Zoeken

Zoeken sluiten

Burn-out coach Aalsmeer

Hulp bij stress of een burn-out
6734
mensen reeds geholpen
Coaching
wandelen in de natuur
7
coaches bij jou in de buurt

Een burn-out coach in Aalsmeer

Stress en burn-out zijn in het hedendaagse leven bijna niet meer weg te denken. Dat zorgt voor problemen bij werknemers en ondernemers, maar ook bij werkgevers. Liberi heeft een traject ontwikkeld met een uniek vorm van coaching, in de natuur. Liberi heeft heel Nederland als werkterrein. Onze burn-out coaches bevinden zich dan ook in jouw buurt en bieden de mogelijkheid om een uniek wandelcoachtraject aan te gaan. Wij hebben de beschikking over meer dan dertig hoogopgeleide deskundigen. Samen met onze burn-out coach in Aalsmeer ga je de stress op een ontspannen en aantoonbare succesvolle wijze te lijf.

Ben je uitgeput en opgebrand? Voel je je steeds gestrest en heb je het gevoel dat je niet meer vooruit komt? Dan is het tijd om een burn-out coach in te schakelen. Onze coaches kunnen je helpen om weer in balans te komen en stressvrij te leven. Hij of zij kan je leren hoe je beter met stress kunt omgaan en welke veranderingen je in je leven kunt aanbrengen om weer gelukkig te worden. Neem dus snel contact op met een burn-out coach als je er zelf niet meer uitkomt!

De methode die Liberi heeft ontwikkeld, legt de focus op ontspanning van lichaam en geest. Daarom is ook de keuze gemaakt om samen met een coach de natuur in te gaan. Je bestrijdt de stress tijdens het wandelen in de natuur, waarbij je lichaam vanzelf endorfine en serotonine aanmaakt. Dat legt de basis voor een blij en ontspannen gevoel en laat depressieve gevoelens juist afnemen. Het bewegen is ook nog eens goed voor je hart net als voor je bloedvaten, bloeddruk, spieren, botten en cholesterol. Het wandelen in de natuur stimuleert je zintuigen en maakt je bewuster van de omgeving.

Herkenbaar? Neem contact op
Burn-out coach Aalsmeer

Wie is jouw burn-out coach Aalsmeer

Heb jij hulp nodig bij het overwinnen van jouw burn-out? Maak kennis met jouw persoonlijke burn-out coach in Aalsmeer en vraag direct een gratis en vrijvlijvend intakegesprek aan.
In dit gesprek kun je jouw coach leren kennen en kun je al je vragen stellen. Je coach kan ook uitleggen hoe hij/zij jou kan helpen op weg naar volledig herstel. Je kunt voorafgaand aan deze kennismaking onze burn-out test doen. Deze test vertelt je in een aantal minuten hoe het gesteld is met jouw stressniveau en de resultaten kun je direct bespreken met jouw coach.

Burn-out test

Wanneer je last hebt van stress, is het belangrijk om inzicht te krijgen in de mate waarin je bent gestrest. Dit kan met behulp van de 4DKL-methode. Deze methode bestaat uit 50 vragen die je stelt over hoeveel energie je hebt, hoe rustig je bent, of je moeite hebt met slapen, enzovoort. Na het beantwoorden van de vragen weet je welke mate van stress jij ervaart en kun je er iets aan doen.
Succesverhalen uit Aalsmeer

Zij rekenden af met stress en een burn-out

Coaching met wandelen gecombineerd
in Aalsmeer

Wat je vraag ook is, Liberi zet je in beweging

Direct aan de slag

Wat is een burn-out en wat zijn de symptomen?

Een burn-out ontstaat altijd door een combinatie van verschijnselen. Lichamelijke en emotionele uitputting zorgen ervoor dat je niet meer in staat bent om optimaal te presteren. Of om nog enige prestatie te leveren. Het is in ieder geval een fysiologische aandoening die te herkennen is aan drie samenhangende kenmerken. Dat is onder meer het verschijnsel van extreme vermoeidheid in de vorm van uitputting. Daarnaast is er het verschijnsel van afstand nemen tot het werk. Het derde verschijnsel uit zich in een lager zelfbeeld.

Wat is de rol van een burn-out coach in Aalsmeer?

De rol van een burn-out coach is om ontwikkelingsgericht te werk te gaan tijdens een wandeling in de natuur. Het is belangrijk om te ontdekken waarom je dingen doet. Door waaromgerichte vragen te stellen en daarop het antwoord te vinden, krijg je een helder inzicht. Hierdoor is het mogelijk om op een gefilterde manier privé en in je werk voortaan keuzes te maken. Er is geen kant-en-klaar pakket om je burn-out op te lossen of stress te verminderen. Jij bent een individu en dat is ook het uitgangspunt tijdens het coachingstraject.

Daarbij maken onze burn-out coaches altijd gebruik van het door Liberi ontwikkelde Fasenplan. Elke wandelcoach is hierin geschoold en neemt het plan mee in combinatie met jouw persoonlijke hulpvraag. Ieder mens heeft weer andere klachten en symptomen die voortkomen uit stress. De individuele aanpak staat daarom ook centraal bij de burn-out coach om bijvoorbeeld de persoonlijke oorzaken te achterhalen. • Bewezen effectief
 • Geen wachtlijsten
 • Vrijblijvende intake

4 fasenplan

Het unieke Liberi Fasenplan is ontwikkeld op basis van de nieuwste inzichten en richt zich specifiek op stress en burn-out.
Elke coach van Liberi is getraind en geschoold in de methode en verschillende facetten van het Fasenplan.
Het Fasenplan voorziet in een evenwichtige opbouw en minimaliseert de kans op terugval na herstel.

Fasenplan

Sla een nieuwe weg in en ga op weg naar je herstel.
Onze coaches begeleiden je stap voor stap.

Neem contact op

Neem contact op voor een vrijblijvende intake

Als je stress ervaart is het belangrijk om stappen te nemen. Een eerste stap kan zijn om contact op te nemen met Liberi. Wij bieden je de mogelijkheid van een vrijblijvende intake om te ontdekken of een burn-out coach in Aalsmeer voor jou uitzicht biedt op herstel. Maak ook vrijblijvend de stress test om je eigen stressniveau te bepalen. Of bel ons meteen: 085-5363606

Meld je aan

Wordt weer helemaal de oude.

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op voor een gratis telefonisch consult.*


  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van boom.

  *Jouw gegevens worden enkel gebruikt om contact met je te kunnen opnemen.

  Burn-out coach in Aalsmeer en omgeving

  Eén van de burn-out coaches van Liberi kan naar je toe komen. Niet alleen in Aalsmeer maar natuurlijk in de gehele regio.

  Liberi heeft in elke regio gecertificeerde coaches die jou kunnen begeleiden in het coaching traject. Onze coaches hebben minstens 5 jaar ervaring met stress en burn-out en zijn HBO+ opgeleid. Onderdeel van de Liberi-werkwijze is wandelcoaching. Het is wetenschappelijk bewezen dat wandelcoaching in de natuur een positief effect heeft op klachten zoals chronische stress en burn-out. Zoek een coach bij jou in de buurt.

  ×
  Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven