn-out coach als je er zelf niet meer uitkomt!

Waarom de hulp van onze burn-out coach in Amsterdam zo belangrijk is

Sommige problemen kun je niet of nauwelijks zelf oplossen. Een burn-out is een van die problemen. Het verschil tussen een burn-out en overspannenheid bijvoorbeeld, is dat je van overspannenheid in de regel wel zelf kunt herstellen en van een burn-out niet. Helaas komen veel te veel mensen hier te laat achter. Kom daarom tijdig in actie. Met de hulp van onze burn-out coach in Amsterdam kun je volledig herstellen.

Alle coaches van Liberi zijn gedegen opgeleide professionals met zeer veel ervaring. Zij weten als geen ander wat ervoor nodig is om te herstellen van een burn-out. Niet alleen dat: ze zijn ook vertrouwenspersonen met wie je intensief samen kunt werken en houden rekening met jouw persoonlijke situatie.

Herkenbaar? Neem contact op
Burn-out coach Amsterdam

Wie is jouw burn-out coach Amsterdam

Heb jij hulp nodig bij het overwinnen van jouw burn-out? Maak kennis met jouw persoonlijke burn-out coach in Amsterdam en vraag direct een gratis en vrijvlijvend intakegesprek aan.
In dit gesprek kun je jouw coach leren kennen en kun je al je vragen stellen. Je coach kan ook uitleggen hoe hij/zij jou kan helpen op weg naar volledig herstel. Je kunt voorafgaand aan deze kennismaking onze burn-out test doen. Deze test vertelt je in een aantal minuten hoe het gesteld is met jouw stressniveau en de resultaten kun je direct bespreken met jouw coach.

Burn-out test

Wanneer je last hebt van stress, is het belangrijk om inzicht te krijgen in de mate waarin je bent gestrest. Dit kan met behulp van de 4DKL-methode. Deze methode bestaat uit 50 vragen die je stelt over hoeveel energie je hebt, hoe rustig je bent, of je moeite hebt met slapen, enzovoort. Na het beantwoorden van de vragen weet je welke mate van stress jij ervaart en kun je er iets aan doen.
Succesverhalen uit Amsterdam

Zij rekenden af met stress en een burn-out

Coaching met wandelen gecombineerd
in Amsterdam

Wat je vraag ook is, Liberi zet je in beweging

Direct aan de slag

Coaching met wandelen gecombineerd

Ook in de toepassing van het plan hanteert Liberi een unieke methode. Jouw persoonlijke burn-out coach in Amsterdam gaat met jou wanneer mogelijk wandelen. Gewoon lekker over de grachten, in een park of elders in de frisse buitenlucht. Dit is een stuk aangenamer dan je coachingsessie volgen tussen vier muren. Bovendien betekent de fysieke inspanning dat je gezond bezig bent. Er is echter ook een wetenschappelijke reden waarom wij wandelcoaching hanteren. Onderzoek heeft aangetoond dat, omdat tijdens wandelen en coaching beide hersenhelften worden gestimuleerd, coaching nog effectiever wordt. Bovendien maak je tijdens het wandelen hormonen aan die depressieve gevoelens bestrijden en je een gelukkig gevoel kunnen geven.

 

Tijd voor verandering

Aan de slag met een op maat gemaakt plan

Wanneer je de hulp van onze burn-out coach in Amsterdam inschakelt, ga je aan de slag met een op maat gemaakt plan. Jouw persoonlijke herstelplan wordt gemaakt aan de hand van ons unieke Fasenplan. Ons Fasenplan is wetenschappelijk onderbouwd en begeleidt je stap voor stap via vaste fasen naar volledig en blijvend herstel.
Iedereen doorloopt bij ons dus dezelfde fasen, maar altijd op een gepersonaliseerde manier. Onze burn-out coach in Amsterdam geeft invulling aan het plan aan de hand van jouw persoonlijke en unieke omstandigheden, uitdagingen, klachten en behoeften.


 • Bewezen effectief
 • Geen wachtlijsten
 • Vrijblijvende intake

4 fasenplan

Het unieke Liberi Fasenplan is ontwikkeld op basis van de nieuwste inzichten en richt zich specifiek op stress en burn-out.
Elke coach van Liberi is getraind en geschoold in de methode en verschillende facetten van het Fasenplan.
Het Fasenplan voorziet in een evenwichtige opbouw en minimaliseert de kans op terugval na herstel.

Fasenplan

Sla een nieuwe weg in en ga op weg naar je herstel.
Onze coaches begeleiden je stap voor stap.

Neem contact op

Waar ga je mee aan de slag?

Krijg weer regie over je eigen leven en met plezier ga je weer aan het werk.
Leert jezelf echt kennen en vind daarbij de energie en balans terug.
Het verleden achter je kunnen laten en weer van jezelf houden.
Grenzen kunnen voelen én aangeven en weer te genieten van jouw leven.
Meld je aan

Wordt weer helemaal de oude.

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op voor een gratis telefonisch consult.*


  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van vrachtwagen.

  *Jouw gegevens worden enkel gebruikt om contact met je te kunnen opnemen.

  Burn-out coach in Amsterdam en omgeving

  Eén van de burn-out coaches van Liberi kan naar je toe komen. Niet alleen in Amsterdam maar natuurlijk in de gehele regio.

  Liberi heeft in elke regio gecertificeerde coaches die jou kunnen begeleiden in het coaching traject. Onze coaches hebben minstens 5 jaar ervaring met stress en burn-out en zijn HBO+ opgeleid. Onderdeel van de Liberi-werkwijze is wandelcoaching. Het is wetenschappelijk bewezen dat wandelcoaching in de natuur een positief effect heeft op klachten zoals chronische stress en burn-out. Zoek een coach bij jou in de buurt.

  ×
  Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven