Zoeken

Zoeken sluiten
"Het is onzin, zegt het verstand. Het is belachelijk, zegt de trots. Het is onmogelijk, zegt de ervaring. Het is wat het is, zegt de liefde."
Erich Fried
Uitval door stress is in de afgelopen 5 jaar, 8 keer zo hoog geworden.
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Barbara, 40 jaar – Op zoek naar zelfcompassie

In mijn zoektocht naar meer innerlijke rust/vrede, kwam ik tot de conclusie dat mijn grootste probleem is de innerlijke kritische stem die onophoudelijk van zich laat horen. Via via hoorde ik dat Esther zelfcompassie zo goed kon overbrengen. Zo kwam ik bij haar terecht. In onze sessies voel ik mij op een heel diep niveau gehoord. Ik kwam in een korte sessie tot een nogal ongemakkelijk, maar waar inzicht. Daar borduur ik op voort. Geen quick fixes, maar bij elke sessie een belangrijk inzicht waar ik mee verder kan. Ik waardeer het in-het-nu-present-zijn van Esther, haar eerlijke, nuchtere en liefdevolle feedback en ik vind het fijn dat ze ook haar eigen ervaring soms deelt, Daardoor ik me telkens enorm gehoord en gesteund voel, en geïnspireerd om verdere stappen te nemen.

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven