Zoeken

Zoeken sluiten
burn-out-coach-amersfoort-liberi
Liberi

Burn-out coach Hoogland

Wil je meteen weten of je te maken hebt met stress of een burn-out,
dan kun je geheel gratis en vrijblijvend onze burn-out test maken.

Burn-out coach Hoogland

Jaarlijks komen er zeer veel mensen in de ziektewet door een burn-out. De oorzaak hiervan is vaak werkgerelateerde stress. Hoewel je in een vroeg stadium soms al de symptomen van stress kunt herkennen en daarmee een burn-out kunt zien aankomen, overvalt het veel mensen als donderslag bij heldere hemel. Je voelt je gestrest, je zit niet lekker in je vel, maar je hebt wel het idee dat je voor een ommekeer kunt zorgen. En dan ineens zit je thuis en kun je niets meer. Klinkt dit herkenbaar? De specialisten van Liberi kunnen je helpen.

Onze burn-out coach in Hoogland komt tot de kern van het probleem

Dat een burn-out een steeds groter worden probleem is, blijkt wel uit het feit dat burn-out inmiddels beroepsziekte nummer één is. Jaarlijks kost dit de werkgevers in Nederland 2 miljard euro. Liberi heeft tientallen specialisten in dienst, waaronder een burn-out coach in Hoogland.

Bij een burn-out is de vraag “wat?” eenvoudig te beantwoorden. Je weet namelijk precies wat je klachten zijn. Zowel op fysiek als op mentaal vlak ervaar je dat je er simpelweg helemaal doorheen zit. Iedereen ervaart een burn-out anders. Sommigen krijgen extreme last van fysieke klachten, terwijl anderen juist mentaal in de problemen komen. Meestal is het echter de combinatie van deze twee elementen die een burn-out zo hardnekkig en moeilijk te overwinnen maakt.

Burn-out coach in Hoogland en omgeving

Eén van de burn-out coaches van Liberi kan naar je toe komen. Niet alleen in Hoogland maar natuurlijk in de gehele regio.]

Effectief van een burn-out herstellen

Met behulp van onze burn-out coach in Hoogland zul je er echter bovenop weten te komen en een stevige basis leggen om in de (nabije) toekomst weer gezond en vitaal te kunnen functioneren, zowel op je werk als in je privéleven. Dit doen wij door niet te lang stil te staan bij het “wat”, maar ons vooral te richten op het “waarom?” Wil je effectief van een burn-out herstellen, dan is het zaak dat je achterhaalt waarom deze in de eerste plaats heeft plaatsgevonden.

Jouw burn-out coach in Hoogland is een gedegen opgeleide, ervaren professional die samen met jou naar de kern van het probleem gaat. Door antwoorden te vinden op de vraag hoe jouw burn-out heeft kunnen ontstaan, krijg je meer zelfinzicht. Vanuit hier kunnen we samen toewerken naar een gezonde situatie en voorkomen dat je in de toekomst nog een keer uit de running raakt.

Een unieke methode en een persoonlijke aanpak

Het coaching traject van Liberi is opgebouwd uit een persoonlijk Fasenplan. Dit Fasenplan zorgt ervoor dat je stap voor stap naar volledig herstel wordt begeleid. Omdat jouw traject uit verschillende fasen bestaat, werk je zo niet alleen stelselmatig naar herstel toe, maar heb je ook altijd een stok achter de deur waarop je kunt terugvallen. Op deze manier voorkomen wij terugval zo veel mogelijk.

Op basis van onze jarenlange ervaring en de adviezen en rapporten van de experts hebben wij onze methode en aanpak kunnen perfectioneren. Dit heeft geleid tot een coachingstraject dat anders is dan je gewend bent: met jouw burn-out coach in Hoogland ga je namelijk de natuur in. Dit doen wij natuurlijk niet alleen omdat het zo fijn is om buiten te zijn. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de effecten van coaching worden versterkt door niet-competitieve fysieke inspanning op laag niveau. Jouw coaching sessies vinden dan ook plaats tijdens een wandeling.

Wandelen is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor de geest: zo worden beide hersenhelften gestimuleerd en worden er hormonen aangemaakt die een gunstige uitwerking hebben op je gemoedstoestand.

Neem contact op met een burn-out coach in Hoogland

Ben je benieuwd naar wat jouw burn-out coach in Hoogland voor je kan betekenen? Doe de stresstest op de website of laat gelijk je gegevens achter. Na de test weet je direct hoe je ervoor staat en binnen zeer korte tijd neemt je coach contact met je op voor een vrijblijvend intakegesprek. Of bel ons meteen: 085-5363606

Neem vrijblijvend contact op!


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vrachtwagen.

    Neem contact op met Liberi

    Benieuwd naar een wandeling met een Burn-out coach Hoogland? Bereid je voor door de stresstest te doen of laat je gegevens achter via de contactpagina. Een van onze ervaren coaches neemt graag contact met je op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.
    ×
    Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven