Liberi Liberi

Zoeken

Zoeken sluiten
"Het is onzin, zegt het verstand. Het is belachelijk, zegt de trots. Het is onmogelijk, zegt de ervaring. Het is wat het is, zegt de liefde."
Erich Fried
Uitval door stress is in de afgelopen 5 jaar, 8 keer zo hoog geworden.
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Anna, 35 jaar – Stress

“Ik kwam bij coach Tom terecht omdat ik teveel in mijn hoofd zat. Ik merkte signalen van mijn lichaam onvoldoende op of negeerde deze. Dit leidde tot continue overprikkeling, vermoeidheid en onzekerheid. Het was voor mij een echte eyeopener om te ervaren hoe mijn lichaam reageert op prikkels en mijn stemming en gedrag beïnvloedt. Ik begreep opeens veel beter waarom ik zo moe was en het mij niet lukte om mijn grenzen aan te geven.

De ogenschijnlijk simpele opdrachten die ik moest uitvoeren zorgden ervoor dat ik fysiek merkte wat bepaalde situaties of prikkels met mij doen. De herinnering aan de oefeningen zijn voor mij een mentaal anker. Dit heeft vele malen beter en sneller geholpen dan alle andere behandelingen die ik had geprobeerd.

Ik ben me bewuster geworden van mijn eigen lichaam en gevoelens en zit steviger in mijn eigen lijf. Ik voel aan mijn lichaam wanneer ik stress ervaar, kan objectiever kijken naar mijn eigen reacties op moeilijke situaties. Hierdoor kan ik dichter bij mezelf blijven en alerter zijn in het bewaken van mijn eigen grenzen.

Tom is op alle momenten, tijdens de sessies, maar ook in het mailcontact, een echte ondersteunende en bevestigende coach. Hij geeft je de ruimte en het zelfvertrouwen om te durven groeien als persoon. Ik gun iedereen de ervaring van coaching en kan Tom aanraden als een vriendelijke en doortastende coach. Hij helpt je om echt anders in het leven te staan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven